Topptipset Tips Torsdag 18/3

Publicerad på 18 Mar 2021 - 07:16

Tipsexperten

Tipsexperten

18 Mar 2021 - 07:16

Återigen får vi en torsdag laddad med spännande kamper från Europa League att handskas med. Topptipset är laddat med 250.000 kronor extra i potten och för att få en perfekt guidning i den europeiska djungeln kommer här en matig analys med sikte på åtta gröna bockar!

Spelstopp: 18:54

TOPPTIPSET TIPS 18/3

1. Milan - Manchester United 2
Torsdagen inleds ett högoktanigt möte som hittas på San Siro. Simon Kjaer löste 1-1 på Old Trafford i grevens tid, men i ärlighetens namn var det två stulna poäng. Manchester United brände den ena högoktaniga chansen efter den andra och med lite bättre skärpa ska engelsmännen kunna avgöra det här efter 90 minuter. Pogba, Cavani och Martial ryktas vara tillbaka i spel inför torsdagen och då får Milan, som i sin tur kan ha nygamle landslagsmannen Zlatan åter, mycket att stå i. Tvåan är en trolig sådan och singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Dinamo Zagreb - Tottenham 1
Tottenham stod för en milt uttryckt blek insats i helgens North London Derby och föll fullt rättvist med 1-2. Sons skada var det sista Mourinho ville se från den matchen och även om den inte ryktas vara allvarlig lär han definitivt inte komma till spel här. 2-0 har Spurs att gå på från det vändande mötet mot Dinamo Zagreb, men det blir inte enkelt att försvara den ledningen på Maksimirstadion. Här är Dinamo erkänt svårslagna och även om tränaren Mamic lämnat ska värdarna ses med god chans till åtminstone ett oavgjort resultat. Avslag på tvåan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Arsenal - Olympiakos 1
Det satt ganska långt inne, men till slut blev Arsenal en övermäktig motståndare för Olympiakos. Engelsmännen segrade med 3-1 på bortagräs och då Mikel Arteta tidigare prioriterat Europa League är en stark rödvit elva att vänta även här. Då får Olympiakos stora problem med att hänga med och nämnas bör också att gästerna inte trivs nämnvärt utanför Grekland. Lyckas The Gunners hålla El Arabi i schack är mycket vunnet och ettan kan gott och väl lämnas på egna ben.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Shakhtar Donetsk - Roma 1
3-0 i Rom var siffror som Roma ska vara tacksamma för. Matchbilden var en betydligt jämnare sådan och här går Giallorossi långt ifrån säkra. Viktig match mot Napoli stundar redan till helgen och då Fonseca säkerligen lär rotera en del vågar vi oss på att utesluta bortasegern. Shakhtar Donetsk kommer att ha publik i ryggen och även om det är svårt att se det räcka till avancemang kan det mycket väl räcka till seger över 90 minuter. Ettan är en tänkbar spik för den som vill hålla kostnaden nere, vid sällskap av kryss sitter vi tryggt i båten.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Molde - Granada 2
Molde stod för en bragdartad insats när de slog ut Hoffenheim, men i första mötet med Granada fick norrmännen svårt att räcka till. Vid underläge 0-1 åkte Ellingsen på en utvisning och när Soldado sedan kunde göra 2-0 blev utgångsläget ett svårlöst sådant för det norska succélaget. Granada är trygga med att dra hem trupperna för att sedan gå på omställningar och känslan är att andalusierna inte förlorar på neutral mark. Moldes äventyr tar slut och X2 är ett val som torde räcka.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Rangers - Slavia Prag 1
Rangers var utspelade av Slavia Prag i Tjeckien men fick trots det med sig 1-1 till returen. James Tavernier saknas fortfarande, men även utan honom ska Steven Gerrards mannar kunna höja sig avsevärt på eget gräs. Morelos, Kent och Hagi är tre högkaratiga lirare i offensiven och den trion kan mycket väl bli tungan på vågen här. Slavia Prag kommer att erbjuda på tufft motstånd men på Ibrox är det svårt att se tjeckerna vinna över 90 minuter. Risk för förlängning finns, men mer än 1X behövs inte i Skottland.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Young Boys - Ajax X
Young Boys fick sig en rejäl omgång i Amsterdam och väldigt mycket talar för att dubbelmötet redan är förlorat. Det kommer dock inte hindra schweizarna från att anta sig den här uppgiften på offensivt manér och då Ajax har råd att slappna av är en helt öppen matchbild att vänta. Holländarna har nog med offensiv kvalitet för att upprepa resultatet från det första mötet, men i hemlandet ska Young Boys inte underskattas. Måla tvärs över och håll en tumme för vänstersidan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Villarreal - Dynamo Kiev X
Villarreal vann tryggt med 2-0 i det första mötet och det ska givetvis mycket till för att Europa League-specialisten Unai Emery och hans manskap ska tappa den ledningen hemma i Valencia. Ettan är dock långt ifrån självskriven och vi ska komma ihåg att Dynamo Kiev inte alls är oävna. Tsygankov och Supryaga är kapabla till mycket och har duon en bra dag får Villarreals backlinje en hel del att stå i. Högersidan rensar fint bland kuponghögarna och vi är tidiga med samtliga tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Arsenal
Arsenal visade klass i Grekland och detta året går inte The Gunners i samma fälla som i fjol. Olympiakos trivs inte bra utanför hemtrakterna och ettan är att betrakta som en given sådan.

Varningens finger!
Dynamo Kiev
Villarreal har 2-0 att gå på från det vändande mötet och med tanke på att de inte behöver vinna är ettan långt ifrån säker. Dynamo Kiev har kapacitet för att störa och alla tecken är att föredra när högersidan rensar magiskt.

144 rader
1. Milan - Man United 2
2. Din.Zagreb - Tottenham 1x
3. Arsenal - Olympiakos 1
4. Shakhtar - Roma 1x
5. Molde - Granada x2
6. Rangers - Slavia Prag 1x
7. Young Boys - Ajax 1x2
8. Villarreal - Dynamo Kiev 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto