Topptipset Tips Torsdag 18/2

Publicerad på 18 Feb 2021 - 08:06

Tipsexperten

Tipsexperten

18 Feb 2021 - 08:06

Europa League-slutspel all the way på torsdagens kupong och efter ett sömnigt gruppspel är det äntligen dags för lite hetta i turneringen. Isak mot United, Mourinho mot en österrikisk doldis och Ibra(?) mot Röda Stjärnan, bland mycket annat! Vi spår rotation i flertalet toppklubbar vilket bådar för skrällar och således fin utdelning. Nu gnuggar vi mot full pott!

Spelstopp: 18:54

TOPPTIPSET TIPS 18/2

1. Real Sociedad - Manchester United 1
Manchester United tappade det lilla häng som fanns på Manchester City i och med poängtappet mot WBA i söndags. Insatsen var riktigt svag och känslan är att man hade sett ungefär samma match flera gånger tidigare under säsongen, med gemensam faktor att Solskjaers mannar haft svårt mot lågt stående försvar. Alguacil lär ha stenkoll på detta och “La Real” går mot en ny kanonsäsong i La Liga. Alexander Isak har äntligen börjat göra mål igen och tillsammans med framförallt Oyarzabal bildar han en stekhet offensiv. United har matchats hårt i både liga- och cupspel så en roterad startelva är att vänta här. Ett-kryss är gott nog på neutral mark i Turin.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Slavia Prag - Leicester 1
Leicester stod för en imponerande comeback när underläge vändes till seger mot Liverpool de sista 20 minuterna i helgens ligamatch. Därmed hakar “Rävarna” återigen på i kampen om Champions League-platser vilket är mycket imponerande med betydligt mindre ekonomiska medel än de största elefanterna i England. Frågan är hur högt Brendan Rodgers håller detta stadie av Europa League efter ett hårt matchande och vi kan nog få se en ganska roterad startelva när engelsmännen åker till Tjeckien. Där ångar Slavia Prag på mot en ny ligatitel och toppar den inhemska ligan med tio poäng. Således lär de rödvita vara fullt motiverade när Rodgers gäng kommer på besök och skall det bli tjeckiskt avancemang krävs nog seger här på hemmaplan. Etta i utgången men alla tecken åker med tidigt.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Wolfsberger - Tottenham 2
För ett par månader sedan nämndes Tottenham som en rejäl titelutmanare i Premier League men nu får de liljevita vara glada om de lyckas knipa en plats till nästa års Europa League. Så är åtminstone känslan efter att Mourinhos lag radat upp förluster i ligan och ett eget spel som är både idéfattigt och ineffektivt. Firma Son-Kane bar “Spurs” den första halvan av säsongen men när duons formdipp kommit verkar ingen plan B finnas. Motståndet nu är dock av en helt annan kaliber när österrikiska ligasexan står som värd på neutral mark i Ungern. Det känns inte alls omöjligt att Mourinho går all-in cupspel nu när ligan mer eller mindre är körd, för att kunna visa upp minst en pokal när säsongen summeras. Till priser runt 70 procent känns tvåan helt okej och står trots gästernas tveksamma form tillräckligt stadig.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Benfica - Arsenal
Efter en tung säsong blev det i helgen rejäl islossning för Arsenals lagkapten och skyttekung. Aubameyang slog till med ett hattrick mot Leeds och det börjar helt klart blåsa varmare vindar kring Emirates Stadium. Defensiven ser stabil ut, ungdomar i Smith-Rowe och Saka har fått sina stora genombrott och Arteta har äntligen fått lite arbetsro. En placering inom topp fyra lär bli tufft för “Gunners” så att vinna Europa League kan mycket väl vara bakvägen in i nästa års Champions League. Benfica gör en sval säsong i den portugisiska ligan och avståndet till Sporting i tabelltopp är hela 13 poäng. Med tanke på att hemmafördelen är utraderad på neutralt gräs i Rom gästerna gå för seger och håller sig tvåan kring 40 procent är det en kanonspik på förhand.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Crvena Zvezda - Milan
Vi får backa fyra månader tillbaka i tiden för att hitta Crvena Zvezdas senaste nederlag som då var i den första gruppspelsmatchen av Europa League. Den serbiska ligaledaren är på väg mot en ny ligatitel och har hela nio poäng ned till antagonisten Partizan. Med andra ord kan fullt fokus vara på den här matchen när Zlatan och kompani kommer på besök. Milan gick på en rejäl nit i ligan när Spezia vann rättvist med 2-0 och i helgen väntar en mer eller mindre avgörande match om ligatiteln när stadsrivalen Inter står för motståndet. Pioli lär rotera kraftigt i den här matchen med ett öga på helgens uppgift och den hårt ansatta tvåan lockar inte alls. Ett-kryss i Serbien!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Braga - Roma X
Roma fortsätter sin vana trogen den här säsongen och vinner mot de sämre lagen i ligan men förlorar mot de större bjässarna. Fonsecas gäng har dock mini-häng på Milanoklubbarna och smyger med i titelracet med en nuvarande tredjeplats. Fonseca har valt att lufta truppen rejält under gruppspelet och med ny viktig ligamatch redan på söndag kan vi förvänta oss en inte fullt ordinarie laguppställning från huvudstadsklubben. Braga har endast en förlust på hemmaplan den här säsongen när cup- och ligaspel inkluderas och har bland annat spelat oavgjort hemma mot Porto och Leicester. Ska detta möte leva till mötet på Olimpico behöver portugiserna undvika förlust och det tror vi man gör. Kryss i utgång men gardering till vänster.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Granada - Napoli X
Med uttåg ur Coppa Italias semifinal förra veckan var segern mot Juventus i lördags enormt viktig för Neapels stolthet. Gattusos mannar har blandat och gett under säsongen och klamrar sig fast i Serie A:s tabelltopp men har hela tio poäng upp till serieledarna Inter. Till mötet med Granada saknas flertalet nyckelspelare i bland annat Koulibaly, Mertens och Lozano vilket gör en på förhand tuff uppgift än mer utmanande. Spanjorerna tuffar på starkt i La Liga och har de senaste veckorna gjort bra prestationer mot både Atlético Madrid och Barcelona, de sistnämnda i den spanska cupen. Detta möte känns oerhört jämnt på förhand och krysset rekommenderas i utgången. Garderar gör vi först till höger men här bör alla tecken vara med på de flesta rader.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Lille - Ajax 2
Den franska ligan har under många år dömts ut som avgjord på förhand i och med PSG:s dominans men Lille verkar ha bestämt sig för något annat den här säsongen. “Les Dogues” toppar Ligue 1 en poäng före Mbappé och gänget när 25 omgångar har spelats och lär fortsätta pressa den franska dominanten hela vägen in i mål. På hemmaplan har de rödblåa endast en förlust alla tävlingar inkluderat men med tanke på ligapositionen är det inte omöjligt att tränare Galtier snurrar på en del positioner till mötet med Ajax. Även holländarna är i gott slag och öser in mål framåt anförda av succéförvärvet Haller och lagkapten Tadic. Här osar två lag som går för seger och vi gissar att gästerna prioriterar matchen något högre än värdarna. Ett-två!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Tottenham
Dålig form i all ära men här bör klasskillnaden mellan lagen synas direkt när Tottenham åker till Budapest. Son-Kane löser biffen på egen hand och tvåan skall bara sitta här.

Varningens finger!
Crvena Zvezda
Nedåtgående ligaform och årtiondets hetaste derby redan på söndag för Milan. Känslan är att den här uppgiften kommer väldigt opassande och riskerar att prioriteras bort av Pioli. Ettan är ett måstestreck på alla rader.

144 rader
1. Sociedad - Man United 1x
2. Slavia Prag - Leicester 1x2
3. Wolfsberger - Tottenham 2
4. Benfica - Arsenal 2
5. Crvena Zvezda - Milan 1x
6. Braga - Roma 1x
7. Granada - Napoli 1x2
8. Lille - Ajax 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto