DD Tips Jägersro 22/4

Publicerad på 21 Apr 2023 - 09:24

DrTrav

DrTrav

21 Apr 2023 - 09:24

DD Tips Jägersro 22/4

DD1: 3,4,5,10,12
DD2: 5 Kentucky River

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Efter 2 San Moteur strykning har nu loppet fått en helt annan karaktär och spelvärdet i omgången har dessutom ökat.

5 Very Kronos har helt klart fått en bättre uppgift nu. Dels är han nedstruken ett spår i banan och så har han nu blivit en spets kandidat i loppet. Senast visade Very Kronos återigen sitt höga kunnande när han efter att tagit hand om just ledningen vann enkelt före Brambling och Click Bait. När han väl presterar på topp tillhörde Very Kronos en av de bästa hästarna i landet och med tanke på intrycket senast så är han min tipsetta från spets.

12 Aetos Kronos vet ni att jag lyft upp på slutet. För två starter sedan vann man efter en topprestation och det var första gången vi fick se den “gamla” Aetos Kronos efter sin skadeproblematik. Nu blev det visserligen galopp senast och det är inte mycket att säga om. Men formen sitter där och trots spår tolv är detta en individ som tål att göra en hel del jobb. Skulle vi få se Aetos Kronos prestera som för två satte sedan pånytt är han given på kupongen till 8%.

Framhåller också 3 Oscar L.A. Detta är numera en sjuåring som utvecklades starkt under fjolåret och frågan är om vi inte kommer få se ytterligare utveckling även iår. Än så länge är det svårt att säga var botten är i Oscar L.A. men från ett bra utgångsläge måste han räknas tidigt här vid gardering.

Min Vinnare: 5 Very Kronos
Spets efter 500m: 5 Very Kronos
Skrällen: 12 Aetos Kronos
Ranking: A 5 B 12,3,4,10,11,7,1 C 9,6,8

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 5 Kentucky River. Detta är en topphäst som var hårt betrodd i årsdebuten senast och med tanke på det loppet han fick, först i ryggar och sen en sylvass avslutning via open stretch så skrek det nästagångare över Kentucky River. Detta är en femåring som besitter hög kapacitet för klassen och nu med lopp i kroppen och ett bra utgångsläge kommer jag gå rakt ut på honom. Det finns på kartan att man kommer till ledningen, men oavsett om så blir fallet eller inte så har Kentucky River toppchans.

Motbud
6 Karat River slog Kentucky River i Breeders’ Crown-finalen under förra året. Han visade även på en härlig utveckling hela säsongen. Karat River blev nästan bara bättre och bättre för varje start. Även Karat River har nu årsdebuten avklarad och kan bör komma med en framflyttad formkurva. Att ha spår utvändigt om min spik är såklart ett minus, men oavsett hur loppet blir kört är Karat River främsta motbudet till min spik på förhand.

3 Akilles Face var också finalist i Breeders’ Crown förra året. Där fick man mäta sig med de bästa hästarna i kullen. Nu handlar det om en spännande årsdebut, men rapporterna inför dagens start är positiva precis som utgångsläget. Akilles Face avslutade förra året med att vinna en bronsfinal och även om det nu är debut i Silverdivisionen ska han inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Kentucky River
Spets efter 500m: 5 Kentucky River
Skrällen: 3 Akilles Face
Ranking: A 5 B 6,3,4,9,1,11,7 C 8,2,10,12

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto