DD Tips Jägersro 14/3

Publicerad på 14 Mar 2023 - 10:56

DrTrav

DrTrav

14 Mar 2023 - 10:56

Dagens Dubbel Tisdag 14/3

DD-1 2,5,10
DD-2 6,8

6 rader x 40kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
2 Humanity Pellini har inlett karriären lovande och har på sina sju starter aldrig varit sämre än trea. Dessutom har det blivit tre segrar också. Ikväll är Humanity Pellini den troliga ledaren av loppet och i den positionen har han en seger på ett försök sedan tidigare och även om motståndet är tuffare ikväll så är detta hästen att slå för övriga.

10 Boli You S.M. har nu gjort tre topplopp i år. I årsdebuten testade man mot ledningen, men fick svar och då valde man istället att kliva ner i tygg på ledaren dör att sen bli fast med sparade krafter över linjen. För två starter sedan avslutade han han bra som tvåa bakom klass klättraren Con Crowe och senast var man spelad som favorit på V75. Då blev Boli You S.M. dessvärre för het när man attackerade mot spets och och hade svårt för att lugna ned sig efter det. Nu är det andra förutsättningar, men detta är en rejäl individ som onekligen står på tur för seger.

5 Wingait Henke fick vi se en hel del på V75 förra året och nu har han inlett 2023 på bästa sätt med två raka segrar. Båda segrarna är tagna från spets på bra sätt. Det är den position han trivs som bäst men även om det ikväll kan vänta ett annat upplägg för Wingait Henke så räknar jag med Stefan Persson kör offensivt från start. Att det dessutom är anmält barfota runt om är ett plus och han är given på kupongen.

Min Vinnare: 2 Humanity Pellini
Spets efter 500m: 2 Humanity Pellini
Skrällen:
Ranking: A 2,12,5 B 7,9,4,1,8 C 3,6

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Vi avslutar med en spårtrappa över 1640m. 8 Santos As har fått ett tufft utgångsläge men detta är en speedig individ som trots spår åtta bakom bilen ses som ett spetsbud. Det är en position Santos As trivs bra i och kostar det inte allt för mycket att nå ledningen så är mycket vunnet. Det är anmält barfota fram och över kort distans är Santos As en intressant vinnare i avslutningen.

Tidig är också 6 T.Wall’s Kastor som är vass på speed och gynnas ikväll om det blir tempo på loppet. Skulle T.Wall’s Kastor få de rätta ryggarna och lifta med in till upploppet kommer det gå undan den sista biten.

Nämner även 3 Patrizore som har visat upp bra kunnande samtidigt om hon inte är het att lita på. Men i rätt gångart finns både kunnande och fart för att blanda sig i slutsegern här ikväll.

Min Vinnare: 8 Santos As
Spets efter 500m: 8 Santos As
Skrällen:
Ranking: A 8,6 B 3,7,1,4,2,11 C 10,12,5

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto