DD Tips Bjerke & Solvalla 19/4

Publicerad på 18 Apr 2023 - 22:48

DrTrav

DrTrav

18 Apr 2023 - 22:48

DD Tips Bjerke/Solvalla Onsdag 19/4

DD1: 4 Hearts
DD2: 1,2,3,4,6,7,8

7 rader x 30 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2100m auto
I det här loppet kommer jag att ta ställning för 4 Hearts. Visst, senast blev hon lite för pigg senast och galopperade direkt. Men formen är bra och inför kvällens start väntas ett par spännande utrustnings förändringar. Man kommer utrusta Hearts med ett norskt huvudlag ikväll istället för helstängt. Detta ska göra henne lugnare från start och med tanke på hennes startsnabbhet håller jag Hearts som min ledare i loppet. Man ska dessutom plocka bort brodden till kvällens start vilket innebär en lättning i balansen. Oavsett om det blir ledningen eller inte så startar Hearts med spännande förutsättningar ikväll och till 20% är spelvärdet högt i min spik. Jag spikar!

Motbud
1 Brilliant Minds inledde karriären hos Jerry Riordan där hon bland annat kvalade in till finalen av Korta E3. Hon har sen flyttats till Frode Hamre och har nu gjort sju starter för honom. Brilliant Minds besitter både bättre kapacitet och form än vad resultatraden antyder och till kvällens start blir det optimal utrustning vilket är spännande. Det är anmält amerikansk gan och barfota bak. Hon är kvick iväg från start och skulle hon kunna hålla ut 2 Nelson Bright Eagle och 4 Hearts den första biten kommer Brilliant Minds sen leda loppet länge.

Nämner även 2 Nelson Bright Eagle som också är kvick iväg från start och är garanterade ett bra lopp ikväll. Farten finns där hon är helt klart segeraktuell ikväll. Men jag tycker hon i nuläget är för stor favorit och därför står jag över.

Min Vinnare: 4 Hearts
Spets efter 500: 4 Hearts / 1 Brilliant Minds / 2 Nelson Bright Eagle
Skrällen:
Ranking: A 4 B 1,2,,10,12,3,9,5 C 11,6,7,8

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
8 Kash Keeper gjorde det bra i årsdebuten senast trots ett tufft utgångsläge. Nu har man återigen fått ett tråkigt utgångsläge men med ett lopp i kroppen bör formen vara förbättrad och med tanke på hästens egenskaper vet vi om att han tål att göra en hel del jobb på egen hand. Tipsetta.

1 Crown Wise As startar ikväll med spännande förutsättningar. Han har tidigare öppnat bra från ett innerspår och skulle han lyckas hålla upp ledningen är mycket vunnet. Men oavsett är han garanterad ett bra lopp och klaffar det minsta lilla är Crown Wise As med på fotot när mållinjen passeras.

Nämner även 6 Ninepoints Candy som hade ett bra fjolår och tog flera kliv i sin utveckling. Hon tampades i tuffa gäng och nu ska det bli intressant att se hur hon står sig mot äldre konkurrenter. Trots att det ikväll handlar om comeback så måste Ninepoints Candy tas på allvar. Hon kan öppna kvickt från start och nu med ett helstängt huvudlag kan det mycket väl bli så att hon blåser förbi samtliga initialt. Till endast 2% är hon min skräll i loppet.

Min Vinnare: 8 Kash Keeper
Spets efter 500: 1 Crown Wise As / 6 Ninepoints Candy
Skrällen: 6 Ninepoints Candy
Ranking: A 8,1 B 6,3,2,4,7,10,12 C 5,9

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto