DD Tips Boden 14/4

Publicerad på 14 Apr 2023 - 11:35

DrTrav

DrTrav

14 Apr 2023 - 11:35


DD-tips Boden Fredag 14/4

DD-1 3,5,10
DD-2 1,3,5

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
5 Global Coldplay har gjort det bra för sin tränare Per Nordström på slutet. Senast gjorde han det bra som tvåa i ett tuffare lopp. Formkurvan pekar uppåt och Global Coldplay kan öppna bra. Trots spår fem på start är jag inne på att Global Coldplay tidigt kör sig till spets och väl i den positionen är man sen hästen att slå. Nu är det dock skor på som gäller vilket gör att jag trots allt kommer gardera loppet.

10 Holy Moses Mearas är en individ med höga toppar men som presterar aningen ojämnt emellanåt. Ikväll handlar det om årsdebut och över lång distans lär Holy Moses Mearas få ett snällare lopp. Men med tanke på hästens kapacitet ska han trots allt inte nonchaleras i ett lopp som detta vid gardering.

Skrällen är 3 Önas Quickstep som lever på sin styrka och är han bara förberedd här i årsdebuten ska han till låg procent inte nonchaleras. Distansen är ett plus och även om det finns risk för lite ringrost så är det inbakat i den låga procenten. Men med en bra insats är Önas Quickstep inte borta och 5% är tilltalande.

Min Vinnare: 5 Global Coldplay
Spets efter 500m: 5 Global Coldplay
Skrällen:3 Önas Quickstep
Ranking: A 5 B 10,3,12,13,8,15,6,9 C 11,12,7,4,1,14

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
3 Burn Notice står fint inne i klassen ikväll. Det handlar dock om årsdebut, men från stallet meddelar man att Burn Notice tränar på bra och att man förväntar sig en bra prestation direkt. Utgångsläget är passande och hittar bara Burn Notice en vettig position från start är han min tipsetta till låg procent.

5 Bollinger Bishop kommer nu med två raka segrar på kontot, båda segrarna är tagna tillsammans med Mika Forss. Insatserna har varit bra och formen pekar uppåt. Nu är motståndet visserligen aningen tuffare, men med en bra position från start är Bollinger Bishop ett tidigt segerbud även ikväll.

11 Crazy J.Lo är ett rejält sto som besitter bra inställning. Hon har visat en bra utveckling på slutet och blir det överpace på loppet från start ikväll är det något som Crazy J.Lo kan profitera på. Hennes slutvarv biter ofta bra och Crazy J.Lo kommer inte ge sig utan strid ikväll.

Nämner även 1 Sweet Candy Girl som är kvick iväg från start och kommer kunna få ett passande lopp ikväll. Senast satt man i rygg på ledaren utan att få fritt. Nu är det anmält barfota runt om för första gången och siktet borde vara inställt på att försöka leda från start till mål över kort distans.

Min Vinnare: 3 Burn Notice
Spets efter 500m: 1 Sweet Candy Girl
Skrällen:
Ranking: A 3,5,11,1 B 8,7,9,2,4 C 6,10,12

Lycka till
DrTrav


Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto