DD Tips Boden & Romme 9/6

Publicerad på 8 Jun 2023 - 10:08

DrTrav

DrTrav

8 Jun 2023 - 10:08

DD-tips Boden & Romme Fredag 9/6

DD-1 2,6,11
DD-2 5,11,15

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
11 Bugatti Miles är en sjuåring som besitter hög högstanivå men han var inte som bäst i comebacken senast i Finland. Men inför ikväll har Daniel Redén kunnat jobba med sin travare i tärning och dessutom gör man lite förändringar i balansen vilket tyder på att man hittat något som kommer förbättra Bugatti Miles denna gången. På förhand låter Redén nöjd med sin travare, står bara Bugatti Miles för en normal prestation ikväll ska han ha bra segerchans trots bricka elva.

6 Xanthis Coktail gjorde det bra som tvåa näst senast och fick endast se sig besegrad av en smygkörd Frodo S. Senast var man ute under Elitloppshelgen och mötte då stenhårt motstånd. Nu är det enklare konkurrens på pappret och kommer han bara till okej från start ikväll har Xanthis Coktail gjort sig förtjänt av att få sätta nosen först över linjen och varför inte ikväll?

Skrällen är 2 Kimi Di Quattro som ikväll gör en spännande comeback. Kunnandet finns där och han öppnar snabbt från start. Ikväll är han garanterad ett bra lopp och är han bara redo för en bra insats direkt kommer han kunna leda loppet länge ikväll. Men även från rygg på ledaren är Kimi Di Quattro aktuell här.

Min Vinnare: 11 Bugatti Miles
Spets efter 500m: 2 Kimi Di Quattro
Skrällen: 2 Kimi Di Quattro
Ranking: A 11 B 6,2,9,4,5,8,3 C 10,1,12,7

Dagens Dubbel 2 - 2140m volt
15 Grit Brodda stod för en bra comeback senast, hon vann enkelt på tilltalande sätt efter att ha fått en passande resa. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt till ikväll och när tränaren Sandra Eriksson låter påställd och menar på att hon inte känt Grit Brodda bättre tidigare så kan vi räkna med att detta femåriga sto kommer stå för en bra prestation ikväll. Att det blir skor ikväll är inte så stort minus, Grit Brodda har nämligen tävlat så i nästan alla sina starter och trots att utgångsläget ikväll är tufft är hon mitt givna förstaval.

Vill även lyfta fram skrällen 5 Millie de Veluwe som förra året var fyra i ett Oakskval och dessutom gjorde det bra i en Breeders Crown semifinal. Numera återfinns Millie de Veluwe i Finland. Millie de Veluwe är van att möta tufft motstånd och står bra inne i loppet ikväll.

11 Bag In Box gjorde det bra som tvåa senast. Klockan stannade på 13,5 sista 1000m trots en del jobb ute i spåren. Nu har hon visserligen inte startat på två månader vilket gör formen svårbedömd men Bag In Box har visat tidigare att hon trivs under sommaren och ska inte nonchaleras vid gardering ikväll.

Min Vinnare: 15 Grit Brodda
Spets efter 500m:
Skrällen: 5 Millie de Veluwe
Ranking: A 15 B 5,11,8,3,13,12 C 7,1,2,6,9,10,4,14

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto