Topptipset Tips Torsdag 24/10

Publicerad på 24 Okt 2019 - 01:48

Tipsexperten

Tipsexperten

24 Okt 2019 - 01:48

Europa League för hela pengen är vad som gäller på torsdagens Topptips. Flest blågula blickar riktas naturligtvis mot Skåne där Malmö FF är i behov av en trepoängare mot Lugano. En finfin rensare har identifierats, åtta rätt är på ingång!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20.59


1. Malmö FF - Lugano 1
Kupongen rivstartar på Stadion i Malmö där de himmelsblå har revansch att utkräva. 1-1 mot FC Köpenhamn här i början av oktober var en missräkning för MFF som sett till spelet förtjänade mer. En pinne finns totalt på hemmalagets konto efter den sena premiärtorsken i Kiev. Gästerna från Schweiz har också en poäng efter sin förlust borta mot FCK och den efterföljande 0-0-kampen hemma mot Dynamo Kiev. Lugano har haft stora problem med sin offensiv en längre tid och tre av deras fem senaste fighter har slutat mållöst. Malmö FF är ett erkänt starkt hemmalag som skördat tyngre offer på Stadion, även om Christiansen saknas ska Rosenberg och gänget ro hem detta. Spiketta!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.72 - 3.50 - 5.50
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


2. Dynamo Kiev - FC Köpenhamn 1
Olympiastadion i Ukraina levererar den andra duellen i Malmös grupp. Fyra poäng vardera är facit efter två omgångar och idel jämna, tillknäppta tillställningar. Generellt sett har FC Köpenhamn inte stått att känna igen denna höst, Ståle Solbakkens mannar har fått se sig förbisprungna av Midtjylland hemma i Superligan. En stor anledning är skadesituationen, både bästa målskytten Wind och nyckelbacken Nicolai Boilesen är borta en längre tid. Förstemålisen Gryteburst och esset Dame N’Doye är dessutom fortsatt osäkra för danskarnas del, där finns dock svenske K-J Johnson att tillgå. Dynamo Kiev ligger också tvåa i sin inhemska liga, bakom CL-laget Shakhtar Donetsk. Värdarna är ett dokumenterat skickligt hemmalag, sju raka utan insläppt mål är facit sett till alla tävlingar här. 6-1-0 är resultatraden inom detta spann. Ettan betalar tillräckligt för att spikas.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.90 - 3.30 - 4.40
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


3. Celtic - Lazio X
Celtic hade inga som helst problem med att avfärda AIK i Europa Leagues sista kvalrunda. I gruppspelet har skottarna fyra poäng på sitt konto efter 2-0 när Cluj kom besök till Glasgow i senaste omgången. Lazio som var direktkvalificerade till denna turnering förlorade sin premiär borta mot Cluj och slog sedan Rennes i Rom med 2-1 efter Sergej Milinkovic-Savic show. Det råder ingen tvekan om att italienarna är ett nummer större i grunden men hemma på Celtic Park går det aldrig att räkna bort de grönvita. Sedan februari månad har Neil Lennons lag bara torskat en hemmamatch. Med tanke på läget i gruppen bör båda sidor vara bekväma med delad pott. Krysset som utgång men hela säkerhetsbältet bör spännas fast kvickt!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.60 - 3.60 - 2.65
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


4. Rennes - Cluj X
På Roazhon Park återfinns ett värdlag som knappast kommer nöja sig med en poäng denna afton. Fast frågan är om Rennes är kapabla till mer än så. Vill man tala till de rödsvartas fördel går det att dra upp den imponerande triumfen mot PSG. Ett starkt motbud till detta är det faktum att den triumfen erövrades för över två månader sedan och att värdarna nu har nio raka tävlingsmatcher utan en vinst. De rumänska gästerna har visserligen inte heller toppform. Sju raka tävlingsmatcher på resande fot utan smak av segerns sötma bådar onekligen illa för Cluj. 1X.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.85 - 3.40 - 4.60
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


5. Arsenal - Vitória Guimaraes 1
Europa Leagues silverlag från förra säsongen har inlett årets turnering på bästa sätt. Två segrar och nollan intakt är Arsenals facit trots att Unai Emery roterat friskt. Närmast kommer dock Gunners från en oväntad förlust mot PL-nykomlingen Sheffield United. Gästerna från Portugal suktar fortfarande efter sin första EL-pinne, mot Eintracht Frankfurt visade dock Vitória Guimaraes att de är att räkna med. Vieiras brasilianska koloni höll även Benfica stången nyligen på bortabana så en skrällpinne på Emirates är inte uteslutet. Ettan mår bäst ihop med krysset som rensar fint!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.25 - 6.00 - 12.00
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


6. Sporting Lissabon - Rosenborg 1
Kupongens tredje skandinaviska bidrag reser till Lissabon för att jaga sin första pinne i årets Europa League. Klassiska Rosenborg krigade tappert mot LASK Linz men hade inte en suck mot PSV Eindhoven. Sporting Lissabon torskade premiären i Holland men segrade med 2-1 hemma mot LASK. Dock skall sägas att österrikarna var minst lika bra som Portugals lejon i den duellen. Sporting har inte övertygat alls den här säsongen, sex av de åtta senaste tävlingsmatcherna har slutat med förlust för Bruno Fernandes och company. Utgångsettan är ytterst darrig, här gäller det att måla hela vägen i hopp om att norrbaggarna löser en skräll.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.50 - 4.50 - 6.20
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


7. Getafe - Basel 1
Madrid bjuder in till gruppfinal mellan två vitt skilda spelstilar. Getafe har visat upp en ramstark defensiv i både La Liga och Europa League. Spanjorerna står på full pott i denna EL-grupp efter att Ángel Rodríguez pangat in samtliga tre mål för Getafenses. Nu kommer gruppens mest publikfriande lag till den spanska huvudstaden. Basel bjuder på full sula i sina matcher, schweizarna inledde sitt äventyr med att 5-0-krossa Krasnodar innan det blev 2-2 mot Trabzonspor på turkisk mark. På bortabana brukar Basel ha det tufft, under sommarens CL-kval föll de mot både LASK Linz och PSV i denna spelform. Endast Barcelona har besegrat Getafe här senaste halvåret. Halvgarderingen till vänster ska räcka hela vägen.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.85 - 3.50 - 4.50
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


8. Trabzonspor - Krasnodar 2
Sista ordet för denna gång får svensklaget Krasnodar som reser till östra Turkiet för en jumbofinal. De svenskinfluerade ryssarna åkte som sagt på en rejäl snyting mot Basel i premiären. Senast gjorde Krasnodar en betydligt bättre insats och borde ha bärgat åtminstone en pinne mot Getafe. Kristoffer Olsson är i sitt livs form och Marcus Berg har fått igång sitt målskytte hos gästerna. Trabzonspor med sköna lirare som Sturridge, Obi Mikel och Sörloth står på en poäng och den plockades när Basel kom hit till staden vid Svarta havet. Trabzon ska gälla som knappa favoriter i den här tillställningen men Krasnodar som slog Porto borta i CL-kvalet kan inte räknas bort. Gaffeln(etta-tvåa) sitter fint som avrundning på kupongen!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 2.40 - 3.65 - 2.70
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Kupongens kassaskåp!


Malmö FF
Ofta är det en god idé att gå emot svenska lag som spelar mot utländskt motstånd eftersom svenska tippare tenderar att strecka med hjärtat. Den här gången är det däremot en god idé att spika MFF som helt klart är kupongens bästa spiktecken.


Varningens finger!


Rosenborg
Det råder ingen tvekan om att kupongens största chans till skräll finns i Lissabon. Sporting har sett väldigt svaga ut under hösten och trollen från Trondheim har stora möjligheter att fixa friska vindar i kuponghögen.


144 rader
1. Malmö FF - Lugano 1
2. Dynamo Kiev - FCK 1
3. Celtic - Lazio 1x2
4. Rennes - Cluj 1x
5. Arsenal - Vitória G. 1x
6. S. Lissabon - Rosenborg 1x2
7. Getafe - Basel 1x
8. Trabzonspor - Krasnodar 12

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto