Topptipset Tips Torsdag 26/11

Publicerad på 26 Nov 2020 - 08:07

Tipsexperten

Tipsexperten

26 Nov 2020 - 08:07

Veckans turneringsspel ute i Europa rullar vidare när det är dags för grupperna i Europa League att vända. Revanschsugna holländare spikas till fint värde, medan kupongens stora rensare hittas i Andalusien. Svenska folket är ute och cyklar på flera ställen, vilket bäddar för god utdelning för den som lyckas sätta full pott. Nu åker vi!

Spelstopp: 20:59

Topptipset Tips 26/11
1. AZ Alkmaar - Real Sociedad 2
Två formstarka lag drabbar samman på AFAS Stadion i ostarnas rike, där “La Real” kan sträcka lite extra på sig då just AZ Alkmaar besegrades innan landslagsuppehållet. Vårt stjärnskott Alexander Isak sköt i helgen in avgörandet mot Cádiz och såg till att de blåvita dessutom innehar serieledningen i La Liga fortsatt. David Silva har sträckt ljumsken och är inte tillgänglig här, men Januzaj, Isak, Oyarzabal med flera borgar för att gott om kvalité finns att hämta. Värdarna kan få tillbaka Vlaar och Clasie men ska trots det inte räcka till mot ett skickligare bortagäng. Det luktar ny spansk trepoängare och tvåan spikas till generös procent!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Rangers - Benfica 1
Portugisiska Benfica lämnar huvudstaden och beger sig norrut till whiskey-landet där Steven Gerrards Glasgow Rangers väntar. Avstängningar hittas i bägge lagen, då Edmundson och Jones är indisponibla för värdarna, men mest kännbart blir det nog för de tillresta som tvingas klara sig utan viktige Otamendi som drog på sig ett rött kort senast. Samtidigt missar även uruguayanske anfallaren Núnez matchen sedan 21-åringen insjuknat i covid. Målfyrverkeri blev det i lagens förra möte, som slutade 3-3. Något lugnare och mer kontrollerad tillställning är att vänta i Skottland, även om delad poäng är en trolig utgång även denna gång. Inled med den rättvist favoritbetrodda ettan och gardera med krysset.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Standard Liège - Lech Poznan 1
I stålstaden i östra Belgien hittar vi nästa möte när polska Lech Poznan, som segrade med 3-1 i lagens förra möte efter två mål av svensken Mikael Ishak, gästar det belgiska topplaget Standard Liège. Lita på att franske coachen Montanier har gjort sin hemläxa inför denna drabbning, så fullt lika lätt som senast kommer det inte att bli för gästerna. Båda antagonisterna har halkat efter i jakten på slutspelsplatsen och tre poäng skulle innebära att hoppet fortsatt lever. De sexfaldiga polska mästarna spelade nyligen en tuff match mot ligakonkurrenten Rakow och lär ha tröttare ben än hemmalaget som fått vila en dag längre. Inget av lagen kommer att vara nöjda med oavgjort. Etta-tvåa.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Nice - Slavia Prag 2
Arsenal-legenden Patrick Viera styr för tillfället rodret i den franska klubben Nice. Vieiras virtuoser är i stort behov av tre poäng om de ska kunna segla vidare från grupp C in i Europa League-slutspelet. Senast Slavia Prag stod för motståndet blev det respass för fransmännen som nu har börjat återhämta sig från den besvärliga situation som pandemin orsakat. Danske anfallaren Dolberg samt algeriske försvararen Atal sitter i karantän fortfarande och saknas därmed hos hemmalaget. Tjeckerna som här äntrar Allianz Riviera i bortaskruden sitter på god form och vann med hela 6-0 i sin senaste ligamatch. Trots att favoritskapet hittas ute till höger blir det inte fullt lika enkelt för gästerna denna gång. X2!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Cluj - Roma 1
Häftigt möte att vänta i Transsylvanien där ett revanschsuget CFR Cluj, som åkte på ett 0-5-nederlag mot Roma i det förra gruppspelsmötet, nu ser sin chans till upprättelse. Rumänerna har historiskt sett varit som natt och dag när det kommer till hemma- kontra bortaspelet och i den egna borgen har storlag som Sevilla och Lazio fått känna på hur poängtapp känns. Den italienska huvudstadsklubben gjorde, trots en hel drös med avbräck, processen kort med Parma i Serie A i helgen men den tunna truppen bör innebära att det är trötta ben som nu reser österut. Svenska folket stirrar sig blinda på lagens senaste batalj och streckar upp bortalaget högt. Guldläge att dra till med samtliga tecken och hålla tummarna för en hemmaseger som rensar. 1X2.
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. PSV Eindhoven - PAOK 1
Kupongens bästa spik hittas i södra Nederländerna och på Philips Stadion där PSV Eindhoven välkomnar grekerna PAOK. Schmidts manskap drömde mardrömmar under hemresan från Grekland senast efter att de svartvitrandiga grekerna stått för en mäktig uppvisning. Till den här matchen kan Romero och van Ginkel kan vara åter i spel för hemmalaget efter en lång tids skadefrånvaro, vilket sannerligen skulle vara ett välkommet tillskott för de rödvita. När det kommer till Europaspelet har de “Tvåhövdade” gästerna inte lyckats lika väl på resande fot som på hemmaplan och bortavinsterna har uteblivit. Värdarna kliver in som tydliga favoriter och när det verkar bli supervärde västerut finns ingen tvekan. Spiketta!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Granada - Omonia Nicosia X
Det är ett skadeförföljt Granada som står för värdskapet i Andalusien när det vankas cypriotiskt besök i form av Henning Berg-coachade Omonia Nicosia. Spanjorerna är förvisso coronafria för tillfället, men har istället kroppsliga bekymmer som ställer till det då hela sex spelare ser ut att missa detta Europa League-möte. Brice och Kenedy är bara några av pjäserna som inte kommer till spel, snacka om att det finns goda chanser att skrälla för de besökande öborna. “Treklövrarna” är inte ofarliga och kan glänsa till stundtals. När procenten dessutom ser ut att vandra upp mot 85 procent längst ute till vänster blir valet busenkelt. Alla tecken, jobba in monsterskrällen i södra Spanien!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Dundalk - Rapid Wien 2
Fyrverkeri senast Dundalk och Rapid Wien mätte krafterna i Österrike, i en batalj som slutligen gav oss en hemmaseger med 4-3. Tillställningen kunde däremot lika gärna ha slutat 7-3 till kvällens tillresta som ägde matchen rakt igenom. Irländarna på hemmasidan av gräset denna afton bröt förvisso en tung trend i fredags när Bohemians besegrades i den inhemska cupen, men har en minst sagt dyster resultatrad att se tillbaka på. Boyle och Cleary har inte imponerat i mittlåset hittills och har förhoppningsvis gjort sin läxa i förhoppning om att kunna täppa till mot ett offensivt skickligt motstånd den här gången. Given utgångstvåa!
bet365/23/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/23/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
PSV Eindhoven
Fick storstryk i Grekland senast och lär vara rejält revanschsugna på Philips Stadion. PAOK får se upp när målsprutorna Malen och Zahavi växlar upp i offensiven!

Varningens finger!
Omonia Nicosia
Det är ett Granada som befinner sig rejält under isen som står som värdar i Spanien. Massor av avbräck på viktig pjäser ställer till det och superskrällen känns inte långt bort!

144 rader
1. AZ Alkmaar - Sociedad 2
2. Rangers - Benfica 1x
3. St.Liège - Lech Poznan 12
4. Nice - Slavia Prag x2
5. Cluj - Roma 1x2
6. PSV Eindhoven - PAOK 1
7. Granada - Omonia Nicosia 1x2
8. Dundalk - Rapid Wien x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto