Topptipset Tips Torsdag 12/11

Publicerad på 12 Nov 2020 - 09:14

Tipsexperten

Tipsexperten

12 Nov 2020 - 09:14

Torsdagens Topptips dedikeras helt åt landslagsfotbollen. Playoff mot EM, träningslandskamper, VM-kval från Sydamerika och och kval till det Afrikanska Mästerskapet står på menyn. Med tungan rätt i mun ska vi nå åtta gröna bockar!

Spelstopp: 19:59

Topptipset tips 12/11
1. Serbien - Skottland 1
De fyra återstående EM-biljetterna ska utdelas under torsdagskvällen och först ut väntar ett riktigt spännande möte på Stadion Rajko Mitić. Serbien ska råda som klara favoriter där inte minst hemmafördelen talar för att det blir serbiskt EM-deltagande. Ljubisa Tumbaković kommer med en riktigt stark trupp där stjärnspelare som Dusan Tadić, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović och Luka Jović alla finns tillgängliga. Skottland har sämre förutsättningar där den viktiga trion John Fleck, Ryan Fraser och James Forrest alla saknas. Annars har britterna gjort det väldigt bra på senare tid och toppar bland annat sin Nations League-grupp med Tjeckien, Israel samt Slovakien, utan att för den sakens skull ha imponerat spelmässigt. Ettan är en spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Nordirland - Slovakien X
Nästa playoff-möte hittar vi i Belfast dit Slovakien beger sig. Gästerna kommer med ett par riktigt tunga defensiva avbräck då Newcastle-målvakten Martin Dúbravka samt den rutinerade mittbacken Martin Skrtel saknas på grund av skador. “Sokoli” har alltjämt den mest namnkunniga truppen av de två nationerna där klasspelare som Milan Skriniar, Marek Hamsik och Stanislav Lobotka ska föra slovakerna till sitt andra raka EM-mästerskap. Nordirland har inte alls samma spetskvalitet utan får istället förlita sig på att deras kompakta försvarsspel räcker hela vägen. Rimligtvis en målsnål tillställning som mycket väl kan gå hela vägen till ett straffavgörande. Utgå från mitten och vid gardering lutar det åt tvåan.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Ungern - Island X
Island tog sig till sitt första stora mästerskap någonsin under EM 2016 och följde upp det med sitt första VM två år senare. Nu har Erik Hamrén möjligheten att säkra öbornas tredje raka avancemang. En klar nackdel att inte få fördelen av hemmaplan men förutsättningarna är alltjämt goda för islänningarna. Öborna har inga större skadebekymmer där samtliga nyckelspelare finns tillgängliga. Så är fallet även för Ungern och det kommer vara riskminimering som gäller för dessa två defensivt orienterade landslag. Med lillvärdet till höger lockar X2 mest.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. England - Irland 1
Ett sällan skådat rivalmöte tar plats på Wembley när storebror England tar emot grannlandet Irland. Under 2000-talet har lagen endast mötts vid två tillfällen och likt denna batalj var dessa träningsmatcher. Såväl 2013 som 2015 slutade det med delad ära och går vi tillbaka till tidigt 90-tal har samtliga av de senaste fem inbördes slutat oavgjort. Givetvis ska The Three Lions alltjämt råda som klara favoriter då det råder klasskillnad mellan trupperna, men då ettan sannolikt streckas i högsta laget ser spelvärdet åt öst riktigt attraktivt ut. Då plockar vi med samtliga tecken och håller tummarna för kupongrensaren.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Wales - USA 2
Fotbollen blir allt större i USA och föga förvånande börjar fler och fler amerikanska talanger slussas iväg till Europa. Det kommer inte heller som någon överraskning att Gregg Berhalter väljer att satsa på de unga talangerna som till vardags spelar i Europas högstadivisioner. Sergino Dest, Weston McKennie, Giovanni Reyna och Christian Pulisic är inte bara namn för framtiden utan håller även en riktigt hög nivå i dagsläget. USA ska således kunna utmana ett lag av Wales kaliber, inte minst då superstjärnan Gareth Bale ännu inte ser ut att vara i full matchform efter att ha spenderat fjolårssäsongen i Real Madrids frysbox. Dessutom saknas Ramsey och tvåan blir således en spännande spik.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Bolivia - Ecuador 2
Kupongen fortsätter i Sydamerika där det vankas VM-kval. Två nationer som inte har något emot att spela på La Paz höga höjd. Ecuadors hemmaarena Estadio Rodrigo Paz Delgado är nämligen också placerat högt över havsnivå även om det skiljer ett antal hundra meter gentemot Bolivias hemmaborg. Likväl ska Bolivia inte underskattas i La Paz där de grönklädda de senaste åren stått upp väl mot toppnationer som Brasilien, Chile och nu senast Argentina. Även Ecuador har fått nöja sig med delad ära vid de senaste två tävlingskamperna på denna arena och utgångstvåan bör således garderas snarast.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Argentina - Paraguay 1
Argentina hör som vanligt till en av förhandsfavoriterna att ta hem hela VM och tillsammans med Brasilien har också de blåvita plockat två av två möjliga segrar så här långt in i kvalet. Spelet har dock sett krampaktigt ut och väldigt mycket kretsar fortfarande kring Leo Messis dagshumör. Paraguay är inga duvungar och faktum är att gästerna har plockat fem av nio möjliga poäng i de tre senaste inbördes mötena lagen emellan. Det är starka papper och när ettan streckas benhårt är krysset ett minst sagt lockande komplement.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Gabon - Gambia 1
Kalaset avslutas i Libreville där gabon tar emot Gambia i kvalet till det Afrikanska Mästerskapet. Värdarnas centrallinje med Ecuele Manga, Lemina och inte minst Aubameyang håller hög klass och på mittfältet finner vi även Bajens bolltrygga Junior. Det är samtliga kvalitativa spelare som Gambia kommer få svårt att matcha. Gästerna litar mycket till Musa Barrow, men även om anfallaren säkerligen kan ställa till med en del problem för Gabon är det svårt att se att Skorpionerna ska kunna få med sig en trea härifrån. 1X är med det sagt ett lås.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Serbien
Serbien har ett spetsigare lag än Skottland och när ettan ser ut att hålla sig inom ramarna är spikpistolen framme. Avgör igen, Milinkovic-Savic!

Varningens finger!
Irland
Motivationen lär vara sisådär från Englands sida, men lita på att lillebror Irland kommer att ge allt. Högersidan bör finnas med redan från start.

144 rader
1. Serbien - Skottland 1
2. Nordirland - Slovakien x2
3. Ungern - Island x2
4. England - Irland 1x2
5. Wales - USA 2
6. Bolivia - Ecuador 1x2
7. Argentina - Paraguay 1x
8. Gabon - Gambia 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto