Palace & Jackpott!

Publicerad på 28 Sep 2019 - 11:00

USandeback

USandeback

Ulrik Sandebäck

28 Sep 2019 - 11:00

Lönelördag!
Med Stryktipset som har en jackpott på 11 miljoner kronor.
Hörde jag drömlördag!?
Yes!
***
Vi kör Stryktipset direkt i dag.
***
Bästa spikarna är...
***
4. Crystal Palace - Norwich 1
Stryket: 56%
bet365 1.93
Har nykomlingen Norwich lekt klart?
Nja.
Kanske inte riktigt.
Men efter skrällen mot Manchester City underskattar ingen laget längre och när allt fler skador stör orkar man helt enkelt inte gå på hörntänderna hur länge som helst.
Faktum är att Norwich bara har en seger på de senaste fem tävlingsmatcherna och föll senast borta mot Burnley med 2–0.
Sedan den matchen har Norwich åkt på två nya blytunga skador;
1) Förstamålvakten Tim Krul (6/0) är skadad. Nu får nye Ralf Fährmann chansen.
2) Defensive innermitten och lagkaptenen Alex Tettey (3/1) åkte på ny smäll senast. Han saknas idag.
Sedan tidigare saknas; mittfältarna Mario Vrancic (2/0), Tom Trybull (4/0), yttern Onel Hernandez (1/0), backarna Christoph Zimmermann (1/0), och Timm Klose (0/0).
Med tanke på den skadelistan, och att formen känns på nedåtgående tror jag att "Kanariefåglarna" får det tufft på Selhurst Park i dag.
Palace, åtta poäng efter sex omgångar, har fått en helt okej PL-start på säsongen. Kommer närmast från 1–1 hemma mot Wolves (Palace tappade segern i 90+5...). I hemmamatchen innan slog man Aston Villa med 1–0 och man har även besegrat Manchester United på bortaplan. Man är fortsatt obesegrat på charmiga Selhurst Park.
Mittbacken Mamadou Sakho är ett litet frågetecken inför matchen. Han är vass, men Palace har vunnit tidigare (tex mot Man U) även utan honom.
Det viktigaste?
Wilfried Zaha ska vara spelklar trots smällen han fick senast.
Raka ettan ger 1.93 hos bet365. Den spelas omgående och jag spikar även på Stryktipset.
***
5. Tottenham - Southampton 1.
Stryket: 75%
bet365 1.40
Spurs har kanske inte direkt glänst på slutet. Men! Kom i håg att man körde över Palace i senaste hemmamatchen med 4–0. Nu är det liknande motstånd och då trivs en utvilad Harry Kane (spelade inte i Ligacupfiaskot). The Saints glänser inte och får det normalt alldeles för svårt här.
***
7. Everton - Manchester C 2.
Stryket: 78%
bet365 1.30
Everton baissade jag helt förrra veckan när jag utsåg 9-procentaren Sheffield United som omgångens bomb! Och visst svek Everton – igen. Nu väntar världens – i mitt tycke – bästa klubblag och då tror jag Everton bara väger för lätt. Igen. Everton saknar tunga gubbar som Andre Gomes och Jean-Philippe Gbamin. City? Mosade Watford senast och kan inte slarva mer efter smällen mot Norwich. In i laget kommer sannolikt Kevin de Bruyne, Nicolas Otamendi och Sergio Aguero. 
***
8. Charlton - Leeds 2.
Stryket: 62&
bet365 1.55
När Lyle Taylor gick sönder så gick även Charltons anfallsspel sönder. Skyttekungen blev skadad under landslagsspelet och efter det har Charlton blivit nollad i två matcher i rad. Tagit noll poäng och anfallsspelarna har inte ens fått iväg ett skott på mål! Bedrövligt alltså och det är nästan ledsamt att se hur ett lag kan vara så beroende av en spelare...
Leeds är Championships mest kompletta lag och måste ha fin chans här. Strecken ökar sakta (och tyvärr) undan för undan men 62% för den här tvåan är på tok för lågt sett till segerchansen. 
***
Det var fyra starka spikar.
En femte?
Jag drar till med Aston Villa hemma mot Burnley.
***
Möjligt att jag fått "skalle" efter förra veckans megaskräll på Sheffield United (9%), men idag vill jag lyfta fram en ännu större skräll.
Ett äkta "miljonrens" i Brighton (6%!!) borta mot Chelsea.
Brighton spelar offensivt "ala-Potter" och det spelar liksom ingen roll om man spelar borta eller hemma. Man gasar liksom bara på. Var helt överlägset Newcastle – främst i första halvlek sist – trots bortaspel. På Stamford Bridge har man inget att förlora och att naivt Chelsea kan mycket väl bli straffat här!
***
"Miljonrens 2" är Luton Town!
11 procent för tvåan på The Hatters är liksom på tok för lågt. Oavsett vilket lag man möter... Nu väntar Blackburn Rovers – lika pålitligt som Krösatågen en kulen decembernatt. Det vill säga, det kan gå, men kopparledningarna kan mycket väl också vara bortrivna. Alltså litar jag inte dugg på varken tågen i december lika lita som jag litar på Rovers.
Så.
1x2!
***
Annars då?
Hittar tyvärr ingen dagens svensk idag.
Så nöjer mig med Stryket & Palace.
Hoppas alltså inte på på Pukkiparty den här gången...
Ha en härlig lördag och glöm inte strecka Betting Gangster på V75.
Ger 3.50 i odds på bet365.
I det här lilla fältet ska han inte ens behöva vara nära en konkurrent.
Och DrTrav spikar – läs här!
Kör med marginal Skoglund, så vinner du!
///Ulrik. 

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto