DD Tips Eskilstuna 19/6

Publicerad på 19 Jun 2023 - 11:37

DrTrav

DrTrav

19 Jun 2023 - 11:37

DD-tips Eskilstuna Måndag 19/6

DD-1 1 Ballerina Indika
DD-2 1,2,6,7,10,11

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Ballerina Indika är min ide i loppet. Hon kan öppna kvickt och är min troliga ledare. Väl i den positionen skulle Jörgen S Eriksson kunna förvandla detta lopp till ett kortlopp och nu återigen med den amerikanska vagnen kan det sen räcka hela vägen. Till endast 9% är hon en intressant tipsetta.

4 Infinity Sisu gjorde det bra som trea i en Diamantsto-final senast. Infinity Sisu är allround och inte beroende av något speciellt lopp för att segerstrida här. Att hon ikväll möter enbart ston i sin klass ses som ett plus och från ett bra utgångsläge kommer Infinity Sisu kunna få en bra position från start. Normalt sett kommer hennes slutvarv bita bra ikväll.

Nämner även 2 Global Collection som galopperade i årsdebuten senast, vi fick inget kvitto på dagsformen då men detta är en individ som besitter bra grundkapacitet och som är garanterad ett bra lopp ikväll om hon sköter sig från start. Ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Ballerina Indika
Spets efter 500m: 1 Ballerina Indika
Skrällen: 2 Global Collection
Rankingen A: 1 B 4,2,9,10,5,7 C 8,3,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
11 Always Face har nu gjort tre starter för Petter Lundberg och senast stod Always Face för sin klart bästa prestation för honom när han vann på ett tilltalande sätt från dödens. Visst är bricka elva inte optimalt, men med lite överpace på loppet från start så bjuds Always Face in i matchen och han tål dessutom att gå på i spåren under slutrundan. Tipsetta.

6 Rosemary Tile avslutade bra senast och visade uppåtgående form. Att det ikväll är medeldistans ses som ett plus och även om hon inte är någon blixt från start så ska Rosemary Tile med en normal prestation tidigt ses med segerchans i en öppen avslutning.

Nämner även 1 Patriot Ale som inte var som bäst senast i ett tufft lopp på Solänget. Men hästen besitter bra grundkapacitet och skulle han ikväll prestera bättre från ett passande utgångsläge är Patriot Ale en tidig skräll man inte ska glömma.

Inte heller 10 Loaded Rashid var som bäst senast men han kan bättre och vid gardering är han intressant till låg procent trots allt.

Min Vinnare: 11 Always Face
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Patriot Ale
Rankingen A: 11,6 B 1,10,2,7,12,8,9 C 4,5,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto