Kroatien & CL-kval!

Publicerad på 11 Jul 2018 - 10:44

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

11 Jul 2018 - 10:44

Ett kompetent Frankrike, rekat här på sajten, tog sig till final. Är inte alls överraskad av det.

Man har en härlig blandning av defensiv klass – Pogba och Kanté – samtidigt som man har finurlig klass framåt i Griezmann och Giroud och en ostoppbar Mbappe.

Världsmästaroddset för Frankrike är nu nere i 1.66 hos bet365 & Bethard – och jag köper det oddset helt. Vilket av Kroatien eller England som väntar i finalen spelar liksom ingen roll.

Frankrikes halva har varit så mycket bättre. Och Frankrike ser så otroligt stabilt ut.

***

Mina spel i går?

Blev till slut 2/3.

Mbappe drog på sig sitt över sitt snitt (2.5) frisparkar per match när han blev "foulad" 3 gånger. Problem den här gången var att Griezmann blev neddragen 4 gånger (snittat 1 gång innan semin). Spel ut – och med facit i hand var det tacksamt att spelbolaget plockade bort den "headen" redan innan klockan var 09:30...

Däremot fanns Mbappe över 2.5 fouls kvar och jag vet att flera nöp den istället.

Lukaku under 2.5 avslut (sköt 1 skott) till 1.90 och Malmö FF vinna och hålla nollan (3–0) till 1.83 hittade in.

***

Kroatien eller England?

I går skrev jag att det var fördel Frankrike.

I dag ser det mer öppet ut, men med pistolen mot huvudet svarar jag Kroatien. Inte alls för att laget har glänst i slutspelet – flyt mot både danskar och ryssar, framför allt mot Danmark – men jag tycker att Kroatien har en växel till att plocka fram.

Modric, Rakitic, Perisic och Mandzukic har helt enkelt inte "maxat". Gör man det i kväll så är jag övertygad om att England slås tillbaka.

***

Bästa spelet i matchen?

Jag tycker det är 2 skottspel på Kroatien.

Jag vill främst lyfta fram det här:

Ivan Rakitic över 0.5 skott på mål ger hela 2.62 hos bet365.

Rakitic har löst den linan klart i 2 av de 3 senaste matcherna:

Ryssland: Rakitic: 1 skott mot mål-0 skott på mål.

Danmark: Rakitic: 3-2
Argentina:
 Rakitic: 4-2

När vi nu får hela 2.62 av bet365 på att Ivan Raktic får ett skott på mål måste jag nästan klia mig i ögonen. Det här är ett överodds – men som alltid när det handlar om spel är det självklart inte så att spelet bara går in av den anledningen. Men spelar vi på överodds plussar vi i längden.

Bethard har samma spel och ger 2.40, medan LeoVegas ger 2.00. Så det är bra att ha flera olika spelbolag. Nästa gång är det LeoVegas som ger högst återbäring.

***

Det andra skottspelet blir på att Luka Modric avslutar totalt över 1.5 gånger. Det till 2.10 hos Bethard. Även spelet Modric över 0.5 skott på mål till 2.40 hos Coolbet (finns uppe till vänster skapa ditt spel) är bra. Jag går dock bara på avslut  i detta spel. Modric är ju en avslutare av rang, tar många fasta situationer och har löst 1.5-linan samtliga gånger på slutet.

Ryssland: Modric: 3 skott mot mål-0 skott på mål.

Danmark: Rakitic: 3-2
Argentina:
 Rakitic: 2-1

***

Troliga startelvor:

England 3-5-2: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Henderson, Alli, Lingard, Young - Sterling, Kane
Kroatien 4-2-3-1: Subasic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic - Rakitic, Modric, Rebic, Kramaric, Perisic, Mandzukic

***

Även spelet Kroatien över 3.5 hörnor till 1.78 hos LeoVegas känns som ett mycket fint spel.

***

Så lägger jag mina första semifinal-spel, men likt i går spelas det även europeisk klubblagsfotboll och det finns det klart bra spel i Ludogorets hemma mot lilla Nordirländska Crusaders i Champions League-kvalet. Ludogorets är ett pålitligt Europaspelslag, som vi sett i Champions Leagues gruppspel och som förra året var bland de 32 bästa i Europa League.

Det bulgariska mästarlaget har 10 brassar i truppen – plus en hel del annan klass. Crusaders är på en helt annan nivå och när man nu ska spela CL-kval saknas de två främsta backarna Colin Coates (33 matcher/5 mål) och Sean Ward (37/0) för att duon har åkt på semester!

Ni förstår nivån.

Bästa spelet i den här matchen har Bethard och det är spelet båda lagen att gör mål; nej. Det ger Bethard 1.46 i odds för och bet365 ger liknande.

Ni som vill få upp oddset lite kan köra Över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör mål nej till 2.10 hos bet365. Det känns också som ett bra spel.

***

Det var mina spel för i dag!

Ha en skön onsdag.

//Ulrik.

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto