Topptipset tis 3/9

Publicerad på 3 Sep 2019 - 10:10

Tipsexperten

Tipsexperten

3 Sep 2019 - 10:10

Landslagsuppehållet innebär att Topptipset tvingas leta sig ner i divisioner för att få tag i matcher. Denna tisdag ska vi förlusta oss i National League, den brittiska femteligan. Här huserar trevliga klubbar som Ebbsfleet, Woking och Maidenhead. Kanske extra viktigt med en genomgång av kupongen idag? Här har ni den.

Spela på Topptipset - klicka här!

Spelstopp: 20.44

1. Barrow - Hartlepool 1
Barrow slutade på en stabil elfteplats i fjol, fem poäng före Hartlepool. Denna säsong har startat lite trögare för hemmalaget som bara skrapat ihop sju poäng på åtta matcher. Hemma på Holker Street håller dock The Bluebirds fanan hyfsat högt, där har de tagit sex av sina inspelade poäng och bland annat slagit nedflyttade Yeovil. Hartlepool har fått en något bättre start med sina elva pinnar och en fransk skyttekung i Gime Touré som frontman. Totalt sett ska ändå Barrow vara favoriter här och streckvärdet ligger helt klart västerut då ettan streckas för lågt. Börja där och fyll på efter plånbok.

2. Chesterfield - Halifax 1
I match 2 hittar vi ett undervärderat hemmalag. Chesterfield har nämligen haft svårt att avgöra matcher och har ännu inte vunnit efter åtta omgångar. Fem kryss och två uddamålsförluster visar dock att de har kapacitet att börja klättra och bör sluta som ett mittenlag när säsongen summeras. Halifax har i stort sett fått max betalt på sina matcher hittills och räknas in på en andraplats med 19 poäng på åtta omgångar. Fyra raka hemmasegrar är dock en stor grund till det och på resande fot är The Shaymen inte lika kaxiga. Här står ettan runt 2 gånger pengarna men streckas ändå som klara underdogs. Supervärde på Chesterfield hela vägen upp mot 50 procent således. Säsongens första vinst kommer här!

3. Dover - Ebbsfleet 2
Ebbsfleet var med relativt högt upp och krigade i fjol med en åttondeplats, sju poäng och sex placeringar före Dover. Denna säsong har dock varit en rejäl missräkning hittills, men kvalitet finns helt klart för mer. Dover har å sin sida överraskat positivt och ligger för närvarande med i toppen med tabellraden 5-0-3. Det lustiga är att alla tre förlusterna kommit hemma på Crabble Athletic Ground där man alltså torskat tre av fyra fajter. Här möts i grunden två rätt så jämna lag, men när det svenska folket kikar tabell blir ettan otroligt överstreckad. Hela upp illa kvickt och jobba in den väldigt lågt streckade tvåan.

4. Eastleigh - Boreham Wood 1
Två lag som slogs i varsin ände av tabellen i fjol där Eastleigh löste en playoff-plats medan Boreham Wood, som delar hemmaplan med Arsenals damlag, landade på placeringen precis ovanför nedflyttning (20:e). Den här säsongen har båda lagen inlett med åtta pinnar på lika många omgångar, vilket gör att streckfördelningen jämnas ut betydligt mer än den borde. Eastleigh har en betydligt mer namnkunnig trupp med Championship-rutin och bör kunna klättra en hel del i tabellen vad det lider. Ettan är trolig och en streckvärd spik.

5. Notts County - Solihull Moors 2
Världens äldsta fotbollsklubb Notts County lever inte några glansdagar precis. I fjol blev det respass från League Two, vilket gör att klassiska Meadow Lane denna säsong gästas av fotbollsklubbar från den brittiska femtedivisionen. Och det ser knappast ut som att Notts kan blicka uppåt. Två vinster och nio poäng på de åtta inledande matcherna placerar Nottingham-klubben på en blygsam mittenplacering. Solihull Moors slutade tvåa i National League i fjol och var då ligans bästa bortalag. Gästerna rivstartade även denna säsong, även om det gått trögare på slutet. Här ska det dock finnas goda chanser på poäng till trevlig procent. Helgardering.

6. Woking - Torquay 2
Nykomlingsmöte i match 6. Woking har poängmässigt fått en strålande start och toppar tabellen med sju raka segrar. Sådan statistik gillar de svenska topptipparna och spikar rakt av. Men sanningen är knappast så enkel. Woking har haft rejäl medstuds och hade exempelvis rejäla problem hemma mot Barrow senast. I fjol slutade Torquay hela tio poäng före hemmalaget och i grunden är gästerna knappast det sämre laget av de två. När Woking då streckas upp till oanade höjder så chansas favoritettan bort i jakt på utdelning. Finfint värde på tvåan som kan vara en potentiell värdespik.

7. Wrexham - Maidenhead 1
Vad har hänt med Maidenhead? Laget var inget extra i fjol men har hamnat i full blom denna säsong. Inte minst på bortaplan där de inlett med fyra raka segrar på resande fot. Och det har varit mot bra motstånd. Wrexham från Wales var ett topplag i National League förra säsongen och var ligans starkaste hemmalag med hela 53 poäng på 23 matcher på Racecource Ground. Formen är lite mer blurrig nu, men kapacitet finns det absolut att sätta stopp för Maidenheads fina trend. En klassisk gubbe (etta tvåa) ramar in match 7 på ett bra sätt.

8. Yeovil - Sutton United 1
Vi avslutar kupongen med ett svårtippat möte mellan två ojämna lag. Yeovil spelade i The Championship för så sent som för sex säsonger sedan men har gjort en omvänd Åshöjdens BK. Hemma på Huish Park brukar The Glovers dock göra helt ok insatser och har bara inkasserat en förlust här på fyra matcher. Senast blev det en stabil 3-1-seger mot Notts County. Sutton kommer från ett riktigt magplask hemma mot Maidenhead där det blev stortorsk med 0-3. I övrigt har laget dock varit vassa på bortagräs där de tagit åtta poäng på fyra matcher och gått obesegrade. Svårtippat som sagt. Inled med ettan och fyll på med så många tecken som plånboken tillåter.

Kupongens kassaskåp!
Eastleigh
Eastleigh, eller i folkmun The Spitfires, har inte fått ut sitt kunnande ännu denna säsong men besitter betydligt större kvalitet än gästande Boreham Wood. Ettan är en rimlig och streckvärd spik på en svår kupong.

Varningens finger!
Ebbsfleet
Ebbsfleet erbjuder kupongens största värde när de kan streckas till rena REA-priset borta mot hemmasvaga Dover. En given skräll att plita ner.

144 rader
1. Barrow - Hartlepool 1x
2. Chesterfield - Halifax 1
3. Dover - Ebbsfleet 1x2
4. Eastleigh - Bore.Wood 1
5. Notts C. - Solihull Moors 1x2
6. Woking - Torquay x2
7. Wrexham - Maidenhead 12
8. Yeovil - Sutton United 12

Spela på Topptipset – klicka här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto