DD Tips Åby 1/4

Publicerad på 31 Mar 2023 - 10:01

DrTrav

DrTrav

31 Mar 2023 - 10:01

DD Tips Åby Lördag 1/4

DD1: 10 Beauty Smart Face
DD2: 3,4,5,6,8

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 10 Beauty Smart Face. Detta är ett högtkapabelt sto som Christoffer Eriksson förfogar över. Hon har inlett året med tre raka segrar och står idag passade inne i loppet sett till sitt kunnande. Efter senaste starten har Beauty Smart Face fått en träningsperiod i kroppen och från stallet är siktet inställt på kvalet till Drottningens Pokal. Träningsperioden har Beauty Smart Face tagit på bra sätt och Christoffer Eriksson menar på att hon känns smidigare och fin hemma i träning. Den fart hon visat upp hittills i karriären gör att hon trots sitt bakspår idag så ska hon ses med bra chans att runda samtliga. Christoffer Eriksson meddelar att detta är stallets bästa chans på V75 och då har han ändå en hel drös av bra chanser på förhand. Spik.

Motbud
4 Nunja har i år visat upp en fin utveckling och kommer nu med tre raka segrar på kontot. De två senaste segrarna är tagna från spets men för tre starter sedan vann Nunja via en rapp avslutning efter ryggresa. Kan Erik Adielsson hitta en vettigt position från start kommer hennes avslutning pånytt bita bra över upploppet.

7 Pam Trot har tidigare visat att hon besitter bra kunnande för denna typen av lopp. Att det är första gången med Magnus A Djuse i vagnen är såklart spännande och dessutom är barfota ett plus. Kan man pricka starten från sitt springspår kommer Pam Trot få ett passande lopp och är en tidig skräll för dem som garderar.

Min Vinnare: 10 Beauty Smart Face
Spets efter 500m:
Skrällen: 7 Pam Trot
Ranking: A 10 B 4,7,11,13,6,1,9,15,14 C 3,8,2,5,12

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Kövras Joker är en individ som trivs allra bäst i spets men i comebacken senast släppte man ifrån sig ledningen för att sen hålla farten bra in i mål som femma. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad till idag och dessutom är man fortfarande kvar i klassen med tanke på insatsen senast. Kövras Joker är kvick iväg från start och samtliga sju segrar är tagna från spets. Så räkna med att det blir full laddning för Kövras Joker från start här.

4 Friend Of Elves är aningen svårbedömd men han besitter bra kunnande i grunden och idag vill jag varna för honom då det är aviserat spännande förändringar denna gången. Det är anmält amerikansk vagn och barfota runt om för första gången vilket är intressant och skulle förändringarna falla väl ut kan vi räkna med en bra prestation från Friend Of Elves idag.

3 Keystone Cash stod för en rejäl slutrunda från svårt läge i årsdebuten senast och nu med lopp i kroppen lär knappast formen vara sämre. Från ett bra utgångsläge idag kommer man kunna sitta bra på det tidigt och Keystone Cash är tidig vid gardering.

Nämner även 6 Lozano di Quattro som kvalade in till Breeders’ Crown-finalen förra året och visade då att kapaciteten är hög. I årsdebuten senast stod han dessutom för en mersmakande insats och det ska bli spännande att se vad han kommer uträtta här idag.

Min Vinnare: 5 Kövras Joker
Spets efter 500m: 3 Keystone Cash / 5 Kövras Joker
Skrällen: 4 Friend Of Elves
Ranking: A 5,4,3,6 B 8,2,1,10,7 C 11,9,12

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto