DD Tips Gävle &/4

Publicerad på 5 Apr 2023 - 11:24

DrTrav

DrTrav

5 Apr 2023 - 11:24

DD Tips Gävle 6/4

DD1: 6,10,11,14,15
DD2: 4,10

10 rader x 30 kr = 300 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
14 Iceland Falls visade fin utveckling under andra halvan av fjolåret. Hon gjorde det bra nere i Frankrike och var bland annat tvåa Prix Helen Johansson bakom Allegra Gifont. Efter det äventyret har nu Iceland Falls hunnit med två starter på svensk mark och insatserna har varit klart bra även om segrarna uteblivit. Senast fick hon fritt sent men sköt till på ett mersmakande sätt. Utan allt för mycket strul från tillägg ikväll kommer hon mycket tuff att stå emot under slutrundan.

Nämner även 11 Kia Ora som har visat att hon besitter kunnande för att tampas mot de bästa stona i landet. Ikväll står hon passande inne i loppet på mellan volten och lyser inte ringrosten igenom ikväll med tanke på årsdebuten så är Kia Ora ett tidigt bud.

Skrällen är 15 Barbro Kronos som är en rejäl märr som visat att hon besitter höga toppar när hon har sin dag. Nu kommer hon dessutom med ett välbehövligt lopp i kroppen och skulle formen vara där betalar jag tidigt för henne till 4%.

Min Vinnare: 14 Iceland Falls
Spets efter 500m:
Skrällen: 15 Barbro Kronos
Ranking: A 14 B 10,15,6,11,4,13,3,9 C 8,1,2,5,7,12

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Breeders' Crown Fyraåriga Hingstar/Valacker där jag kommer låsa loppet på två hästar.

10 Periculum är en topphäst som tillhörde de bästa i Nordamerika som treåring.
Han slutade bland annat femma i Hambletonian efter en helt fantastisk avslutning. Sedan i höstas återfinns talangen hos Daniel Redén och det är med höga förväntningar vi ser fram emot kommande säsong. Enligt rapporter ska Periculum träna på väldigt bra inför kvällens start och även om det är årsdebut samt att siktet är inställt på Kungapokalen så räknar jag med en bra prestation. Men samtidigt är jag medveten om att man kommer köra snällt och att Örjan Kihlström är en mästare på att köra passivt i försöken för att få ut max av sina styrningar i ett eventuellt storlopp.

Men med såpass hög grundkapacitet är Periculum min förstahäst trots allt.
Skrällen för mig är 4 Night Art som bör komma med en formkurva som pekar uppåt nu med lopp i kroppen. Han är kvick iväg från start och skulle han lyckas ta sig till ledningen ikväll ökar segerchansen. Det är barfota runt om och endast 4%!?

En annan topphäst är 2 Hustle Rain som under fjolåret blixtrade till ett par gånger och visade då att han besitter kapacitet för att utmana de bästa fyraåringarna i kullen. Jag är övertygad om att vi kommer få se Mattias Djuses adept i något av de större loppen under året. Men nu handlar det om årsdebut och formen är svårbedömd. Utgångsläget är däremot passande och skulle han lyckas hålla ut 4 Night Art från start är mycket vunnet. Men ser man till procenten kontra de två jag låser loppet på så känns det givet att stå över Hustle Rain ikväll rent speltekniskt.

Min Vinnare: 10 Periculum
Spets efter 500m: 4 Night Art / 2 Hustle Rain
Skrällen: 4 Night Art
Ranking: A 10,4 B 2,8,11,3,6,12 C 1,9,5,7

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto