Topptipset Tips Torsdag 5/12

Publicerad på 4 Dec 2019 - 23:24

Tipsexperten

Tipsexperten

4 Dec 2019 - 23:24

Två Premier League-fajter samt två cupmatcher från Italien och Belgien kompletteras med troliga ettor från brasilianska Série A. Formstarka Sheffield United ser ut att vara en favorit att lita på i hemmamötet med Newcastle medan Fredrik Ljungbergs Arsenal mycket väl kan stöta på trubbel mot Graham Potters fiskmåsar. Mot 8 rätt!

Spela på Topptipset – klicka här!


Spelstopp: 20.29


1. Sheffield United - Newcastle 1
Sheffield United har varit en fröjd att följa sedan comebacken i det engelska finrummet. United-lånet Henderson har varit riktigt stabil i kassen medan FPL-favoriter som Mousset och inte minst Lundstram ser riktigt vassa ut framåt. Sett till de nio senaste Premier League-matcherna har The Blades endast torskat en match, och det var en knapp sådan mot Liverpool. Newcastle ska inte hållas lika högt. The Magpies anfallsspel ser väldigt begränsat ut och lyckas gästerna ta en poäng på Bramall Lane får Steve Bruce & Co vara nöjda. Utgå från hemmasegern i Stålstaden!
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.83 - 3.60 - 4.97
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


2. Arsenal - Brighton 2
En klurig uppgift väntar för Fredrik Ljungbergs Arsenal. Att The Gunners får en nytändning under Ljungan känns rätt troligt, men insatsen i 2-2-matchen mot Norwich i helgen var allt annat än något styrkebesked. Norwich hade mycket väl kunna lösa tre pinnar i den tillställningen. Graham Potters Brighton spelar med ett stort självförtroende och även fast The Seagulls varit rätt tama på resande fot är Arsenal en favorit i fara på Emirates Stadium. Smaska på med alla tecken och håll tummarna för Potters fiskmåsar!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.58 - 4.65 - 5.65
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


3. Cagliari - Sampdoria 1
I Coppa Italia går Cagliari in med ett mentalt övertag på Sampdoria. Lagen möttes så sent som i måndags i en sinnessjuk tillställning i Serie A – Sardinien-klubben lyckades vända ett 1-3-underläge till en 4-3-seger hemma på ön. Cagliari har gått fruktansvärt bra i det italienska finrummet den här säsongen och spelare som Rog, Pedro och inte minst Nainggolan ser otroligt bra ut. Redan efter 14 omgångar är Albin Ekdals Sampdoria tolv pinnar bakom Cagliari i Serie A. Att Claudio Ranieris bortasvaga Samp ska revanschera sig på ön mot de harmoniska sardinerna känns föga troligt. Strecka från vänster.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.90 - 3.50 - 4.00
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!
Unibet/11/"> Unibet livestreamar matchen


4. Royal Mouscron - Anderlecht 2
I Belgien är det även cupspel på menyn. Storklubben Anderlecht inledde säsongen uselt och den spelande tränaren Kompany fick utstå en hel del kritik. Sedan Franky Vercauteren började leda klubben har saker och ting sett bättre ut Bryssel-gänget. Men i den här cupmatchen ska inte alls Anderlecht ses som någon tydlig favorit. Royal Mouscron är ett av nationens mest svårslagna hemmalag. Blott en av de 18 senaste hemmamatcherna i Jupiler League har Royal förlorat! Lägg därtill att både Nasri och Chadli är osäker för spel i Anderlecht. Gardera därför tvåan, helst hela vägen.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 3.35 - 3.45 - 2.15
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!
LeoVegas/11/"> LeoVegas livestreamar matchen


5. Bahia - Vasco da Gama 1
I Brasilien återstår det två omgångar av Série A. Romários gamla Vasco da Gama har varit ett stabilt mittenlag under säsongen och siktar på att lösa en plats till Copa Sudamericana. Liknande läge är det för Salvador-klubben Bahia som är en pinne före Vasco i tabellen. På hemmaplan har Bahia torskat blott fyra av 18 ligamatcher den här säsongen och med tanke på att Vasco saknar både Guarín och Rossi (avstängda) bör 1X räcka långt på Arena Fonte Nova.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.91 - 3.05 - 4.00
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


6. Gremio - Cruzeiro 1
Gremio gör det bra och de blåsvarta har greppet om den sista platsen som leder till Copa Libertadores. En spelare som gjort skillnad under säsongen är eftertraktade Everton som jagas av flera europeiska storklubbar. Elva mål och fem assist har den offensiva mittfältaren gjort i Série A den här säsongen. Storklubben Cruzeiro, som vann Copa do Brasil förra säsongen, ser faktiskt ut att trilla ur Série A. Gästerna har två poäng upp till säker mark när endast två omgångar återstår, och sett till de sju senaste matcherna är Cruzeiro helt segerlösa. I dessa sju matcher har de blåvita noterats för blott två mål framåt. Trolig etta.
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.60 - 3.35 - 5.60
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


7. Palmeiras - Goiás 1
Tabelltrean Palmeiras har mött väldigt kvalificerat motstånd den senaste tiden och formen ser inge vidare ut. De regerande mästarna ska dock anses ha riktigt bra chanser att lösa en triumf i säsongens sista hemmamatch i Sao Paulo. Goiás kommer från en hemmaförlust mot Fortaleza där målskytten Michael drog på sig en ostskiva för fjärde matchen i följd, således är gästernas skyttekung avstängd här. Spelare för spelare är Palmeiras klassen bättre än Goiás och till befintliga streck är ettan en rätt given spik.
Unibet/11/"> Unibet-odds 1X2: 1.26 - 4.90 - 10.00
Unibet/11/"> Unibet-bonus: 100% upp till 2000 kr!


8. Flamengo - Avaí 1
Flamengo har promenerat hem Série A och i slutet av november vann de rödsvarta även Copa Libertadores. Gabriel Barbosa har varit en viktig pusselbit i Jorge Jesus bygge, “Gabigol” gjorde båda målen i Copa Libertadores-finalen mot River Plate. Inter-lånet leder även skytteligan i Série A med sina 24 fullträffar – sju mål fler än vad jumbon Avaí gjort på hela säsongen i det brasilianska finrummet. Klasskillnaden är enorm så räkna inte med någon skräll på Maracana i Flamengos sista hemmamatch för säsongen. Ettan sitter alla dagar i veckan!
LeoVegas/11/"> LeoVegas-odds 1X2: 1.13 - 7.50 - 11.00
LeoVegas/11/"> LeoVegas-bonus: 100% upp till 3000 kr!


Kupongens kassaskåp!


Flamengo
Mästarklubben Flamengo krossar allt, inte bara i Brasilien utan i hela Sydamerika. Avaí har varit Série A:s i särklass sämsta lag den här säsongen och på Maracana kommer inte besökarna att ha en chans. 


Varningens finger!


Brighton
Ljungbergs Arsenal står på åtta(!) raka matcher utan seger och insatsen mot Norwich i helgen var långt ifrån något styrkebesked. Att Brighton löser en historisk triumf på Emirates Stadium känns inte alls speciellt långsökt!


144 rader
1. Sheffield U.- Newcastle 1x
2. Arsenal - Brighton 1x2
3. Cagliari - Sampdoria 1x
4. Mouscron - Anderlecht 1x2
5. Bahia - Vasco 1x
6. Gremio - Cruzeiro 1x
7. Palmeiras - Goiás 1
8. Flamengo - Avaí 1

Spela på Topptipset – klicka här!



I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto