DD Tips Åby 8/6

Publicerad på 7 Jun 2023 - 21:36

DrTrav

DrTrav

7 Jun 2023 - 21:36

Dagens Dubbel Åby 8/6

DD-1 6 Grappa Boy
DD-2 2.9

2 rader x 100kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
6 Grappa Boy är bättre än vad man kan utläsa av raden och Christoffer Eriksson som har tre hästar till start i omgången håller honom som en bättre chans än Organza som har passande förutsättningar i V64-1.
Även om det inte syns i grafiken kommer han att få gå med en annan vagn nu som påminner mycket om en amerikansk sulky och det är första gången som han tävlar med den i år.

2 Suarez var knappt slagen av Oxidizer senast och svarade för en klart bra insats. Han borde vara ännu bättre med den genomköraren och att han ska tävla med en bike för första gången som nioåring är spännande. Han är naturligt startsnabb och leder loppet länge om han tar sig förbi 1 Black Mission från start.

9 Ikarus Love fick en tuff inledning senast och det loppet är bara att glömma. Han såg riktigt fin ut i debuten på svensk mark och förhoppningsvis kan det lösa sig bättre för honom nu.

10 Crown Wise As orkade inte från dödens senast men det var ett riktigt tufft lopp och han brottades med ett tufft utgångsläget. Utgångsläget blev tufft nu också men uppgiften känns lämpligare och han är gynnad av ett relativt litet fält.

1 Black Mission har verkligen kanonform för dagen och förtjänar att vinna lopp snart. Han var fortsatt bra senast som trea och var inte långt efter Chestnut och Bold Knick i mål. Nu blir det en amerikansk sulky och han är dessutom snabb iväg och kommer att få en bra resa i den främre träffen.

Min Vinnare: 6 Grappa Boy
Spets efter 500m: 2 Suarez / 1 Black Mission
Skrällen: 1 Black Mission
Rankingen A:6.2 B:9.10.1.8.7 C:5.4.3

Dagens Dubbel 2 - 2640m Auto
9 Kilimanjaro fick för långt fram senast men fullföljde väl under ett snabbt slutvarv.
Nu är distansen längre och även om bakspår är ett minus för en startsnabb häst så har han en bra rygg i 2 Glorious Rain om den sköter sig och det borde kunna lösa sig hyggligt med positioner. Bo Westergaards hästar har som sagt gått som tåget på svensk mark under året och han har imponerande 36% i segerprocent.

2 Glorious Rain har inlett året med två raka galopper och det oroar förstås en aning men på pappret är det annars en bra uppgift. Hon är snabb från start och borde ha goda möjligheter att nå ledningen och det här är ju en häst som inte var långt ifrån de bästa i kullen under fjolåret.

Jag försöker låsa loppet på två hästar men det är ett riktigt bra lopp med många om budet. Bakom räknas främst 6 Shapes och 8 Donizetti och för skräll-letarna nämner jag 7 Bransbys Juke Box

Min Vinnare: 9 Kilimanjaro
Spets efter 500m: 2 Glorious Rain
Skrällen:
Rankingen A:9.2 B:6.8.7.5.4.10.11 C:3.1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto