Topptipset Tips Torsdag 25/3

Publicerad på 25 Mar 2021 - 07:49

Tipsexperten

Tipsexperten

25 Mar 2021 - 07:49

Torsdagens Topptips innehåller idel intressanta matcher och lag, men det ser också ut att bli en favoritbetonad kupong. Lägre systemstorlek med ökad radinsats är således att föredra när vi ska köra igenom VM-kvalet och U21-EM. Siktet är som brukligt inställt på åtta gröna bockar, nu kör vi!

Spelstopp: 20.44

TOPPTIPSET TIPS 25/3

1. Sverige - Georgien 1
“The return of the God” twittrade Zlatan ut i mitten av månaden när han lät annonsera sin comeback i landslaget. Delade meningar råder i stugorna om det är rätt av Janne att ta med honom eller inte, men det är inget snack om att Ibra höjer kvaliteten avsevärt med sin närvaro. Offensivt ser det således ruskigt spännande ut för Sverige och mot Georgien kommer de främre leden att skina. Gästerna är inte alls på svenskarnas nivå och det är bara en tidsfråga innan Blågult satt den första kassen. Därefter rullar det på. Given etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Spanien - Grekland 1
Spanien avslutade föregående samling med att fullständigt köra över Tyskland med hela 6-0. Det var en stilstudie i dess renaste form från Luis Enriques mannar som på intet sätt ska räknas bort från EM-guldet. Ramos leder styrkorna från sin mittbacksposition och med finess och rörlighet i de främre leden behöver egentligen spanjorerna ingen utpräglad målskytt. Får La Roja styra och ställa som de vill kommer Grekland inte ha en suck i Andalusien, men nämnas bör också att värdarna tenderar att bli väl statiska ibland. Det får grekerna hoppas att de blir denna torsdag. Krysset åker med som möjlig jätterensare.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Tyskland - Island X
Vi har blivit bortskämda med ett Tyskland som normalt sköljer över allt och alla i de flesta av landskamper, men den senaste tiden har det varit sämre med den varan. Jogi Löw har också annonserat att han slutar efter EM och det ska bli spännande att se vad det beslutet får för utfall på stundande VM-kval. Island har nytt blod på tränarposten i form av Arnar Vidarsson och även om han saknar viktige Gylfi Sigurdsson här är det ändå ett rutinerat Island som kommer till spel. Vulkanerna är kända för att sluta samman i viktiga matcher och när högersidan skapar korsdrag bland kuponghögarna garderar vi hela vägen. Afram, Island!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Ungern - Polen 2
Viktig match direkt för Ungern och Polen som väntas göra upp om andraplatsen bakom England. Värdnationen tog sig sensationellt till EM där affischnamnet Szoboszlai avgjorde i playoff. Han finns dock inte med nu och det är ett enormt tapp för ungrarna. Polen kommer i sin tur med Lewandowski, Milik och Zielinski, spelare som Ungern kommer att få svårt att hantera. Sköter värdarna sina kort rätt kan de nå ett kryss, men mycket talar trots allt för gästerna. X2 räcker.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Skottland - Österrike 2
Skottland tog sig till slut till EM, men imponerade gjorde de sannerligen inte. Det krävdes straffar för att slå ut Serbien och då ska det sägas att serberna dominerade matchbilden fullständigt. Jobbar inte skottarna på spelidéen inför sommarens mästerskap riskerar det att bli ett fiasko. Tuff uppgift väntar även här då Österrike kommer på besök. Alplandets spel lämpar sig utmärkt på resande fot då de har ordentligt med tryck i omställningarna. Alaba, Schlager och Sabitzer väntas ta hand om mittfältet och där har Skottland inte alls samma kvalitet. Tvåan ser ut att erbjuda litet spelvärde och är då en högintressant spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Rumänien - Nordmakedonien X
En av kupongens klart mest troliga skrällar hämtas från Rumänien. Värdnationen var aldrig nära att ta sig till EM och efter en direkt sval insats i Nations League råder fler frågetecken än utropstecken runt Mirel Radoi och hans manskap. Nordmakedonien är på pappret ett jämbördigt lag med rumänerna och i spelare som Pandev, Alioski och Bardhi finns tre potentiella matchvinnare. Den förstnämnda blev stor matchhjälte när han sköt gästerna till sommarens EM och det är inte omöjligt att han inleder kvalet med att skjuta samtliga poäng till Nordmakedonien. Alla tecken!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Frankrike U21 - Danmark U21 1
Frankrike är en av förhandsfavoriterna till titeln i U21-EM. Truppen är smockad med stjärnor från stora europeiska klubbar och vad gäller återväxten till seniorlandslaget behöver inte Deschamps vara orolig. Kommer snigelätarna upp i normal nivå kör de över Danmark, men samtidigt vill vi också varna för danskarnas organisation. Tio raka matcher utan förlust i kvalet vittnar om defensiv styrka och då fransmännen ibland tenderar att uppträda arrogant vill vi inte utesluta krysset. 1X är ett lås.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Portugal U21 - Kroatien U21 1
Ett förmodat målrikt möte tar kupongen i mål. Portugal rankas som en outsider till guldet och när truppen innehåller namn som Trincao, Vitinha och Goncalves är det inte svårt att förstå varför. Den sistnämnda leder faktiskt Primeira Ligas skytteliga och är kusligt lik Bruno Fernandes i sin spelstil. Låter Kroatien honom få för stora ytor att diktera spel på får de det hett om öronen. Kroaterna är själv inte oävna i offensiven, något vi inte minst fick se i kvalet då Sandro Kulenovic och company snittade långt över 3 gjorda mål per match. Att rå på Portugal är ingen omöjlig uppgift och i en svängig historia är gubben (1-2) ett lämpligt val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp!
Sverige
Positiva vindar blåser runt det svenska fotbollslandslaget där Zlatan Ibrahimovic återkomst höjer kvaliteten ytterligare. Detsamma går inte att säga om Georgien som är sämre än på mycket länge. Given etta på nationalarenan.

Varningens finger!
Island
Tyskland har den senaste tiden inte varit samma maskin som vi tidigare vant oss vid. 0-6-smällen mot Spanien var hemsk och även om tyskarna ska ses som klara favoriter mot Island garderar vi gärna för att Löw och company har ytterligare en mörk afton.

144 rader
1. Sverige - Georgien 1
2. Spanien - Grekland 1x
3. Tyskland - Island 1x2
4. Ungern - Polen x2
5. Skottland - Österrike 2
6. Rumänien - Nordmakedonien 1x2
7. Frankrike U21 - Danmark U21 1x
8. Portugal U21 - Kroatien U21 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto