DD Tips Axevalla 14/4

Publicerad på 14 Apr 2023 - 11:36

DrTrav

DrTrav

14 Apr 2023 - 11:36

DD Tips Axevalla Lördag 15/4

DD1: 1,3,7,11,13,15
DD2: 4 Robthebank

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
1 Swish The Cash gjorde det bra som tvåa från ledningen senast och det var en mersmakande insats i årsdebuten. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till dagens start. Kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och det troliga scenariot idag är att Swish The Cash tidigt sitter i spets och väl i den positionen leder han sen loppet länge.

3 Strängnäs Palema var tung att torska på senast. Då stod han för en stark insats och barfotabalansen var onekligen något som passade honom . Strängnäs Palema är kvick från start och lyckas man snuva Swish The Cash på spets kommer knappast Hans Crebas släppa den positionen nu på hemmaplan. Dessutom har Strängnäs Palema tre segrar på fyra försök från spets. Endast 6&!?

Tidig är också 13 Albert Zonett där tränaren Robert Bergh låter väldigt optimistisk på förhand. Senast stod han för en rejäl insats i dödens. Formen finns där, distansen är ett plus och Albert Zonett tål att göra jobb på egen hand. Given på kupongen.

Min Vinnare: 1 Swish The Cash
Spets efter 500m: 1 Swish The Cash / 3 Strängnäs Palema
Skrällen: 3 Strängnäs Palema
Ranking: A 1,3,10 B 7,11,15,10,8,14,9 C 2,4,6,5,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar med att ta snabb revansch på 4 Robthebank som senast gjorde årsdebut på Gävle under skärtorsdagen. Han var då hårt påpassad av spelarkollektivet, men han blev dessvärre för het bakom bilen och galopperade direkt. Men han kom trots allt tillbaka starkt och nu med den genomköraren i kroppen tror jag på en mer harmonisk och löpglad Robthebank här. Dessutom har Fredrik B Larsson bra snurr på stallet för dagen och det ska inte nonchaleras. Utgångsläget är passande och från ledningen idag ska segerchansen vara hög. Spik.

Motbud
6 Global Concept är en spännande individ hos Jörgen Westholm. Som treåring utmanade han Francesco Zet i Breeders’-semifinalerna och dessutom besegrade man Mellby Jinx förra året. Det blev dock endast fyra starter under 2022 och nu blir det första starten efter ett långt uppehåll. Men räkna med att Jörgen Westholm inte tar ut en eventuell framtida stjärna om han inte skulle vara redo för att prestera direkt. Dessutom vet vi att grundkapaciteten är hög. Global Concept ska ses som främsta motbudet till min spik på förhand.

Skrällen är 12 Dallas som har imponerat stort den senaste tiden. Segrarna i raden har tagits på överlägset sätt och även om utgångsläget idag är missgynnande så kommer Dallas med toppform och dessutom besitter han kapacitet för att göra en hel del jobb på egen hand om det skulle behövas. Endast 6% är lågt.

Min Vinnare: 4 Robthebank
Spets efter 500m: 4 Robthebank
Skrällen: 12 Dallas
Ranking: A 4 B 6,12,5,7,10,13,9,11 C 8,2

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto