DD Tips Eskilstuna 19/7

Publicerad på 19 Jul 2023 - 07:47

DrTrav

DrTrav

19 Jul 2023 - 07:47

DD Tips Eskilstuna Onsdag 19/7

DD1: 3,7
DD2: 4,5

4 rader x 50kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel  1 - 2640m auto
Kvällens höjdpunkt, Eskilstuna Fyraåringstest med 300,000kr i förstapris.

3 Excusez Moi imponerade stort för fem starter sedan när han vann på 1.12,0 över 2140m på Solvalla. Efter det har Excusez Moi fått ytterligare en vinterträning i kroppen och utvecklingen har fortsatt åt rätt håll under året. Han kommer nu med två raka segrar där han imponerat och senast vann Excusez Moi på överlägset sätt efter en vass avslutning. Excusez Moi lever mycket på sin speed och i ett öppet lopp med många bra konkurrenter talar mycket för att det blir högt tempo på loppet vilket är positivt för Excusez Moi. Får han bara spara sin speed till sista 500m blir han lätt att stå emot. Tipsetta.

4 Tetrick Wania skördade fina framgångar redan som tvååring. Men säsongen därefter blev inte som önskat och det blev endast ett framträdande som treåring. Men numera återfinns Tetrick Wania hos Conrad Lugauer och för honom har det blivit fyra starter. Senast var man ute i självaste Kungapokalen där man slutade tvåa och inför kvällens start låter det påställt från stallet och vi kan nog räkna med att Tetrick Wania är redo för en bra insats ikväll.

Nämner även 7 Danger Bi som är en av de bättre fyraåringarna i Italien. Han lever på sin styrka och hårdhet men Alessandro Gocciadoro menar också att snabbheten kommer allt mer och skulle Danger Bi utveckla även den biten kommer han vara en mycket spännande häst för framtiden.

Min Vinnare: 3 Excusez Moi
Spets efter 500m: 4 Tetrick Wania
Skrällen:
Ranking: A 3,4,7 B 2,9,6 C 5,1,8,10

Dagens Dubbel 2 -  2140m volt
För mig är det två hästar som sticker ut i avslutningen och även om det finns ett par duktiga hästar på tillägg så har jag svårt att se att de ska kunna hinna ikapp 4 Goldas Love och 5 Global Duchess.

Den förstnämnda återkom efter drygt sex månaders frånvaro senast och vann då dirket på tilltalande sätt. Nu med det loppet i kroppen meddelar Andreas Lövdal att han förväntar sig en ännu vassare prestation ikväll. Det troliga är att hon tidigt körs till ledningen ikväll och i den positionen är hon hästen att slå för övriga.

Men vill även betala för 5 Global Duchess som mötte ett tufft motstånd i årsdebuten senast och räckte inte helt enkelt då. Men nu bör hon dock gå framåt med det loppet i kroppen och Global Duchess möter lämpligare motstånd denna gången. Detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand och att det är anmält barfota runt ikväll ses om är ett plus.

Ska jag nämna någon på tillägg får det bli 8 Lucia Lane som senast satt fast med gott om krafter för linjen. Även detta är en individ som står bra inne i loppet kapacitetsmässigt. För den som vill gardera ytterligare.

Min Vinnare: 4 Goldas Love
Spets efter 500m: 4 Goldas Love
Skrällen:
Ranking: A 4,5 B 8,7,6,12,1,15,9,13 C 11,2,3,10,14

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto