DD Tips Bollnäs 4/7

Publicerad på 4 Jul 2021 - 02:35

DrTrav

DrTrav

4 Jul 2021 - 02:35

Dagens Dubbel Bollnäs 4/7


DD-1 2,4,5,6
DD-2 2 Tinder Lars

4 rad x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
6 Queen Ratzeputz har gjort tre starter i år och närmar sig toppformen. I den senaste starten var hon med i ett överpaceat lopp, men hon fullföljde loppet starkt och gick i mål på bra tid. För två starter sedan vann hon ett billigare lopp på bra sätt dödens sista varvet. Hon tål att göra en hel del jobb själv i loppen och en formkurva som pekar uppåt räknar jag med att kusken Claes Sjöström tidigt drar i högertömmen. Förstahäst.

4 Livenletdiefor’em har visat sig besitta högt kunnande men är också aningen ojämn i sina prestationer. I den senaste starten gjorde hon det bra och efter att gjort jobbet i tredjespår sista 650m kunde hon vinna säkert via 1.12 sista 700m. För två starter sedan öppnade hon bra från bricka fem och hon bör kunna vara med och slåss om ledningen även i dag. Från tät blir hon sen svår att brotta ner för övriga.

Nämner även 5 Xanthis Fantasy som har visat fin form på slutet. I den senaste starten höll hon starkt efter tungt slutvarv. Tränaren Fredrik Wallin meddelar att hon nu fått vassare träning med sikte på Stochampionatskval efter dagens start. Hon känns väldigt fin hemma i tärningen men Fredrik varnar samtidigt för att den tuffa träningen kan göra henne något seg i dagens start. Men Jag vågar ändå inte plocka bort henne på mitt system. Sträckas.

Min Vinnare: 6 Queen Ratzeputz
Spets efter 500m: 6 Queen Ratzeputz / 4 Livenletdiefor’em
Skrällen: 5 Xanthis Fantasy
Ranking: A 6 B 4,5,2,1,9,10 C 8,11,3,7

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Vi avslutar Dagens Dubbel med spik, 2 Tinder Lars. I den senaste starten stod han för en bra långsida och kunde överta ledningen med 600m kvar och gick sen lätt undan till seger. Möter något tuffare idag men samtidigt besitter detta sto hög kapacitet och har fått ett perfekt utgångsläge. Tinder Lars har fem segrar på sex försök över distansen och jag väljer att ta ställning i detta kortlopp. Spik.

Motbud
6 Sölvsveds Atlas kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då vann hann säkert från ledningen. Sölvsveds Atlas har nu blivit nio år och har vid flera tillfällen visat att han är kvick iväg från start. Lyckas han köra sig till ledningen är han främst motbudet till min spik. I ledningen har han tagit fem segrar på sju försök. Det är anmält barfota runt om vilket är spännande.

Nämner även 12 Månbest A.M som avslutade bra i den senaste starten men hade för långt fram den gången. Idag är han anmäld barfota runt om för första gången vilket är intressant. Utgångsläget kunde varit bättre, men för den som garderar loppet ska han inte nonchaleras.

Min Vinnare: 2 Tinder Lars
Spets efter 500m: 6 Sölvsveds Atlas
Skrällen: 12 Månbest A.M
Ranking: A 2 B 6,12,9,10,8,5,1,4 C 3,7,11

Lycka till med spelet

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto