DD Tips Eskilstuna 3/6

Publicerad på 2 Jun 2023 - 11:28

DrTrav

DrTrav

2 Jun 2023 - 11:28

DD Tips Eskilstuna Lördag 3/6

DD1: 3 Ferrari Sisu.
DD2: 5,7,9

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Här kommer jag att ta ställning för 3 Ferrari Sisu. Senast stod han för en klart bra insats i Örebro Int'l det räckte till en mersmakande andraplats, och frågan är om det inte var segern som rök i sista sväng då det blev lite strul med positionerna. Nu jagar han revansch. Formen är på topp och även om Ferrari Sisu inte är någon blixt från start kommer han tidigt sitta bra på det. Han är allround och kan vinna loppet på olika sätt. Nu blir det även amerikansk vagn igen och när dessutom de värsta motbuden har sämre utgångslägen kommer jag till 16% gå rakt ut på Ferrari Sisu!

Motbud
9 Admiral As gör här en spännande debut för Daniel Redén och även om man från stallet i första hand vill se att han tar sig an loppet på ett bra sätt. Så ska vi komma ihåg att detta är en topphäst när han presterar på topp och att en viss Daniel Redén tidigare stått för flera förvandlingsnummer när hästarna kommit in i hans träning. Given vid gardering.

Nämner även 5 Revelation som idag gör årsdebut men med risk för att låta tjatig ska vi komma ihåg att Timo Nurmos hästar sällan behöver lopp i kroppen för att prestera. Så vi kan nog räkna med att även Revelation kommer väl förberedd till dagens uppgift. Han öppnar okej från start och skulle han komma till spets ökar hans segerchans.

Min Vinnare: 3 Ferrari Sisu.
Spets efter 500m: 5 Revelation
Skrällen:
Ranking: A 3 B 9,5,11,4,8,10,12 C 1,7,6,2

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
5 Great Skills blir min knappa tipsetta här. Vi pratar alltså om Daniel Wäjerstens stjärna som förra året bland annat vann Stochampionatet. Då besegrade hon Lara Boko men hon har också fått se sig besegrad av Timo Nurmos häst vid andra tillfällen. Men inför dagens start kommer Great Skills med lopp i kroppen samt att hon ska tävla barfota runt om. Lägg därtill att Great Skills har ett bättre utgångsläge än värsta motbudet Lara Boko. Detta summerat väger över för att ranka Great Skills etta i avslutningen.

7 Lara Boko är dock en given utmanare till segern här. Hon står sett till kunnande och kapacitet billigt inne i loppet och bara under förra året sprang hon in över fem miljoner. På sitt CV har hon segrar i Derbystoet och Breeders’ Crown samt ett andrapris i Stochampionatet bakom Great Skills. Idag handlar det om årsdebut men hon vann årsdebuten förra året på bra sätt och med en normal insats är Lara Boko given i segerstriden pånytt.

Skrällen är 9 Kagan som enligt rapporter från stallet visat upp fin utveckling under vintern. Hon har dock haft endel otur i loppen på slutet och med bättre klaff idag har Kagan visat att hon besitter kapacitet för att vara med långt framme i ett lopp som detta. Spännande till 4%.

Min Vinnare: 5 Great Skills
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Kagan
Ranking: A 5,7 B 9,3,2,6,4,12 C 11,10,1,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto