Topptipset Tips Torsdag 14/1

Publicerad på 13 Jan 2021 - 20:35

Tipsexperten

Tipsexperten

13 Jan 2021 - 20:35

Ett spännande Topptips stundar under torsdagen där Premier League, spanska Supercupen och Coppa Italia inleder på högklassigt vis. Eredivisie tar sedan över stafettpinnen innan vi avrundar med två nattmackor från Brasileiro Série B. Med tungan rätt i mun ska åtta rätt kunna skördas, häng med!

Spelstopp: 18:44

TOPPTIPSET TIPS 14/1

1. Arsenal - Crystal Palace X
Arsenal är i skapligt slag, men än är det inte en favorit att hålla i handen. Speciellt inte i ett Londonderby med 120 FA-cupminuter mot Newcastle i benen. Ett relativt ordinarie manskap matchades vilket syntes i målprotokollet där Smith-Rowe och Aubameyang noterades. Palace fick en mindre krävande resa mot Wolves och även om de förlorade med uddamålet var insatsen ändå ett steg i ledet på den uppåtgående trenden. Efter en seger och ett kryss på sina två senaste ligamatcher, bland annat mot Leicester, ska Hodgsons herrar inte skrivas av mot ett tröttkört hemmagäng. Alla tecken på Emirates i hopp om rensaren till höger.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Real Madrid - Athletic Bilbao 2
Carrasco, Vrsaljko och Lemar åker till träning i grannens Fiat Panda från 1980, Djéne och övriga i Getafe skottar snö och puttar igång slirande bilar – man tackar. I svallvågorna av Spaniens största snöstorm på en mansålder finns många godbitar. Den mellan Athletic och Atlético Madrid blev dock inställd och således har baskerna pigga ben inför Supercupsemin i Málaga. Det har inte Real Madrid som klagade på en “ospelbar” plan i lördags efter att de först stundtals blivit utrullade av Osasuna och sedan blivit insnöade i Pamplona. Stökigt värre, och utan mellanlandning i Madrid har uppladdningen inför matchen mot Bilbao varit långt från optimal. Det ska baskerna kunna dra nytta av under nye Marcelino som gillar att backa hem och kontra, ett spelsätt som Zidane brukar ha problem att parera. Vidöppen match på neutral mark där tvåan rensar rejält, alla tecken måste med.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Atalanta - Cagliari 1
Andiamo Atalanta. Papu Goméz får fortsätta sitta kvist, men bakom honom har Gasperinis gubbar slutit leden. Zapata, Muriel och Ilicic flanerar fritt i de främre leden med en herrans massa mål (18 stycken på fem matcher) som följd. I Coppa Italia-kampen mot Cagliari lär festen fortsätta. De bottentrålande öborna är i synnerligen usel form, på fastlandet har de bärgat blott två trepoängare sedan 2019 och därmed slutar raden med en ohotad banketta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Twente - Ajax 2
Tulpanriket inleds med den kanske mäktigaste blomman av de alla, nämligen Ajax dust med Twente. Gästerna från Amsterdam har dock tappat poäng i två raka fajter, men med Feyenoord runt hörnet är det läge för Erik ten Hag och övriga att steppa upp i kampen om ligatiteln. Haller är ett starkt nyförvärv från West Ham och det skulle inte förvåna om den väldige anfallaren blir tungan på vågen här. Twente kan en hel del i sina bästa stunder, men mot ett lag av Ajax kaliber räcker de inte till. Tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Heerenveen - RKC Waalwijk 1
Formen lyser med sin frånvaro i nästa batalj. Heerenveen är segerlösa i de åtta senaste omgångarna och därmed har de blåvita också halkat utanför Europaplatserna. Chansen att nå tillbaka dit finns fortfarande, men då krävs rejäl bättring. RKC Waalwijk är normalt en motståndare Heerenveen ska ha lätt för och gästerna kommer också hit med stukat självförtroende. Fyra raka torsk lyder facit och här får RKC nöja sig om de åker hem med en pinne.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Willem II - Groningen 2
Målglatt möte att vänta mellan Willem II och Groningen. Sebastian Holmén med kumpaner befinner sig i det absoluta bottenträsket och med tre poäng upp till säker mark är det bara vinst som gäller när Ramon-Pascal Lundqvist och hans Groningen kommer på besök. Gästerna är bra nog för att knipa en Europaplats, men prestationerna tenderar också att variera rejält när de grönvita är i farten. Med tanke på att många mål är att vänta är gubben (1-2) att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Operário - CRB AL 1
Över till senare avsparkstider och sambafotboll när vi riktar blickarna mot Brasileiro Série B. Operário siktar på att försöka nå topp-4, placeringar som leder till direktuppflyttning, och på eget gräs har värdarna hittills imponerat stort. Hemmaplan är också en stor faktor i Brasilien och här gästande CRB verkligen något att bita i. Besökarna trivs inte nämnvärt utanför hemtrakterna och skulle de lösa en pinne här får de anses vara nöjda. 1X är ett lås.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Cuiabá - Guarani 1
América MG och Chapecoense är redan klara för Série A och bakom de två aktörerna jagar även Cuiabá en biljett till finrummet. Dourado, som värdarna kallas, är så här långt andraligans allra bästa hemmalag och mycket tyder på att Cuiabá har löst en direktplats inom kort. Guarani jagar där bakom men gästerna har haft svårt att prestera på resande fot. Drygt hälften av alla bortamatcher slutar hittills i förlust och därmed är 1X att betrakta som en helgardering.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Atalanta
La Dea går för guld i Coppa Italia och då formen är på topp lär inte ett skadeskjutet och bortasvagt Cagliari har något att sätta emot. Ettan är given.

Varningens finger!
Bilbao
Real Madrid sprattlade till i slutet av hösten, om inte spel- så åtminstone resultatmässigt. Nu är de tillbaka i den verklighet som brist på spelidé innebär och då har Bilbao dunderchans att skrälla.

144 rader
1. Arsenal - Crystal P 1x2
2. R.Madrid - A.Bilbao 1x2
3. Atalanta - Cagliari 1
4. Twente - Ajax 2
5. Heerenveen - RKC 1x
6. Willem II - Groningen 12
7. Operário - CRB AL 1x
8. Cuiabá - Guarani 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto