DD Tips Eskilstuna 14/3

Publicerad på 14 Mar 2021 - 00:33

DrTrav

DrTrav

14 Mar 2021 - 00:33

DD Tips Eskilstuna Söndag 14/3.

DD1: 4 Moncler Bo
DD2: 1,2,8

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
4 Moncler Bo håller bra form för dagen, i den senaste starten gjorde man debut över lång distans och var bra som tvåa från dödens. Nu är det återigen lång distans som gäller. Man har fått ett bra utgångsläge och öppnar okej första biten. Jag är inne på att man kör sig till ledningen här efter en bit, från ledningen har man sen fyra segrar på fem starter som facit. Moncler Bo är stark och rejäl och ska ses med bra segerchans. Spik på Dagens Dubbel.

8 Monark Amok ä en tioåring som besitter hög kapacitet men är något ojämn. Man var mycket bra vid segern för två starter sedan. Han har tidigare trivts bra på hemmaplanen Eskilstuna. Kommer man bara till från bricka åtta idag så besitter Monark Amok kunnande för att vara med och göra upp om segern.

Nämner även 10 Xanthis Daiquiri som stod för en bra avslutning senast i samma lopp som Moncler Bo var tvåa i. Xanthis Daiquiri har tänt till sedan han kom till tränaren Fredrik B Larsson och detta är en sexåring som trivs över den längre distansen. Gynnas om det blir tempo på loppet och ska till dagens start även lättas i balansen.

Min Vinnare: 4 Moncler Bo
Spets efter 500m: 4 Moncler Bo
Skrällen: 10 Xanthis Daiquiri
Ranking: A 4 B 8,10,12,6,2,3 C 11,1,9,7,5

Dagens Dubbel 2 - 2640m volt
2 Artful Deimos kommer med fin form till dagens start. För två starter sedan vann man på V75 efter en vass avslutning, 10,6 sista 800m stannade klockan på. I den senaste starten stod man för en bra upphämtning efter galopp. Idag har man fått ett fint utgångsläge och det finns flera olika taktiker kusken kan välja på. Den befintliga formkurvan gör att han blir min förstahäst i loppet.

1 Gilmore Trot är en intressant fyraåring som idag gör årsdebut och det är även första starten för sin nye tränare Sandra Luomala. Gilmore Trot avslutade fjolåret med att sluta sexa i finalen av Breeders' Crown och detta är en häst man siktar mot de större årgångsloppen under året. Han har hållit upp innerspåret i volt tidigare och träffar bara rutinerade kusken Jorma Kontio hyfsat från start ska det vara goda chanser att man sitter i ledningen igen. På ren kapacitet räknas man tidigt här, även om det troligtvis saknas en del formmässigt.

8 Got To Dash är den som bevisat högst kapacitet i fältet och ska i detta lilla fällt ses som en av de som kan vinna loppet. Den längre distansen är ett minus men jag är inne på att detta kan bli ett lopp där tempot blir lågt under en bit och att den långa distansen då inte har lika utslagsgivande effekt och till dagens start ska man lättas i balansen. Jag vågar inte lämna denna sexåringen utanför systemet här.

Min Vinnare: 2 Artful Deimos
Spets efter 500m: 1 Gilmore Trot
Skrällen:
Ranking: A 2,1,8 B 3,7,6,4,5

Lycka till
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto