DD Tips Jägersro 25/7

Publicerad på 25 Jul 2023 - 12:03

DrTrav

DrTrav

25 Jul 2023 - 12:03

DD Tips Jägersro Tisdag 25/7

DD1: 2,4
DD2: 1,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1609m auto
Kvällens stora höjdpunkt, Hugo Åbergs Memorial ska avgöras med 1.609.000kr i förstapris. Det är ett öppet och spekulativt lopp men med tanke på att jag har en systemkostnad att förhålla mig till så kommer jag att låsa loppet med två streck.

4 Hail Mary trodde jag en hel del på i årets upplaga av Elitloppet, där fick man efter en tuff löpning i finalen trötta ben redan i slutkurvan. Men efter det har han stått för två rejäla insatser. Näst senast övertygade Hail Mary i Jämtlands Stora Pris och senast tog sedan resan över till Finland där han var den moraliska vinnaren i loppet efter att han slutat tvåa från dödens. När Hail Mary presterar på topp tillhör han landets bästa hästar. Hans stora styrka är kanske att han är så pass allround och kan hantera de allra flesta löpningsförlopp. Att Örjan Kihlström sitter i vagnen är ett plus i dessa loppen och i en öppen upplaga av Hugo Åbergs Memorial är Hail Mary min vinnare.

Den jag väljer att dubbla systemet med är 2 Önas Prince, fyran från Elitloppet 2023 fick ett tufft lopp senast men stod trots allt för en okej insats. Tränaren Per Nordström menar att Önas Prince kommer att bli förbättrad till ikväll jämfört med senast. Utgångsläget blev passande och det väntar dessutom ändringar kring huvudlaget, allt för att göra Önas Prince ännu vassare från start. Håller man upp ledningen kommer han sen bli en svår nöt att knäcka för övriga.

Bakom dessa är 6 Vivid Wise As tidig som trots sina nio år visade att kunnandet fortfarande finns där i sitt Elitloppsförsök tidigare iår. Sen måste även tvåa i årets upplaga av Elitloppet 10 Go On Boy tas med respekt. Utgångsläget blev vad det blev, men han har en vass speed och med rätt lopp är även han med långt framme när mållinjen närmar sig.

Min Vinnare: 4 Hail Mary
Spets efter 500m: 2 Önas Prince,
Skrällen
Ranking: A 4,2 B 6,10,5,3,1 C 8,9,7

Dagens Dubbel 2 - 3140m volt
Malmö stads pris 2023 ska köras, 3140m är det som gäller och mitt drag i loppet är 1 Kenzo W. Detta är en individ som segrat i 19 av sina 29 starter hemma i Nederländerna och från stallhåll är man väl medvetna om vad resan till Sverige innebär men trots det ser fortsatt optimistisk på uppgiften. Att styrkan finns där visade Kenzo W. inte minst senast när han vann på bra sätt från dödens. Han är även härdad i tuffa gäng och besitter hårdheten som krävs i dessa typer av lopp. Tränaren meddelar att han tror Kenzo W. går en 13-tid från ledning och gör han det kommer övriga få svårt att hinna förbi honom. Tipsetta!

7 King Schermer är en häst med höga toppar som flera gånger visat att han besitter ett rejält slutvarv i över distansen och även om utgångsläget med spår fem på tillägg inte är det bästa så måste han räknas tidigt med lite klaff. Både styrka och fart finns för att vinna loppet.

Även 3 Versace Face och 12 Ferrari Sisu är individer som besitter toppar som gör att man inte kan utesluta dem ur segerstriden ikväll. Ingen av dem presterade på topp senast, men skulle de ha dagen går ingen säker över upploppet.

Min Vinnare: 1 Kenzo W.
Spets efter 500m:1 Kenzo W.
Skrällen
Ranking: A 1,7 B 3,12,8,2,10,14,15,9 C 6,11,5,4,14

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto