DD Tips Färjestad 7/8

Publicerad på 7 Aug 2023 - 10:42

DrTrav

DrTrav

7 Aug 2023 - 10:42

DD Tips Färjestad Måndag 7/8

DD1: 4,5,8
DD2: 2 Lexington Zon

3 rader x 70 kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
5 Heartbeat Julie har vunnit två av sina tre senaste starter och har dessutom tagit segrarna på tilltalande sätt. Formen är på topp och skulle hon komma till spets blir hon sen svår att rå på och från stallet meddelar man att man inte räds dödens om det skulle bli så ikväll. För mig är Heartbeat Julie en sund tipsetta.

Jag vill dock även betala för 8 Feline Burgerheide som jag jagat länge. Detta är en bra individ för klassen som dessutom nu kommer med bra form. Senast avslutade hon 10,5 sista 700m och löser det sig bara från utgångsläget ikväll är hon tidig. Det är även spännande att Björn Goop sitter i vagnen för första gången. Skräll.

Nämner också 4 Olga Tooma som ikväll gör en spännande debut för Daniel Redén. Hon har varit hos Redén i tre månader nu och jag räknar med en bra prestation direkt. Det är anmält barfota runt om och amerikansk vagn för första gången, och blir det så även till start är hon mycket spännande ikväll.

Min Vinnare: 5 Heartbeat Julie
Spets efter 500: 5 Heartbeat Julie / 4 Olga Tooma
Skrällen: 8 Feline Burgerheide
Rankingen: A: 5,8,4 B 12,11,2,10,1 C 6,9,7,3

Dagens Dubbel 2 -1640m auto
2 Lexington Zon vann senast på bra sätt från spets och har ikväll fått ett perfekt utgångsläge. Formen är på topp och även om hon ännu inte segrat över kort distans på sex försök så håller jag henne högt ikväll. Addera dessutom Örjan Kihlström i vagnen ikväll. En spännande tipsetta i min bok.

Favorit blir 4 Limerence N.O som kommer med två raka segrar på bra sätt. Näst senast vann han på bra sätt bakifrån och senast efter att ha övertagit ledningen mitt i loppet. Ikväll är utgångsläget bra och senast visade han bra kunnande över distansen. Skulle Limerence N.O tidigt köra sig till spets pånytt här blir han normalt sett svårslagen. Men det finns risk för en hel del jobb på egen hand också vilket gör att jag kommer att spika emot på DD.

Skrällen är 3 Barateau som senast vann trots en inte helt klockren auktion i loppet. Men det var första starten efter vila och nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad, addera därtill att man slipat lite på stilen inför ikväll så kan vi räkna med att Barateau kommer att prestera en bra insats ikväll.

Min Vinnare: 2 Lexington Zon
Spets efter 500: 2 Lexington Zon / 4 Limerence N.O
Skrällen: 3 Barateau
Rankingen: A: 2 B 4,3,1,6,8,7 C 9,10,11,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto