USandeback

Tippar alla CL-matcher

21 November 2017 - 08:40

Champions League är här igen och då är det lika bra att gasa direkt.
Jag gör som i förra omgången – försöker hitta de bästa spelen i varje match.

***
Det här är näst sista omgången i CL-spelet och en del grupper är avgjorda, i alla fall är det ibland så mycket klart att man vet vilka lag som tar sig vidare. Och med tanke på att lag som Bayern München och Real Madrid riskerar att bli grupptvåa och ett lag som Besiktas kan vinna gruppen är det svårt att veta hur mycket lagen verkligen går in för att vinna sin grupp.

All in eller är fokus på helgens ligaspel? Det gäller att försöka vrida och vända på allt. För officiellt vill managers alltid vinna matcherna, det är samma surr inför FA-cuperna när PL-lagen byter ut hela elvor...

***
Nog om det – det här är mina bästa spel. Match för match.
***

Grupp E:

Spartak Moskva–Maribor Unibet: 1.25-6.65-13.50. 
Mitt spel: Spartak -1.5 mål asian. Unibet: 1.75.

Sevilla–Liverpool Unibet: 2.82-3.55-2.57.
Mitt spel: Sevilla över 4.5 hörnor. Unibet: 1.66.

Kommentar: Lilla Maribor (1 p) är bara sämst i gruppen och saknar i kväll sitt hjärta centralt i försvaret: Rajčevič. Det är ett mycket tungt avbräck, han har startat som en form av central libero i samtliga 10 CL-matcher som Maribor har spelat. Spartak Moskva har fem poäng och hoppet om slutspelet lever i allra högsta grad – men då krävs det sannolikt seger i kväll. Trots "dubblering" gör Spartak det även bra i ligaspelet och kommer med formen helt på topp: tagit två raka klara segrar i ligan. Man har mycket klass i brassar som Luiz Adriano, Fernando, sedan ser även en sådan som Zé Luís ut att ha hittat formen. Jag tror Spartak tar en bekväm seger här.

Sevilla (7) gör det bra i alla tävlingsformer, ligger bara två poäng efter tex Real Madrid i ligan möter nu ett Liverpool (8) med allt färre skador. Vidöppen match, men där jag tror att Sevilla tack vare hemmastödet (och tabelläget) är mest suget, vill mest framåt. Att man löser minst 5 hörnor känns väldigt troligt.  

Grupp F:
Manchester City–Feyenoord Unibet: 1.12-12.25-20.00
Mitt spel: Manchester City -2,5 mål. Unibet: 1.85.

Napoli–Shaktar Donetsk Unibet: 1.44-5.10-7.40
Mitt spel: Shaktar över 2.5 hörnor. Unibet: 1.70.

Kommentar: Manchester City (12 p) imponerar stort i alla tävlingsformer, men man har faktiskt fortfarande inte avgjort gruppen. Det har man efter i kväll. Tror jag. Feyenoord (0) är helt under isen, bara sjua i inhemska ligan och har nu fyra raka tävlingsmatcher utan seger. Jag tror inte alls man tänder till i kväll igen – man möter kanske världens bästa klubblag och City fullkomligt öser på. Nu saknar holländarna dessutom sin nyckelspelare, centrala mittfältaren El Ahmadi som är avstängd! Jobbigt!

Napoli (3) ligger väldigt illa till och möter ett starkt Shaktar (9) i kväll. Spelbolagen är eniga om att Napoli kommer att föra spelet, ösa på framåt. Det är möjligt att det blir så, men jag tycker ändå man underskattar det här ukrianska laget. Medan Napoli strider hårt på alla fronter så kan Shaktar Donetsk rotera i ligan och fokusera nästan helt på CL-spelet. Det har onekligen märkts. Dessutom saknar nu Napoli flera nyckelspelare med mittbacken Koulibaly (avstängd) i spetsen. Visst löser gästerna minst tre hörnor!? 


Grupp G:

Besiktas–Porto Unibet: 3.20-3.12-2.55
Mitt spel: X. Unibet: 3.12.

Monaco–Leipzig Unibet: 2.37-3.70-3.00
Mitt spel: Över 3.5 mål. Unibet: 2.60.

Kommentar: Seriefinal mellan Besiktas (10 p) och Porto (6). Turkarna med profiler som Babel, Negredo, och Quaresma imponerar stort. Man gör det bra även i ligan trots det hårda matchandet. Nu räcker det med en poäng till för att säkra gruppsegern. Porto är dock inte alls ofarligt även om man saknar sin vasse forward, näst bäste målskytten Marega som är skdad. Öppen match alltså men känslan säger att båda lagen är nöjda med kryss (båda sannolikt vidare då). 

Monaco (2) mot Leipzig (4) tror jag kommer bli en match där lagen byter chanser med varandra. Monaco är piskat att vinna och tyskarna behöver också helst tre poäng. Känslan är att båda lagen kommer gå för det – i 90 minuter. Målrikt är min bestämda uppfattning.

Grupp H:
Dortmund–Tottenham Unibet: 2.00-3.85-3.80
Mitt spel: 2. Unibet: 3.80.

APOEL–Real Madrid Unibet: 21.50-8.00-1.17.
Mitt spel: Ronaldo första målskytt. Unibet: 3.00.

Kommentar: Tottenham (10 p) mot Dortmund (2). Spurs slitet? Spurs roterar? Nja på båda. Jag tycker faktiskt värdet ligger på tvåan. Dortmund är uppgivet, det räcker inte "bara" med att slå Spurs, man blir troligen bara som bäst trea i gruppen ändå. Real Madrid (7) bokar säkert sin plats till nästa runda i kväll på Cypern. Det är dessutom oroligt i Dortmund, absolut ingen harmoni, och det kan mycket väl smitta av sig i kväll.
Låg insats på tvåan, dock. 

Real Madrid (7) åker alltså till Cypern för möta överraskningen APOEL (2). Och jag är som så många andra inne på att Real bokar platsen till slutspelet i kväll. Jag hittar inga toppspel i den här matchen, men jag vet att Ronaldo alltid är sugen. Kör på att han gör matchens första mål till 3.00. Även här låg insats.

***
Bästa spelet?
Spartak Mosvka -1,5 mål och Shaktar Donetsk över 2.5 hörnor!
Rek på Spartak hittas här! 
Rek på Shaktar hittas här!
***
/Ulrik.

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Mayer - Ramos
Tennis - ATP Hamburg - Mayer
1.71
15:00  Ferrer - Molleker
Tennis - ATP Hamburg - Mol +4,5 games
1.70
19:00  Hammarby - Dalkurd
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.07
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.91
19:00  IFK Norrköping - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.80
14:00  Delbonis - Lopez
Tennis - ATP Gstaad - Lopez
2.45

Skador & Avstängningar