Topptipset Tips Torsdag 17/10

Publicerad på 17 Okt 2019 - 01:31

Tipsexperten

Tipsexperten

17 Okt 2019 - 01:31

Topptipset bjuder denna gång på en kupong som löper från torsdag till fredag. Fem brasilianska strider kompletteras med två svenska och en dansk. Flest blågula ögon riktas mot Tunavallen där ångesten ligger tät inför slutspurten. Åtta rätt är på ingång!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 23.59


1. Avaí - Internacional 2
Resan inleds i brasilianska Florianópoli där nykomlingen Avaí FC har det riktigt tufft. Värdarna parkerar som nästjumbo efter 25 omgångar och suktandet efter en målskytt är extremt. Blott 13 mål framåt är sämst i klassen, ett mirakel krävs för att Avaí inte ska trilla tillbaka en våning ner. Internacional är av en helt annan kaliber med spelare som Guerrero och D’Alessandro. Gästerna som jagar en plats i Copa Libertadores, sydamerikas Champions League, har plockat mer än dubbelt så många pinnar som hemmalaget. Odiskutabel tvåa.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 3.70 - 3.05 - 2.15
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


2. Santos - Ceará 1
Sao Paulos fiskar har svarat för en stark säsong hittills och placerar sig som trea. Särskilt på resande fot har Santos imponerat, hemma på Vila Belmiro är värdarna mer beskedliga. Till den här kampen har coach Sampaoli flera osäkra kort på grund av landslagsuppdragen, det gäller inte minst viktige mittfältaren Yeferson Soteldo. Dessutom saknas både Marinho och Uribe som är avstängda hos hemmalaget. Ceará har desto mer trygghet i sin trupp och Bergsons sena segermål senast gör att gästerna nu tagit sig upp på trygg mark under nye tränaren Adilson Batista. Gästerna från Fortaleza har luggat Pelés gamla Santos på poäng förr och kan mycket väl göra det igen till suverän procent. Strecka tvärsöver och hoppas på skrällen!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.42 - 4.10 - 9.00
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


3. Fluminense - Atlético PR 2
Tredje och sista striden från Brasiliens finrum hämtas från mäktiga Maracana. Värdföreningen har repat sig längs vägen efter den blytunga inledningen på säsongen. Trots det ligger Fluminense på plats 14 med risk för degradering. Atlético PR har det desto mer stabilt på den övre halvan och formen är fin även för deras del. Torsken senast mot serieledarna var den första på sju tävlingsmatcher för APR där flåbusen Wellington alltid gör enorm nytta. En jämn kamp är att vänta i Rio denna afton, med tanke på att gästerna har vunnit fyra raka inbördes känns det mest naturligt att fatta pennan från höger.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.25 - 3.30 - 3.20
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


4. Botafogo SP - Atlético GO X
Vi kliver ner ett hack i näringskedjan för att ta itu med brassarnas Série B. Botafogo SP ligger sjua i tabellen när 29 omgångar lagts till handlingarna. Nyförvärvet Murilo har kommit in fint i laget hos de så kallade Pantrarna som har fem pinnar upp till onsdagens kombattant. Atlético GO ligger trea för närvarande, på en av de åtråvärda platserna som innebär uppflyttning. Gästerna från Goias har sin stora förtjänst i defensiven, blott 21 insläppta baljor är onekligen starka papper. Hemmalaget lirade 0-0 senast det begav sig på Estádio Santa Cruz och gästerna kommer från samma siffror på tavlan mot Ponte Preta. AGO har tre raka kryss och hela fem av de åtta senaste fighterna har slutat med delad pott. Börja med det troliga mittentecknet och luta därefter pennan österut vid gardering.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.40 - 2.80 - 3.20
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


5. Cuiaba - Guarani 2
Sista sambadansen sker i Mato Grosso hos en ung förening med ynka 18 år på nacken. Cuiaba ligger tolva med tio rundor kvar att beta av och tycks ha signat ut för säsongen. En enda pinne av 15 möjliga senaste fem fighter är inget för strategen Itamar Schulle att skryta med. Nu väntar möte med tabellgrannen Guarani, ett lag med betydligt mer vind i seglen. Indianerna från Sao Paulo hade en tung tid i somras men sedan den defensiva nyckeln hittades är gästerna extremt svårslagna. Sedan kräftgången i augusti har Guarani hållit nollan i åtta av elva matcher. Strecken ser ut att landa där de ska och tvåan lockar mest.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.10 - 3.00 - 3.70
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


6. AFC Eskilstuna - GIF Sundsvall 2
Hemma i Sverige återstår endast tre omgångar av Allsvenskan. Kombattanterna på Tunavallen har det ruggigt tufft i botten, särskilt AFC Eskilstuna. De orangeklädda har haft det kämpigt hela säsongen och jumbon är nu tvingad att vinna mot GIF Sundsvall som ligger på kvalplats. Giffarna har fått ett rejält lyft sedan Tony Gustavssons inträde på tränarbänken. Tre raka poängplock varav två trepoängare gör att läget ljusnat i Medelpad. Vårens inbördes slutade mållöst, med nyförvärvet Blomberg i högform lär inte fredagens kamp sluta likadant. Den hårt åtgångna tvåan mår bäst tillsammans med krysset.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 3.70 - 3.35 - 2.08
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


7. IK Frej - Halmstad X
Även i Superettan har man nått fram till omgång 28 av 30. IK Frej ligger som vanligt och dinglar alldeles vid de kritiska strecken. Vikingarna från Täby brukar alltid lyckas kravla sig kvar på något sätt och återigen är trenden sådan. Hemmalaget har 3-1-1 sista fem fighter och har nu toppchans att lösa minst kval. Halmstad har underpresterat kraftigt i år, hallänningarna som spåddes avancemang till Allsvenskan har ingenting att spela för under slutspurten. Till skillnad från brassarna i Cuiaba har HBK fortsatt visat stor motivation under hösten. Gästerna har också 3-1-1 sista fem, segern mot Varberg var en fjäder i hatten för Magnus Haglund som verkar vilja avsluta säsongen på bästa sätt. Alla tecken är av högsta prio på Vikingavallen. 
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 3.20 - 3.65 - 2.10
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


8. Ålborg - Odense 2
Kupongen tar sin ände i vårt södra grannland där det är jämnt skägg i Superligan. Tolv rundor in på säsongen har hälften av lagen tredjeplatsen inom räckhåll bakom de två suveränerna FC Köpenhamn och Midtjylland. Lagen som möts på Ålborg Portland Park är två av dessa. Lucas Andersen har varit riktigt fin på det ålborgska mittfältet, 25-åringen belönades med en plats i Hareides landslagstrupp där det blev 30 minuters spel mot Luxemburg. Hos Odense har ex-bajaren Sander Svendsen fått god utväxling, norrmannen målade återigen senast när Horsens lades på rygg med 3-0. Motsvarande möte har sett till senaste fyra bataljer slutat med tre bortasegrar och ett kryss. Halvgarderingen till höger är en stabil avslutning på kupongen!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.32 - 3.50 - 3.00
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Kupongens kassaskåp!


Internacional
Avaí kan inte göra mål och därav inte vinna fotbollsmatcher. Mot klasslaget Internacional finns ingenting att be för.


Varningens finger!


Ceará
Santos har flera slitna spelare som är osäkra efter landslagsuppdrag. Kupongens enda riktiga rensartecken är inte omöjligt så Ceará är ett måste att strecka om det ska bli kräm i utdelningen!


144 rader
1. Avaí - Internacional 2
2. Santos - Ceará 1x2
3. Fluminense - Atlético PR x2
4. Botafogo SP - Atlético GO x2
5. Cuiaba - Guarani 2
6. Eskilstuna - Sundsvall x2
7. IK Frej - Halmstad 1x2
8. Ålborg - Odense x2

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto