DD Tips Hagmyren & Romme 28/7

Publicerad på 28 Jul 2023 - 12:47

DrTrav

DrTrav

28 Jul 2023 - 12:47

DD-tips Romme & Halmstad Fredag 28/7

DD-1 9,12
DD-2 1,3

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
1 Klondyke River är en individ som visat bra utveckling den senaste tiden och är dessutom en häst som står sig bra i denna typen av lopp. För två starter sedan vann han trots ett lopp i dödens. Det följdes upp av en snabb avslutning senast efter ett struligt lopp. Känslan är att formen sitter där, men det som oroar är att han inte är någon blixt från start och riskerar därför att bli fast invändigt i loppet. Löser det sig är Klondyke River ett givet segerbud i loppet, men som favorit i nuläget på V64 är han ingen favorit jag vill hålla i handen ensam på kupongen eller på Dagens Dubbel.

För mig är 9 Suddenly Spring ett intressant bud. Hon är visserligen lite ojämn i sina prestationer, men när hon presterar på topp finns både fart och kunnande som kommer räcka långt ikväll. För två starter sedan sändes han till spets efter en 1.09-öppning och trots tufft tempo hela vägen kunde Suddenly Spring segla undan från konkurrenterna över upploppet. Är Suddenly Spring redo för en liknande insats ikväll är hon ett tidigt segerbud ikväll.

Sen måste jag även betala för 12 Oliver de Bos. Senast vann han på överlägset sätt och intrycket var mycket imponerande. Formen sitter där och visserligen är utgångsläget inte det bästa ikväll, men skulle det bara bli lite tempo på loppet från start är jag inne på att Oliver de Bos tillhör de bättre av hästarna i loppet.

Min Vinnare: 9 Suddenly Spring
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Oliver de Bos.
Ranking: A 9,12,1 B 3,8,6,5,4 C 2,10,11,7

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
1 I’llfindmywayhome är en lördagshäst som varit ute på V75 i stort sett hela året.
För två starter sedan gjorde han det bra från dödens och senast handlade det om V75-finaler där I’llfindmywayhome gjorde det klart godkänt bakom vinnaren Felicia Zet. Tränaren Daniel Redén låter nöjd med sin häst och att han nu möter ett mer passande motstånd ses såklart som ett plus. I’llfindmywayhome är dessutom kvick iväg från start och även om det finns andra i loppet som också är startsnabba så minskar således risken att han skulle bli fast på innerspåret om han inte kan hålla upp spets från start. I min bok står I’llfindmywayhome på tur för seger och jag tippar honom etta ikväll.

Jag dubblar dock systemet med 3 Twigs Honor som också är en rejäl sort som visat bra kunnande på V75. Han är van att möta tufft motstånd och gjorde det klart bra från rygg på ledaren senast. Från ett bra utgångsläge är Twigs Honor garanterad ett bra lopp och han är tidig på kupongen.

Min Vinnare: 1 I’llfindmywayhome
Spets efter 500m: 1 I’llfindmywayhome / 4 Ninepoints Candy
Skrällen:
Ranking: A 1,3 B 5,4,6,10,8 C 11,9,7,2,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto