Tipsexperten

Topptipset tor 6/6

5 Juni 2019 - 16:14

Till skillnad från gårdagen så finns det betydligt mer värde att hämta på Topptipset under Nationaldagen. Här hittas ett par överstreckade favoriter som ska gå att fälla i jakten på hög utdelning. Dagens match är utan tvekan den som spelas nere i Portugal mellan Nederländerna och England. Kan Oranje knäppa ännu en jätte på näsan?


Spelstopp: 13.59


1. Nederländerna - England 2
Efter två grovt misslyckade kval tycks Nederländerna ha repat mod. De orangea stod för ett magiskt gruppspel i Nations League när de knäppte både Frankrike och Tyskland på näsan. Det har lett fram till denna semifinal i den nya turneringen där alltså VM-fyran väntar. England gjorde det också bra som slutade före Spanien och Kroatien i sin grupp. Gareth Southgate har något stort på gång och The Three Lions lär bli att räkna med i nästa års EM. I denna match som spelas i Portugal får också britterna bära ett visst favoritskap. På pappret ser de vitklädda något bättre ut och lägstanivån är högre än hos Ronald Koemans lag. X2 bör räcka här även om en jämn tillställning är att vänta.


2. Lindome - Tvååker 1
Lindome öppnade Division 1 Södra chockerande bra och toppade serien efter några omgångar. Verkligheten tycks dock ha kommit ikapp de svartvita som nu har fem raka utan seger. Det ska dock sägas att nykomlingarna spelmässigt hållit spelet väl uppe men att målskyttet låst sig. Tvååker har gått motsatt väg, efter en tung start har gästerna hittat formen och plockat sju poäng på de tre senaste omgångarna. Här ska ändå ett hemmstarkt Lindome gälla som favoriter och värdet ser också ut att hamna på ettan. Spika zebrorna om ettan håller sig under 50 procent!


3. Skellefteå FF - Piteå IF 2
Kupongens allra bästa värdetecken hittas uppe i norr där det vankas toppmöte under Nationaldagen. Skellefteå FF är serieledare inför den elfte omgången men det är extremt jämnt i toppen av Division 2 Norrland. Piteå är ett av lagen som jagar tätt bakom. Vid vinst här passerar de rödvita besökarna förbi hemmalaget i tabellen. En hel del talar också för att så ska kunna bli fallet. Gästerna har tryckt in hela tolv mål på sina två senaste matcher och Gustav Rönnbäck Wallin visar glödhet form med sju fullträffar på dessa. Rent truppmässigt ser bortalaget snäppet vassare ut. Trots detta favoriseras laget från hockey-meckat kraftigt. X2 blir således det givna valet.


4. Ifö Bromölla - Nosaby IF X
Tillbaka till de södra delarna av landet och ett derby i Division 2 Östra Götaland från de östra delarna av Skåne. Ifö Bromölla var ett topplag i serien i fjol men har haft en oerhört tung inledning på 2019. Framförallt har målskyttet spökat med endast 0,5 mål framåt per match. Kunnandet är dock betydligt högre än lagets nuvarande nästjumboposition och här ska de inte räknas bort trots att ett formstarkt Nosaby står för motståndet. Gästerna har strålande 15 poäng på de sex senaste men tenderar att vara ojämna i sina prestationer. Detta kan gå precis hur som helst. Lämna inget tecken åt slumpen.


5. Hässleholms IF - Dalstorps IF 2
Österås IP är nästa anhalt där Hässleholms IF går mot ännu en tung säsong. I fjol klarade sig skåningarna precis kvar i Division 2 Östra Götaland och nu har det börjat se sämre och sämre ut efter en grym start. Två poäng på de fem senaste är illavarslande och här hemma har det bara blivit en seger på fem försök. Dalstorp har däremot imponerat och hänger med i toppen. Västgötarna har åtta poäng på de fyra senaste och ser framförallt stabila ut på bortaplan där de ännu är utan förlust. Här tar de åtminstone en poäng. X2 räcker långt.


6. Kvarnsvedens IK - Kungsängens IF 1
Från Skåne och Dalstorp till Dalarna där nästa drabbning tar vid. Ett nykomlingsmöte väntar i Borlänges utkanter där Kvarnsveden, mest kända för sitt pappersbruk och sitt damlag, håller till. Här väntar ett nykomlingsmöte mot Kungsängen som så många andra nya lag i en serie öppnat starkt men börjat falla igenom. Stockholmarna ser väldigt bleka ut för stunden och kommer till Ljungbergsplanen med ynka en poäng på de fem senaste. Hemmalaget går förvisso inte mycket bättre men med hemmapubliken i ryggen får de förtroendet. 1X blir valet.


7. IFK Mora - Täby FK 2
I match 7 hittar vi kupongens största skräll i IFK Mora som just nu streckas under 10 procent. Dalkarlarna har öppnat säsongen i Division 2 Norra Svealand ytterst tveksamt och parkerar just nu som nästjumbo, så visst blir det tufft när tabelltvåan Täby gästar Prästholmens IP. Hemmalaget börjar dock se ljuset i tunneln och senast det begav sig framför hemmapubliken kom säsongens första seger och tre gjorda mål framåt. Täby är givetvis en klass bättre, men har visat att de inte är oslagbara på resande fot. Tvåan streckas upp mot skyhöga 90 procent och det går inte att köpa. Vill man som vi jobba in de stora pengarna så är det bara att helgardera. 

 
8. Hammarby - Umeå IK 1
Vi avslutar med en tvättäkta seriefinal i damernas Elitettan. Både Hammarby och Umeå har som mål att ta sig tillbaka till Allsvenskan där de hör hemma. Just nu toppar lagen tabellen med 22 poäng efter nio omgångar, fyra pinnar för AIK. Bajen har gjort det extremt bra hemma på söder med fem raka vinster och 18-2 i målskillnad. Skyttedrottningen Emma Jansson går dessutom på vatten med åtta mål på åtta matcher hittills. Där får Umeås backlinje något att bita i. Streckas ettan, som i skrivande stund, under 50 procent erbjuder den fint värde och spikas av.


Kupongens kassaskåp!


Hammarby
Bajens damer har krossat allt motstånd hemma på Hammarby IP. Umeå IK är en tuff nöt att knäcka men just nu känns de grönvita för bra för västerbottningarna. Finns ettan under 50 procent är det en superspik!


Varningens finger!


IFK Mora
Täby FK övervärderas å det grövsta och streckas just nu upp en bra bit över 80 procent. IFK Mora är inte riktigt på samma nivå men har alla möjligheter att störa hemma i Dalarna. Ettan och krysset måste med i match 7!


144 rader
1. Nederländerna - England x2
2. Lindome - Tvååker 1
3. Skellefteå - Piteå x2
4. Ifö Bromölla - Nosaby 1x2
5. Hässleholm - Dalstorp x2
6. Kvarnsv.- Kungsängen 1x
7. IFK Mora - Täby FK 1x2
8. Hammarby - Umeå IK 1

Spela på Topptipset nu – lämna in din rad här!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Rosol - Londero
Tennis - ATP Moskva - Londero
1.83
19:00  Boston - Anaheim
Ishockey - NHL - 1
1.85
19:00  Tjeckien - Nordirland
Fotboll - Vänskapsmatch - 1
1.77
20:45  Bulgarien - England
Fotboll - EM-kval - 1 asian hcp +2
1.76
20:45  Frankrike - Turkiet
Fotboll - EM-kval - Över 3,5 kort
1.66
19:00  Danmark - Luxemburg
Fotboll - Vänskapsmatch - Under 3,5 mål
1.70
19:00  Ymer - Sousa
Tennis - ATP Stockholm - Ymer
1.91
20:45  Sverige - Spanien
Fotboll - EM-kval - Under 2,5 mål
1.88
  Rekatochklart Poolspel
20:45  Topptipset Tips Måndag 14/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming