DD Tips Axevalla 4/6

Publicerad på 4 Jun 2023 - 10:29

DrTrav

DrTrav

4 Jun 2023 - 10:29

Dagens Dubbel Axevalla 4/6

DD-1 4.5.6.9
DD-2 Loke Sancy Diamond 

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
9 Ivanka Amok bländade oss med många fina prestationer under fjolåret och vann 6/9 lopp. Hon har blivit allt mer stabil och har varit felfri i sex raka starter men Susanne H Osterling har aldrig kört henne tidigare och det är såklart ett minus för någon som inte har varit helt okomplicerad att köra tidigare. 

6 Noxx Vritjhout var bra som tvåa senast efter en invändig resa och har ett bättre utgångsläge än favoriten nu. Jag tror att det här är en häst som alltjämt har för lite pengar till sin kapacitet och han kommer att få fira stora framgångar framöver. 

4 Denarius kommer med dokumenterad form och två raka segrar i raden. Han följer bilen och bör ta sig till ledningen tämligen enkelt och leder loppet länge därifrån. 

5 Benita Winner har imponerat stort under vintern och våren och vunnit fyra lopp. Det är ett litet frågetecken för formen nu efter att ha varit struken men det kan nog bli bra fart på det här loppet och med rätt resa bör hon ha en pollett till slut.

Min Vinnare: 9 Ivanka Amok
Spets efter 500m: 4 Denarius
Skrällen: 4 Denarius
Rankingen A:9.6 B:4.5.1.3.7.8.11 C:12.10

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
Guldstoet med 350.000 kronor i förstapris avslutar omgången och det är en vidöppen historia på förhand.
10 Loke Sancy Diamond känns väldigt spännande nu när man verkar dra samtliga växlar och ska tävla barfota runt om samt med en amerikansk sulky för första gången. Näst senast avslutade hon bra som tvåa och senast kunde hon vinna karriärens första lopp. Bra form således och med ändringarna borde hon bli att räkna med. 

5 Ninetta Boko ska tävla barfota nu och är knapp favorit till att ta hand om ledningen. Når hon den positionen bör mycket vara vunnet men det finns andra intressenter om spets och om det blir svar invändigt är hon bara en av flera med chans. 

9 Sahara Silvio var mycket rejäl vid segern näst senast efter ett lopp utvändigt om ledaren och hon följde upp den insatsen med en rekordsänkning senast som trea. Det gick riktigt fort sista 4-500 meterna och hon besitter fartresurser som jag tror att få i fältet mäktar med. Kan hon smyga med och spara på sin speed så tar hon de flesta över upploppet.

3 Vikens Bonjour är kvick iväg bakom bilen och det blir full laddning mot ledningen.
I skrivande stund har Stefan Persson precis haft stor uppvisning inom V65 och kuskformen går inte att klaga på. 

Min Vinnare: 5 Ninetta Boko
Spets efter 500m: 5 Ninetta Boko / 3 Vikens Bonjour
Skrällen: 9 Sahara Silvio
Rankingen A:10.5.9 B:3.7.4.8 C:1.12.6.2.11

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto