DD Tips Jägersro & Solvalla 2/11

Publicerad på 2 Nov 2022 - 09:10

DrTrav

DrTrav

2 Nov 2022 - 09:10

Dagens Dubbel Jägersro & Solvalla 2/11

DD-1 10 Natorp Bo
DD-2 1.6.10.12

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m Auto
10 Natorp Bo avslutade bra som fyra på V75 i ett lopp som Charliebrown Effe vann och det är lättare emot nu. Han har en vass speed till slut om han får rätt lopp och vid minsta tempo på tillställning blir han väldigt svår att stå emot. 8%. Jag testar att spika inom DD-spelet.

2 Red Mile Brodde var ute i samma lopp som Natorp Bo och satt fast med mycket krafter sparade över mål. Han borde kunna öppna Snabbare än såväl 4 Galantis och 7 Arvid S.H och vara först fram till ledningen och kommer man dit ser jag ingen anledning av man ska överlåta initiativet till någon annan.

4 Galantis hade jag trott mycket på om jag hade vetat att det var full form men det låter som att han inte är speciellt vässad och att han ska få ett snällare upplägg. Han ska räknas på sin kapacitet oavsett men som favorit rankar jag ner honom en bit.

7 Arvid S.H är en rejäl häst som lever på sin styrka och han tål att göra mycket jobb på egen hand men han är inte speciellt snabb från start och risken är överhängande att han blir hängandes från start. Löser det sig bara med positioner är han ett tidigt bud.

Min Vinnare: 10 Natorp Bo
Spets efter 500m: 2 Red Mile Brodde
Skrällen: 7 Arvid S.H
Rankingen: A:10.2.4.7 B:9.8 C:6.3.1

Dagens Dubbel 2 - 2140m Auto
6 Jerka Sting har varit väldigt bra vid tre starter efter uppehåll och har passande förutsättningar nu också. Jag tycker det är rätt favorit i loppet och han borde kunna överta ledningen efter ett par hundra meter och sedan är det hästen att slå för övriga. Det är tänkbar spik på dom mindre systemen men han ska trots allt inte tävla barfota runt om nu som han gjort vid segrarna och i lärlingslopp brukar det kunna hända saker. Det rensar bra om favoriten faller i den sista avdelningen och jag vill gardera.

12 Mellby Indigo har ett hopplöst utgångsläge men det är en stark och rejäl häst som tål jobb under vägen och jag blir inte förvånad om vi får se ett tidigt initiativ framåt från Marcus Lilius som är en rutinerad kusk för sammanhanget.

1 Likeaboss kan öppna hyggligt från start och skulle han lyckas ta emot utvändiga ekipage och nå ledningen vore det klart spännande för loppet om Jerka Sting tvingas göra loppet utvändigt om honom. Jag tycker han såg lite seg ut senast men han kan betydligt bättre och ska räknas tidigt.

10 Ninepoints Yankee avslutade klart bra som tvåa bakom E.L Jetpack som är en mycket kapabel häst och kan William Ekberg komma till från sitt bakspår tror jag att han plockar ner många över upploppet. 4%.

Jag betalar även för 2 Fight For Victory samt 11 Capone Vox.
Min Vinnare: 6 Jerka Sting
Spets efter 500m: 6 Jerka Sting / 1 Likeaboss
Skrällen: 10 Ninepoints Yankee
Rankingen A:6 B:12.1.10.11.2 C:4.8.9.3.7.5

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto