DD Tips Axevalla 23/7

Publicerad på 23 Jul 2023 - 09:09

DrTrav

DrTrav

23 Jul 2023 - 09:09

Dagens Dubbel Axevalla 23/7

DD-1 1 Joviality

DD-2 1.7.8

3 rader x 80kr = 240kr 


Spelbolag med fasta odds på trav:

bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet


Dagens Dubbel 1 - 2640m Auto

1 Joviality får bära ett enormt favoritskap i årets upplaga av Stochampionatet och det här är en undantagshäst som vid en seger skulle passera över tjugo miljoner i insprungna pengar redan som fyraåring. Det är närmare dubbelt så mycket som övriga fältet har tjänat ihop och jag har svårt att se att det blir någon större dramatik i det här loppet. Jag tror att man lyckas hålla ut 4 Queen Belina från start och leder från start till mål men även om det inte skulle bli spets så borde Erik Adielsson hitta ut under vägen. Vid sunda vätskor vinner hon det här. 

Motbud

4 Queen Belina är en jättefin fyraåring och kommer man till ledningen kanske det kan bli lite match utav det hela men känslan är att hon möter en häst som är för bra oavsett och man får nog sikta in sig på en andraplats först och främst. 

9 Jennifer Sisu kan förmodligen ta rygg på favoriten från start och kommer därmed att få en perfekt resa på innerspåret. Joviality ska hon normalt inte kunna besegra, men en plats bör vara inom räckhåll.

Min Vinnare: 1 Joviality

Spets efter 500m: 1 Joviality / 4 Queen Belina

Skrällen: 9 Jennifer Sisu

Rankingen A:1 B:4.9.3.5.10. C:2.11.12.7.8.6.


Dagens Dubbel 2 -  2640m Volt

När vi spikar en storfavorit i V75-6 / DD-1 får vi försöka hitta några roliga drag i den avslutande avdelningen och jag väljer att lyfta fram 8 Easy Star.

Här får hon förstås smyga med i ryggar men hon har varit väldigt bra på slutet och har förmodligen aldrig varit i bättre form. 

7 Stellas Bellezza gjorde flera starka prestationer under fjolåret och gör nu debut i ny regi efter ett längre uppehåll. Hon är såklart lite svårbedömd för dagen men det låter som att hon är väl förberedd och hon är anmäld barfota runt om för första gången. 

1 Escama vet jag att man alltid har hållit högt hemma i stallet och första barfota runt om på hemmaplan, från ett perfekt utgångsläge måste vara intressant. Man har säkert siktat hit och hon kommer att göra en stark prestation på hemmaplan. 

15 Swept Wing bör ha lite mer hårdhet än merparten av sina konkurrenter och är van att tävla i tuffare sällskap. Det är många att runda nu och jag tror det kan bli för långt fram men utan problem med positioner är hon bra nog att vinna.

5 Joanna Sisu gör debut över lång distans men känslan är att det borde passa henne väl. Hon har tänt till i de senaste starterna och känns klart på gång för dagen. 

6 For Real är en intressant Maharajah-avkomma som säkert kommer att tjäna fina pengar framöver och även om det är tufft som treåring mot äldre hästar är hon inte helt avsågad. 

Min Vinnare:8 Easy Star

Spets efter 500m: 7 Stellas Bellezza / 1 Escama

Skrällen: 1 Escama

Rankingen A: 8.7.1 B:15.5.6.2.14.11.9.10.4.3 C:12.3


Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto