DD Tips Bollnäs & Halmstad 16/6

Publicerad på 16 Jun 2023 - 12:03

DrTrav

DrTrav

16 Jun 2023 - 12:03

DD-tips Bollnäs & Halmstad Fredag 16/6

DD-1 5,7,11,12
DD-2 3 Highline Pellini

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m volt
5 Dubai Kronos är en snackhäst som rent kapacitetsmässigt står passande inne i loppet. Men han är däremot inte helt att lita på och har en hel del hyss för sig vilket renderat i en gedigen galopphistorik. Han tävlar oftast bara mot sig själv och felfri är det knappast någon av konkurrenterna som kommer kunna rå på honom här. Senast gick Dubai Kronos felfritt men fick då ett tufft lopp utan rygg i hårt tempo och kunde inte utmana om segern. Men ikväll kommer han kunna få ett bra lopp om han går iväg från start och för den som kan säga om han kommer går felfritt eller inte vet också om det är läge att spika eller gardera. Jag kan dock inte det och vågar inte hålla Dubai Kronos ensam i handen.

7 Bold Request imponerade stort senast, då vann han ett V86-lopp från ledningen på ett mersmakande sätt. Klockan stannade på 10,5 sista 1000m. Det verkar också som man hittat och åtgärdat det som stört hästen i en tid dessförinnan. Man låter uppåt från stallet och vi borde kunna förvänta oss en minst lika bra insats av Bold Request ikväll. Given vid gardering.

11 Yuvaraj är en annan individ som också är given vid gardering. Han lever på sin speed och avslutar alltid bra. Senast gick det 1.09 sista 800m under V75-finalen bakom Castor the Star. Blir det lite överpace på loppet ikväll kommer Yuvaraj återigen fälla många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Dubai Kronos
Spets efter 500m: 1 Remburs R.D.
Skrällen: 7 Bold Request
Ranking: A 5,7,11 B 1,12,6,9,3 C 10,2,4,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
3 Highline Pellini är en spännande bror till Readly Express som givetvis haft höga förväntningar på sig, men hittills har karriären inte gått spikrakt. Ikväll gör han dock en spännande debut för Daniel Wäjersten och när han låter konfident på förhand samtidigt som man väljer att maxa i balansen så kan vi nog räkna med att Highline Pellini är redo för att prestera direkt. Från bricka tre är han även min troliga ledare i loppet och från den positionen kommer övriga behöva vara bra för att utmana honom över upploppet. Given tipsetta.

5 Rio Alta Wine är dock en tuffing som inte räds grovjobb, Senast blev det visserligen galopp men gången innan stod han för en rejäl insats vid segern. Gör Rio Alta Wine om den prestationen ikväll kommer han vara med och utmana om segern på nytt här.

Nämner även 4 Gilmore Trot som senast vann på bra sätt från spets. Ikväll är det visserligen tuffare motstånd men nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt. Skulle det lösa sig med positionerna från start ska man inte nonchalera Gilmore Trot ikväll.

Min Vinnare: 3 Highline Pellini
Spets efter 500m: 3 Highline Pellini
Skrällen:
Ranking: A 3 B 5,4,10,8,6,9 C 2,7,1

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto