Topptipset Tips Torsdag 21/1

Publicerad på 21 Jan 2021 - 08:06

Tipsexperten

Tipsexperten

21 Jan 2021 - 08:06

Torsdagens Topptips står för dörren och kupongen lovar mycket på förhand. Storheter som Liverpool, Altético Madrid och Lazio ska in i elden och i samtliga fall hoppas vi på poängtapp på ett eller annat sätt. Spännande spikar hittas i Portugal och Brasilien. Haka på i jakten på åtta gröna bockar!

TOPPTIPSET TIPS 21/1

Spelstopp: 18:59

1. Liverpool - Burnley 1
Vi inleder på Anfield där Liverpool tappat stinget mot slutet. Noll vinster och bara ett mål framåt på de fyra senaste är inte vad vi vant oss vid när det gäller de rödklädda. Klopp lär således beordra rena bombardemanget mot Burnley, men över 80 procent på ettan är inte våldsamt attraherande. Gästerna tog poäng på Anfield i fjol och med tanke på hur Liverpool ser ut för stunden har större under skett än att Burnley skulle återupprepa den bedriften. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Valencia - Osasuna X
Valencia är en klubb i spillror och det finns faktiskt risk för att Los Che trillar ur La Liga den här säsongen. Spelet på plan är synonymt med hur illa klubben sköts och mot ett Osasuna som inte ger bort något gratis lever värdarna farligt. Besökarna från Pamplona har tagit poäng av både Real Sociedad och Real Madrid i januari och det skulle inte förvåna om de lyckas med det även på Mestalla. Alla tecken är att föredra då detta kan gå precis hur som helst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Eibar - Atlético Madrid 2
Atlético Madrid har skaffat sig ett ordentligt slagläge i toppen av La Liga. Madrassmakarna har glömt hur man släpper in mål och då Simeones mannar är fyra poäng före Real Madrid, dessutom med två matcher mindre spelade, är det inget snack om att de vitröda är klara favoriter till ligaguldet. Halvjobbig uppgift väntar dock i Baskien under torsdagen. Eibar är normalt svårslagna i egen borg, något Atlético fick befara i fjol då de torskade här, och när tvåan överstreckas är det läge att plocka med krysset och hålla tummarna för att huvudstadslaget har en av sina sämre dagar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Lazio - Parma X
Coppa Italia står på menyn i Rom och här hoppas vi att det ska smälla rejält. Lazio imponerade stort i Derby della Capitale mot Roma, men då Örnarna i övrigt gått tungt i Serie A behöver Inzaghi och company lägga störst fokus där. Därmed kommer den här matchen lite i kläm och det gör att Parma ska ses med god skrällchans. Skinklaget stod för en helgjuten insats mot Sassuolo (1-1) senast och kommer de upp i samma nivå på Olimpico är mycket vunnet. Alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Genk - Gent 1
Genk mot Gent är normalt ett toppmöte i Belgien men i år har de sistnämnda inte alls levt upp till förväntningarna. Elva nederlag på 21 matcher är talande för den saken, men innan vi totalsågar gästerna ska det också sägas att truppen trots allt håller ganska god kvalitet. Genk är med i racet om ligatiteln men formen är illavarslande med två raka torsk. I vad som väntas bli en målrik tillställning mellan två offensivt lagda lag är gubben att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Guimarães - Nacional 1
Portugal tar vid innan vi avrundar i Sydamerika. Ensidigt möte är att vänta i landets norra delar när Guimaraes tar emot Nacional. Gästerna är ett lag för de nedre regionerna av Primeira Liga och på resande fot är Nacional direkt svaga. Guimaraes siktar i sin tur betydligt högre och mot en alltför bortaskygg opponent ska Quaresma och company ses med toppchans. Vinner värdarna sina två hängmatcher är de uppe på Europaplats. Den första trean kommer här.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Flamengo - Palmeiras 1
Ett högoktanigt möte inleder det sydamerikanska äventyret. Regerande mästarna Flamengo välkomnar Palmeiras till Maracana och på förhand är det fördel de förstnämnda. Barbosa, Henrique och De Arrascaeta har börjat trumma igång i offensiven och när trion har sin dag kan inget lag mäta sig med de rödsvarta. Palmeiras är med det sagt inga duvungar, men då värdskapets tradition är stor i Brasilien är ettan en sund och trolig spik att luta sig mot.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Fortaleza - Santos 1
Santos har ett par tunga år bakom sig men nu är de svartvita framme i finalen av Copa Libertadores. Boca Juniors besegrades i semifinalen för en dryg vecka sedan, en fajt som också innebär att Santos matchas tufft för stunden. Tuff resa stundar också här då ett Fortaleza som slåss för sin överlevnad står på andra sidan. Värdarna är inte lätta att tas med på Castelao och med fint spelvärde i västerled är 1X ett lås som lockar oerhört.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Guimaraes
Guimaraes skuggar lagen på Europaplatser och här ska värdarna ses med toppchans att närma sig på allvar. Nacional är minst en nivå sämre i grunden och kammar noll i norra Portugal.

Varningens finger!
Parma
Rotation är att vänta i Coppa Italia och då är ett hårt överstreckat Lazio ingen favorit att hålla i handen. Parma ska ses med större skrällchans än vad streckningen antyder.

144 rader
1. Liverpool - Burnley 1x
2. Valencia - Osasuna 1x2
3. Eibar - A.Madrid x2
4. Lazio - Parma 1x2
5. Genk - Gent 12
6. Guimarães - Nacional 1
7. Flamengo - Palmeiras 1
8. Fortaleza - Santos 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto