DD Tips Bjerke 11/6

Publicerad på 10 Jun 2023 - 23:55

DrTrav

DrTrav

10 Jun 2023 - 23:55

Dagens Dubbel Bjerke 11/6

DD-1 8 B.A Superhero
DD-2 1.2.5

3 rader x 80kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m Auto
Här tror jag stenhårt på 8 B.A Superhero trots att han startar från spår åtta bakom bilen.
Han är nämligen kusligt startsnabb och jag tror att han dundrar hela vägen till ledningen trots spåret. Den som främst utmanar från start är stallkamraten 3 Thewinnertakeitall och Niklas Korfitsen lär knappast ta emot Frode Hamre om han är framme tidigt.
Formen går knappast heller att klaga på och näst senast kunde han speeda ner Schampus i fyraåringseliten på Bjerke och senast var han trea bakom Double Deciever under elitloppshelgen och sköt till riktigt vasst när han väl fick fritt.

Motbud
3 Thewinnertakeitall fungerade inte senast och har fått pusta ut lite igen och är han i samma skick som när han vann på Åby 12/4 bör han vara med och ta en framskjuten placering. Han är kvick iväg bakom bilen och kommer med stor sannolikhet att få en passande resa på innerspåret.

Bakom räknas främst den norska kriterievinnaren 4 Petho samt 2 Diapason som såg ut att ha en del att åka med när galoppen kom senast.

Min Vinnare: 8 B.A Superhero
Spets efter 500m: 8 B.A Superhero
Skrällen: 2 Diapason
Rankingen A:8 B:3.4.2.1.5.10.9 C:6.7

Dagens Dubbel 2 - 2100m Auto
Det har blivit dags för årets upplaga av Oslo Grand Prix och i år ser det ut som en väldigt öppen historia.

1 Seven Nation Army är snabb från start men får nog trots allt svårt att ta emot 2 Get A Wish. Jag har alltid haft ett gott öga till den här hästen och svepningen han gjorde på Charlottenlund för ett drygt år sedan glömmer man inte i första taget. Senast var han trea i Copenhagen Cup bakom Önas Prince och Calle Crown och sin vana trogen gick han fort över upploppet. Nu slipper han Önas Prince och får han bara fritt över upploppet från innerspåret tror att han blåser ner sina konkurrenter.

2 Get A Wish kommer med två raka segrar och har presenterats i ett fantastiskt skick. Han möter sitt tuffaste motstånd i karriären men han är rysligt snabb från start och från ledningen på en snabb sommarbana bör det räcka långt.

5 Oscar L.A har fått ett par lopp i kroppen och har dessutom sett väldigt fin ut. Det är tufft emot nu men jag tror vi kommer få se en riktigt stark prestation av Oscar L.A som bör räcka långt.

9 Stoletheshow är enda deltagaren i fältet från årets elitlopp och han är dessutom regerande mästare av Oslo Grand Prix. Han har gjort bra lopp bakifrån tidigare men jag tycker att han växer ett par klasser i ledning och dit kommer han inte nu.

Min Vinnare: 1 Seven Nation Army
Spets efter 500m: 2 Get A Wish / 1 Seven Nation Army
Skrällen: 5 Oscar L.A
Rankingen A:1.2.5 B:9.3.4.7.8 C:6.10

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto