DD Tips Gävle 20/3

Publicerad på 20 Mar 2023 - 10:00

DrTrav

DrTrav

20 Mar 2023 - 10:00

DD-tips Gävle Måndag 20/3

DD-1 1,3,7,9,10,12
DD-2 3 King Only The One

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
7 Kimi Di Quattro är härdad i tuffa sammanhang och besitter hårdhet som kommer betala sig bra i dessa typer av lopp. Att man ikväll dessutom rycker samtliga skor ses som ett klart plus. Utgångsläget är en bit ut bakom bilen men trots detta så är jag inne på att Markus B Svedberg kan hitta en vettig position initialt för att sen visa sig vara bäst den sista biten.

1 Capital Gain C.C. kan behöva lopp i kroppen efter sitt uppehåll men han har gått ett banjobb på bra sätt via 1.16,5 full väg inför ikväll. Utgångsläget är perfekt då han är kvick iväg från start och skulle han få sitta ifred i den positionen en bit av loppet kommer han trots årsdebuten bli tuff att ta sig förbi. Kapacitetsmässigt står han bra inne i loppet och Capital Gain C.C. ska räknas tidigt trots allt.

12 Innovation Love var senast ute i en STL-final på Solvalla och gjorde det då väldigt bra. Ikväll är motståndet enklare men samtidigt lämnar också utgångsläget en del övrigt att önska. Men till endast 7% är Innovation Love given på min kupong ikväll.

9 Djokovic är en speedig individ som skulle gynnas om det blir högt tempo på loppet. Kunnandet finns där och skulle Mika Forss få smyga med i de rätta ryggarna ska inte Djokovic nonchaleras ikväll.

Min Vinnare: 7 Kimi Di Quattro
Spets efter 500m: 1 Capital Gain C.C.
Skrällen: 12 Innovation Love
Ranking: A 7,1 B 12,9,10,3,5,8,6 C 11,2,4

Dagens Dubbel 2 - 2640m auto
Här ska vi få se ett nyförvärv för Daniel Wäjersten som ikväll gör comeback på tävlingsbanan, 3 King Only The One. Detta är en spännande individ som besitter bra kunnande och som har fem segrar på sina 15 starter i tidigare regi. Nu har Daniel Wäjersten fått slipa till sitt nyförvärv King Only The One och han är redo för start. Jag är själv spänd på hur han kommer prestera för Wäjersten och är han bara väl förberedd inför kvällens uppgift så är jag inne på att han bara är bäst ikväll. Till 26% är spelvärdet högt och jag kommer spika.

Motbud
9 Gamin De Larre är en stark och rejäl individ som trivs över den långa distansen. Han kommer med tre raka segrar vilket är imponerande. Formen sitter där och vi kan räkna med ett offensivt upplägg från Jörgen Westholm ikväll. Men att göra det den tunga vägen är aldrig enkelt skulle dock min spik inte vara på topp är Gamin De Larre den givna utmanaren där bakom.

Nämner också 12 Jeppas Uppercut som varit ute i tuff konkurrens på slut och går nu ner en aning i klass. Utgångsläget är inte det bästa men Jeppas Uppercut gynnas om tempot blir högt och han kommer falla många över upploppet ikväll.

Min Vinnare: 3 King Only The One
Spets efter 500m: 3 King Only The One
Skrällen: 12 Jeppas Uppercut
Ranking: A 3 B 9,12,2,8,6,11,10 C 1,7,4,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto