DD Tips Halmstad 11/3

Publicerad på 10 Mar 2023 - 11:11

DrTrav

DrTrav

10 Mar 2023 - 11:11


Dagens Dubbel Halmstad 11/3

DD-1 5 E.L.Jetpack.
DD-2 2,4,5,7

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 5 E.L.Jetpack. Detta är en individ som besitter hög kapacitet. Han gjorde senast årsdebut och visade då ingen ringrost, utan vann på bra sätt från ledningen. Nu med lopp i kroppen bör formkurvan peka uppåt ytterligare nu. E.L.Jetpack är visserligen ingen blixt från start, men distansen är bra och segerchansen är hög. E.L.Jetpack kan vinna detta lopp på flera olika sätt och jag väljer att spika.

Motbud
2 Jello W. vann på bra sätt senast efter en rapp avslutning. Formen är bra och utgångsläget är tilltalande. Motståndet idag är visserligen tuffare än senast men med rätt lopp och tempo på tillställningen kommer Jello Ws avslutning bita bra även här.

1 Catullo Jet gör idag en spännande debut på svensk mark. Han galopperade senast i Italien när attacken skulle sättas in 700m från mål. Men fången före visade Catullo Jet bra kunnande och kapacitet när han vann från dödens. Catullo Jet var ute i tuffa fyraåringslopp i Italien i förra året och även om hästen är ovan över 2640m så ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 E.L.Jetpack.
Spets efter 500m: 5 E.L.Jetpack.
Skrällen:
Ranking: A 5 B 2,1,7,4,3,6,10 C 8,12,11,9

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
5 Eros Zola var jag nära att gå på med tanke på att det nu är kort distans och barfota runt om. Hästen kan öppna kvickt och lär sitta bra på det från start. Men Flemming Jensen låter inte super påställd och även om han såklart ofta är passiv i sina kommentarer så infinner sig inte riktigt den där toppkocken trots allt. Flemming meddelar att man har siktet inställt på finalerna någon vecka längre fram vilket gör att jag kommer gardera. Men jag håller honom trots allt som etta i loppet.

7 Laradja Vrijthout är en startsnabb och spetsberoende individ som de flesta känner till vid det hät laget. Han gjorde det bra från just spets senast i Silverdivisionen på Bergsåker i december. Då vann han på bra sätt. Kapaciteten är bra för klassen och även om utgångsläget inte är det bästa idag så lär det laddas från start. Laradja Vrijthout har vunnit direkt efter vla tidigare och även om det är skor på hovarna idag så är han tidig vid gardering.

Skrällen är 2 Bravo Sabotage är också är kvick iväg från start och som för dagen håller fin form. Idag är han garanterad ett passande lopp och med lite klaff längs vägen känns 5% lågt när det nu väntas lättning i balansen dessutom.

Min Vinnare: 5 Eros Zola
Spets efter 500m:
Skrällen: 2 Bravo Sabotage
Ranking: A 5 B 7,2,4,11,2,3,1,10 C 12,9,8

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto