DD Tips Gävle 3/8

Publicerad på 3 Aug 2023 - 11:16

DrTrav

DrTrav

3 Aug 2023 - 11:16

Dagens Dubbel Gävle 3/8

DD-1 2 Hawker Typoon
DD-2 3.9.10.11

4 rade x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 3140m Volt
Det här tycker jag är omgångens svåraste lopp på förhand och jag väljer att plocka fram den breda penseln och betala för samtliga ekipage.

2 Hawker Typoon kan vara den enkla lösningen på loppet. Han trivs över längre distanser och har visat upp en väldigt bra form för Daniel Wäjersten på slutet. Han är kvick iväg ur volten och så länge inte Jörgen Westholm har något i kikaren med 6 Ninepoints Yankee bör Wäjersten sitta i ledningen tidigt och sedan är det hästen att slå. DD-spik.

9 Ies Elisabeth har tjänat överlägset mest pengar i loppet och är van att tävla i tuffare omgivningar. Hon har tävlat en del i monté på slutet men var tvåa bakom Margareta Tooma i ett sulkylopp på Hagmyren tidigare i somras. Det är ingen häst som tål att göra allt för mycket på egen hand men när hon får spara på sin speed har hon en riktigt vass speed till slut.

4 Mon’s Tornado gillar jag och från det här utgångsläget kommer han att få en passande resa i den främre träffen. Det är några tuffa emot men han satt fast med mycket krafter sparade senast som han förhoppningsvis kan utnyttja nu istället.

7 Capital Gain C.C har varit ifrån och ska tävla med skor men om han har vaknat på rätt sida har han såväl styrka som fart för att utmana.

Min Vinnare: 2 Hawker Typoon
Spets efter 500m: 2 Hawker Typoon
Skrällen: 4 Mon’s Tornado
Rankingen A:2.9.4 B:7.3.1.6.8 C:5

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
10 Loaded Leila känns som en sund tipsetta i den avslutande avdelningen. Jag har tidigare tyckt att det är en häst som behöver ha det lite serverat för att bjuda till fullt ut men hon visade vid segern näst senast att hon tål att göra jobb på egen hand också. Senast var hon ute i ett V75-lopp och nu går hon ner i klass igen.

11 Al’s Starlicious har jag jagat länge men hon har lite svårt att sätta nosen först över mål även om hon troligen hade vunnit på Lindesberg utan galoppen. Hon har fått ett par lopp i sin nya regi nu och tränaren låter närmast lyrisk efter det senaste jobbet hemma i träning.

3 Jamaica Boko tar hand om ledningen initialt och sedan får vi se hur Peter Eriksson lägger upp taktiken. Hon är kanske som allra bäst i ryggar men det borde ändå locka att testa henne i ledningen.

9 Hazyshadeofwinter har ett passande smygläge och är härdad i tuffa sällskap.

Min Vinnare: 10 Loades Leila
Spets efter 500m: 3 Jamaica Boko
Skrällen: 11 Al’s Starlicious
Rankingen A:10 B:11.3.9.7.5.8.12.1.6 C:2.4.

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto