Tipsexperten

Topptipset tis 18/6

18 Juni 2019 - 07:19

Tisdagens rad tar oss på en riktigt trevlig tripp runt hela jordklotet där inte mindre än fyra mästerskap ska bemästras! Raden avslutas dock med en ligamatch från Island. Kupongen innehåller flera riktigt starka favoriter, därför är det inte fel att höja radinsatserna och hålla igen på systemen. Nu åker vi!

Spelstopp: 18.29

1. Italien D - Brasilien D 2
Resan inleder på Stade du Hainaut där det vankas toppmöte i Grupp C av Dam-VM. Italien har överträffat förväntningarna och står på full pott efter två omgångar. Således är Le Azzurre redan klara för slutspel med tanke på att de fyra bästa treorna även avancerar. Martas Brasilien rankas högre och besitter även högre grundkapacitet än italienskorna, detta trots att sydamerikanerna tappade 2-0 till 2-3 i den andra omgången mot världssexan Australien där Marta blev historisk med sitt straffmål. Tvåan ska ses som en knapp favorit och streckas Brasilien under 40 procent så är det bara att fatta pennan från höger.

2. Jamaica D - Australien D 2
I samma grupp ställs The Reggea Girlz mot världssexan Australien. En drabbning som bara ska kunna gå åt ett håll. Jamaica har förlorat mot både Italien och Brasilien med stora siffror. Detta trots att den 19-årige målvakten med det australiensiska namnet, Sydney Schneider, fått ett litet genombrott för sitt Jamaica. Australien befinner sig på en helt annan nivå och stjärnskottet Schneider lär knappast kunna stå emot i 90 minuter mot klassanfallare som Sam Kerr och Lisa De Vanna. Här vore det tjänstefel att slösa på tecken. Tvåan är bara att spika av!

3. Brasilien - Venezuela 1
Vidare till Sydamerika och Copa América. Brasilien spelade med vitblå tröjor i premiären mot Bolivia där Seleção vann med 3-0 efter två fullträffar från Coutinho. Trots skadan på Neymar har Tite världsklasspelare att tillgå på alla positioner och visst ska brassarna kunna vinna rulla ut Venezuela som visade vissa brister i 0-0 matchen mot Peru. Visst kan en sådan som Rondón ställa till problem för alla nationer men på bortagräs ska inte La Vinotinto räcka till mot detta stjärnspäckade Brasilien. Urstark etta i Salvador!

4. Bolivia - Peru 2
I Rio de Janeiro, på mäktiga Maracanã, ska Peru ha toppchans att lösa en seger i den andra omgången. Peruanerna var det bättre laget i öppningsmatchen mot Venezuela och truppen håller i grunden rätt hög kvalité där offensiva förmågor som Farfán och Guerrero. Bolivia är den lägst rankade nationen i Sydamerika som trivs klart bäst hemma på hög höjd. Senaste gången de grönklädda vann en tävlingslandskamp utanför nationens gränser var över fyra år sedan. Noterbart är även att Bolivia endast nätat i en av de sju senaste landskamperna. Trolig och spelvärd tvåa på Maracanã!

5. England U21 - Frankrike U21 1
Vi tittar till Grupp C i U21-EM som spelas på stöveln. The Young Lions vann sin kvalgrupp på ett övertygande sätt och England har verkligen en spännande yngre generation på g. Aidy Boothroyd har en enorm bredd på truppen och även spets i form av bland annat Foden, Maddison och Tammy Abraham. Frankrike har i sin tur sett ganska bleka ut under genrepen och faktum är att Les Bleuets endast vunnit en av de sex senaste landskamperna. Börja med ettan på Dino Manuzzi.

6. Rumänien U21 - Kroatien U21 1
Rumänien U21-landslag följer samma mall som Cosmin Contras A-landslag – ett starkt kollektiv som är riktigt svåra att få hål på. De gulklädda imponerade stort under kvalet där Rumänien var det laget tillsammans med England som släppt in minst antalet mål (4) från den nio kvalgrupperna. Spelare för spelare har Kroatien dock ett starkare lagbygge och således ska Balkan-nationen gälla som knappa favoriter på San Marinos gräsplätt. Ettan omkring 25 procent lockar dock helt klart som skräll. Inte är det omöjligt att Ianis Hagi följer faderns fotspår och frälser nationen. Gardera!

7. Panama - Trinidad & Tobago 2
CONCACAF Gold Cup, där nationer från Nord- och Centralamerika och Karibiens fotbollsnationer medverkar, rullade igång i helgen. I Grupp D ställs Panama mot Leo Beenhakkers gamla Trinidad & Tobago på Allianz Field i den första omgången. Två nationer som hållit jämna steg under 2000-talet. Trinidad har sina styrkor i defensiven och i det senaste VM-kvalet besegrade faktiskt The Soca Warriors bland annat USA. I det VM-kvalet gick det dock bättre för Panama som tog hela vägen till ett historiskt VM-slutspel, men därefter har det gått otroligt trögt för Los Canaleros. Utgången är oviss, därmed känns det befogat att plocka med skrälltvåan på San Marinos gräsplätt.

8. Stjarnan - Breidablik X
Vi avslutar med en isländsk ligamatch på Stjörnuvöllur som rymmer knappt 1000 sittplatser. Aningen mindre än Maracanã. UMF Stjarnan var ett topplag i det isländska finrummet i fjol men under den här vårsäsongen har det gått något trögare för “stjärnorna”. Värdarna har dock spelat upp sig något på slutet och på hemmagräset ska Stjarnan gälla som knappa favoriter den här kvällen. Tabelltvåan Breidablik ser för dagen förvisso något starkare ut men gästerna brukar ha rätt svårt för Garðabær-laget. Här ska ingenting lämnas åt slumpen – luta er tillbaka och strecka på!

Kupongens kassaskåp!
Australien D
Det är bara att tacka och ta emot att det finns streckning på 1:an och X:et. Världssexan Australien står i 1,01 på oddsmarknaden i skrivande stund och det är befogat. Sådan klasskillnad ska det vara mellan nationerna. Bombtvåa!

Varningens finger!
Rumänien U21
Rumänerna visade klass och inte minst ett väldigt stabilt försvarsspel under kvalspelet. Samtidigt finns det viss kvalité framåt i form av Ianis Hagi som har gott om kompetens i blodet. Se upp Kroatien!

144 rader
1. Italien - Brasilien x2
2. Jamaica - Australien 2
3. Brasilien - Venezuela 1
4. Bolivia - Peru x2
5. England - Frankrike 1x
6. Rumänien - Kroatien 12
7. Panama - Trinidad 1x2
8. Stjarnan - Breidablik 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
03:00  Edmonton - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.97
13:00  Real Madrid - Espanyol
Fotboll - La Liga - BLGM
2.02
13:30  Everton - Chelsea
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp +0,5
1.96
15:15  Skellefteå - Leksand
Ishockey - SHL - 2
4.70
16:00  Tottenham - Burnley
Fotboll - Premier League - Under 3 mål
1.89
18:00  Brynäs - Växjö
Ishockey - SHL - 1
2.40
18:30  Man City - Man United
Fotboll - Premier League - BLGM
1.88
21:00  Barcelona - Mallorca
Fotboll - La Liga - 1 + håller nollan
1.80
14:00  Betis - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.90
15:00  Aston Villa - Leicester
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
2.09
21:00  Osasuna - Sevilla
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.80
21:00  West Ham - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1X / asian +0.5
1.94
  Rekatochklart Poolspel
15:15  Powerplay Tips Lördag 7/12
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset 7/12, 2019
Insats: 64 kr - Aston
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7 december
Insats: 128 / 1024 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips Lördag 7/12
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7 dec
Insats: 972 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Åby Lördag 7/12
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Färjestad Söndag 8/12
Insats: 648 kr - DrTrav

Livestreaming