DD Tips Bollnäs & Umåker 2/6

Publicerad på 2 Jun 2023 - 11:27

DrTrav

DrTrav

2 Jun 2023 - 11:27

DD-tips Bollnäs & Umåker Fredag 2/6

DD-1 5,8,9,11,12
DD-2 4 Cintra

5 rader x 40kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
8 Nycora är hästen som står för klassen i loppet. Hon vann på överlägset sätt i snabb avslutning just för Oskar Florhed näst senast och senast var hon ute i ett Breeders Crown försök och där hon stötte på kulltoppar som Queen Belina och Jurista. Nu är motståndet helt annat och formen finns där. Oskar Florhed får chansen pånytt och med tanke på vad Nycora visat upp tidigare är han given tipsetta ikväll.

Tidig är också 5 Joanna Sisu. Han gjorde debut för Öystein Tjomsland senast och vann då direkt trots ett något trögt intryck. Nu med lopp i kroppen bör en ännu bättre prestation ligga runt hörnet ikväll. Stall Tjomsland håller dessutom toppform för dagen och när Joanna Sisu dessutom är anmält barfota fram för första gången gäller det att vara med på tåget.

12 Soccerbox gode comeback senast, men fick ett tufft lopp. Trots detta höll hon bra hela vägen in i mål. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad och ser man till konkurrensen ikväll ska Soccerbox tidigt räknas in i segersnacket.

Min Vinnare: 8 Nycora
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Soccerbox
Ranking: A 8,5 B 12,10,11,2,7,9,4 C 6,3,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Daven Port gör ikväll en spännande comeback och debut för Per Lennartsson. Att han besitter högt kunnande visade han inte minst förra året när han segrade i Big Noon-Pokalen på svenskt rekord. Daven Port har alltid visat höga toppar men samtidigt är han inte helt att lita på. Detta gör honom såklart svårbedömd, men skulle Per Lennartsson ha honom redo här direkt är segerchansen hög. Dessutom är det anmält barfota runt om direkt vilket är spännande. Tipsetta men ingen jag vågar gå på fullt ut.

Skrällen är 4 Cintra som senast gjorde debut för Jörgen Westholm. Inför senast var man optimistisk från stallet men tyvärr blev det startgalopp och dagen var förstörd. Men han fick sitt lopp i kroppen och bör nu vara framflyttad ytterligare ett steg på formkurvan till ikväll. Addera därtill Mats E Djuse så känns det spännande. Cintra besitter bra kunnande, hon var finalist i Drottning Silvias Poka förra året och ska räknas tidigt ikväll till 10%!

11 Cab Frontline var senast ute i ett bronsförsöket på Umåker och gjorde det då bra som tvåa. Till ikväll får han Jorma Kontio i vagnen för första gången vilket är spännande och även om utgångsläget är vad det är så besitter Cab Frontline kvaliteterna för att segerstrida trots allt.

Min Vinnare: 5 Daven Port
Spets efter 500m: 1 Mission Beach
Skrällen: 4 Cintra
Ranking: A 5,4 B 11,1,10,2,3,8 C 6,7,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto