Topptipset tis 7/5

Publicerad på 7 Maj 2019 - 11:19

Tipsexperten

Tipsexperten

7 Maj 2019 - 11:19

Tre världsdelar gästar tisdagens Topptips där vi tar oss till Champions League-möten i såväl Europa och Asien samt matcher från Copa Libertadores i Sydamerika. För att göra listan komplett stoppar vi in en match från Stora Valla i Degerfors också. Det finns massor av värde att hämta på denna kupong. Här får ni veta var!


Spelstopp: 18.59


1. Liverpool - Barcelona 1
Tungt läge för Pool i CL-returen. 0-3 i baken från Camp Nou speglade inte matchbilden och engelsmännen var värda mer, men Messi stod på händerna och var skillnaden. Nu har Klopp inte bara bekymmer med underläget utan också skador på Salah, Firmino och Keita. Barcelona vilade hela startelvan i klämmatchen mot Celta Vigo och tar inte lätt på att komma till tuffa Anfield där hemmalaget har ett strålande facit. Katalanerna kommer givetvis försöka hålla nere siffrorna och tempot här. Får inte The Reds hål på Barca i ett hyfsat tidigt läge kan det här bli en avmätt historia. 1X.
SpeedyBet-odds: 2.50 - 3.75 - 2.65
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


2. Ajax - Tottenham X
Ajax körde över ett chockat Tottenham de första 20 minuterna i London och fortsatte att övertyga i CL-fotbollen. 1-0 var inte orättvist för holländarna även om Spurs jämnade ut matchen i den andra halvleken när de fick in Sissoko på mittfältet. Mauricio Pochettino har inte fått mycket gratis denna säsong. I helgen fick spanjoren se sitt lag ta två röda mot Bournemouth och förlora sin tredje raka match i ligan. Kane ser fortfarande ut att vara out i detta returmöte, men Son är tillbaka och det betyder givetvis mycket. Där har Tottenham en spelare som kan avgöra på egen hand. Ajax kommer förmodligen inte backa hem och spela på resultatet, det ligger inte i deras DNA. Det kan öppna för ett smart Spurs som är helt all in här i sin viktigaste match för säsongen. Helst alla tecken.
SpeedyBet-odds: 2.10 - 3.65 - 3.35
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


3. Degerfors - Brage 1
Efter sju poäng på de tre första matcherna har Degerfors kommit ner på jorden efter två uddamålsförluster mot Örgryte och Mjällby. Det ska dock inte vara någon fara med formen för värmlänningarna som totalt sett gjort det bra. Nu slipper även de rödvita spela sina hemmamatcher på Behrn Arena i Örebro då gräset på Stora Valla äntligen håller måttet. Taggat för hemmapremiär i bruksorten alltså! Gästar gör Brage som öppnat starkt och ska ha kapacitet att blanda sig i toppstriden i Superettan i år. Senast kom dock säsongens första förlust när serieledande Varberg blev för svåra hemma i Borlänge. På naturgräset framför hemmapubliken ska Degerfors vara favoriter, men den som har råd garderar.
SpeedyBet-odds: 2.35 - 3.10 - 3.05
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


4. Al Rayyan - Al Ittihad 1
Det är inte varje dag vi får skriva om asiatiska Champions League, men nu är det dags! Till Qatar kommer Al Ittihad från Saudiarabien på besök. I bortalaget hittar vi bland annat Sverige-bekantingen Aleksandar Prijović som för ett antal år sedan hade en sejour i Djurgården. Al Rayyan är ett målglatt lag som inte riktigt fått till det i Champions League, men är långt ifrån oävet hemma i Doha. Här ser det ut som att det svenska folket haft tomtemössan på när de streckat denna drabbning då de just nu gör saudierna till mastiga favoriter. I själva verket ska det här vara en öppen tillställning och då blir valet enkelt att testa 1X, där det finns rejält med streckvärde.
SpeedyBet-odds: 2.50 - 3.60 - 2.50
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


5. Al Zawra’a - Zobahan 2
Vi fortsätter med asiatiska Champions League där det i match 5 väntar Irak mot Iran. Al Zawra’a kommer in med risig form, bara en vinst på de sju senaste, har just nu inget ligaspel att hålla upp ångan med och även gått kallt i denna turnering. Iranska Zobahan har istället inlett CL-spelet övertygande och toppar gruppen. Här ska de ha goda chanser att ta med sig tre poäng från Bagdad. Ändå streckas bortalaget i skrivande stund som underdogs, vilket är helt fel. Tvåan är en riktigt fin värdespik!
SpeedyBet-odds: 3.25 - 3.10 - 2.25
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


6. Alianza Lima - Palestino 1
Över till Copa Libertadores där Palestino från Chile tar sig till Peru för ett jumbomöte i grupp 1. Alianza Lima kommer med största sannolikhet sluta sist i gruppen, men gör det ändå helt ok i huvudstaden där laget sällan faller igenom. De var till exempel nära att knipa en pinne av överlägsna gruppledaren Internacional i 0-1 förlusten. Grupptrean Palestino har ingen chans att klättra i tabellen och är nog rätt nöjda med sin tredjeplats som innebär fortsatt spel i den lägre rankade Copa Sudamericana. Här räcker det att bortalaget inte får storstryk med fyra bollar för att behålla sin placering. Tvåan överstreckas å det grövsta vilket gör att vi snabbt plockar med alla tecken och försöker jobba in segerjubel i Lima.
SpeedyBet-odds: 2.75 - 3.20 - 2.55
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


7. River Plate - Internacional 1
Vi fortsätter i samma grupp i Copa Libertadores, men nu en betydelselös gruppfinal. Inget av laget har förlorat någon match i gruppen än, men Internacional leder ändå med betryggande fyra poäng. Båda lagen går ändå vidare. Argentinska River Plate är regerande mästare i denna prestigefulla cup, är hemmastarka och har finfin form. Här ska de ha bra chanser att bjuda hemmapubliken på en seger mot ett mätt bortalag. Ettan ser ut att bli väl lågt streckad och erbjuder i skrivande stund fint värde. Bra spik!
SpeedyBet-odds: 1.66 - 3.60 - 5.50
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


8. Nacional URU - Cerro Porteno 1
Kupongen avslutas med ännu en gruppfinal i samma sydamerikanska stor-cup. Cerro Porteno från Paraguay åker söderut till Uruguay. Klubbarna har båda tolv poäng efter fem omgångar och är klara för avancemang. För Porteno räcker det med ett kryss här för att säkra gruppsegern genom bättre målskillnad. Det blir dock ingen enkel uppgift i Montevideo, där Nacional har fem raka segrar i Copa Libertadores och den inhemska ligan. Målskillnaden i dessa kamper är imponerande 15-0! 1X ska räcka hela vägen.
SpeedyBet-odds: 2.40 - 3.10 - 3.00
SpeedyBet-bonus: 200% upp till 2000 kr! 


Kupongens kassaskåp!


River Plate
De regerande mästarna i Copa Libertadores är som de flesta sydamerikanska storlag väldigt hemmastarka. I en betydelselös gruppfinal mot ett omotiverat Internacional ska de vara solklara favoriter.


Varningens finger!


Al Rayyan
Det svenska folket har ingen vidare koll på asiatiska Champions League. Al Rayyan streckas i skrivande stund minst 20 enheter för lågt och borde ligga runt 35-40 procent. Bara att plocka!


144 rader
1. Liverpool - Barcelona 1x
2. Ajax - Tottenham 1x2
3. Degerfors - Brage 1x
4. Al Rayyan - Al Ittihad 1x
5. Al Zawra’a - Zobahan 2
6. Alianza Lima - Palestino 1x2
7. River Plate - Internacional 1
8. Nacional - Cerro Porteno 1x

Spela på Topptipset – klicka här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto