DD Tips Bergsåker/Solvalla 18/11

Publicerad på 18 Nov 2020 - 10:27

DrTrav

DrTrav

18 Nov 2020 - 10:27

DD Tips Bergsåker/Solvalla Onsdag 18/11

DD1: 2 From the Mine
DD2: 1,6,8

3 rader x 80 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 2 -2140m auto
Kvällens spik på Dagens Dubbel kommer här i den första avdelning, 2 From The Mine som kommer med toppform för dagen. Senast var denna åttaåring ute i Gulddivisionen och tog då enkelt hand om ledningen, det loppet ledde han sedan varenda meter av. Klockan stannade då på 09.5 sista 700m. Jag hoppas på en repris i dagens start. From The Mine är ruskigt kvick bakom bilen och loppets klara spetsfavorit. En position han trivs i, på 19 försök har han vunnit 12 gånger. Från ledningen är det hästen att slå,. Anmäld barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky.
Motbud

9 Makethemark som inte har något fördelaktigt utgångsläge har inte varit lika framgångsrik den här säsongen men ikväll gör man comeback efter lite vila. Han har presterat bra efter vila tidigare och ska vara uppfräschad tills ikväll. Hade jag varit övertygad om att formen var där hade jag dubbla systemet. Men ikväll väljer jag att avstå. Makethemark kommer troligen få göra grovjobbet och slår ur underläge. Anmäld öppet huvudlag, jänkarvagn och skor.

7 Shocking Superman gjorde comeback efter halsoperation senast och avslutade bra i skymundan. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och kapaciteten hos denna sjuåring är hög, men han har strulat en hel del under året. Skulle det blir överpace på loppet ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 2 From the Mine
Spets efter 500m: 2 From the Mine
Skrällen: 7 Shocking Superman
Ranking: A 2 B 9,7,3,4,1 C 8,6,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
8 Behind Bars vann två lopp hos Viktor Lyck i slutet av förra året och nu ståtar han med tre raka segrar för sin tränare Johan Untersteiner. Denna fyraåring har varit övertygande i varje start och det är en pampig valack som kommer klättra i klasserna. Idag har man lottats till ett sämre utgångsläge men ska trots detta räknas med en bra segerchans. Han är helsyskon med Alone och kommer troligtvis laddas offensivt trots utgångsläget. Men jag vill ändå gardera med tanke på spåret och en tuff öppning. Anmäld skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

6 Magnificent Tooma är ytterligare en som för intressant debut för Daniel Redén. Tränaren Réden har tidigare lyckats bra med hästar som kommit från Jevgeni Ivanov. Bland de ekipagen finns bland annat Lipstick Tooma och Jackpot Tooma. Från tränarhåll meddelar man att Magnificent Tooma känns fin hemma i träning. Jag tycker han ska räknas tidigt bakom Behind Bars. Anmäld barfota och jänkarvagn.

1 Duke Ratzeputz är skrällen i loppet. Han har inte imponerar speciellt mycket, men ikväll ska han tävla med optimal racer utrustning. Barfota runt om, amerikansk vagn och blinkers. Han är dessutom min tidiga ledare av loppet och skulle alla förändringar falla väl ut ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 8 Behind Bars
Spets efter 500m: 1 Duke Ratzeputz
Skrällen: 1 Duke Ratzeputz
Ranking: A 8 B 1,6,9,2,5,3,4 C 11,7,12,10


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto