DD Tips Jägersro & Solvalla 5/2

Publicerad på 4 Feb 2020 - 20:41

DrTrav

DrTrav

4 Feb 2020 - 20:41

Dagens Dubbel delas mellan Jägersro & Solvalla på onsdagen. Den första avdelningen går på Jägersro och den andra körs sedan på Solvalla och här nedan följer mitt DD-tips.

DD Tips Jägersro/Solvalla Onsdag 5/2
DD-1 2,3,5
DD-2 2,5

6 rader x 30 = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Dagens Dubbel 1 1640 m Autostart
3 Taiga Woodland kom med tre raka segrar inför den senaste starten där han fick trava hela loppet i tredjespår och han slutade då oplacerad. Han är kvick iväg och är loppets spetsfavorit och Christian Fiore siktar garanterat på att leda hela vägen över den korta distansen nu men om han skulle få ordentlig massage under vägen så är det inte säkert att det räcker till en ny seger.

2 Maggie Cash är inte helt att lita på men har ett fint läge och hon kan öppna fort så jag tror hon kan komma ner i vinnarhålet här och skulle det då bli en rejäl kubbning om ledningen så kan det dyka upp en lucka och då har hon en mycket vass spurt att tillgå.

Favorit i den första avdelningen ser ut att blir nummer 5 Vichy Grif som hade fyra raka segrar innan hon dagen före julafton fick nöja sig med andraplatsen bakom Vikens Fingerprint senast. Hon har blivit behandlad efter den starten meddelar man från stallet. Hon går bra både i ledningen och bakifrån och kan Thomas Uhrberg som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

9 Samson Ris har en fin rad med fyra raka segrar och har en del anhängare här. Han är vass med ett lopp i ryggar och det borde han kunna få här fast han tävlar nästan alltid barfota runt om och att han nu måste gå med skor är ett minus.

10 Arapaho Ghostdance har varit ute i tuffa lopp på slutet utan att räcka till fullt ut. Här har han rätt bra startryggar och kanske kan komma igenom bra från start med lite klaff och då kan han avsluta loppet vasst och med överpace så kan det räcka en bit.

Ranking DD-1: A 3,2 B 5,9,10,7,8 C 4,1,6

Dagens Dubbel 2 1640 m Autostart
2 Payet D.E. kommer med två raka segrar och fin form till den här starten. Från ett perfekt utgångsläge här så tror jag han kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och väl i spets så blir han mycket svårfångad. Han är dock inte beroende av ledningen utan han går från alla positioner och han kan vinna den tunga vägen också om det skulle behövas.

5 Boulder Luke är jämn och säker och han är snabb från start och kan han komma före tipsettan till ledningen så kanske han kan bjuda upp till kamp men skulle han istället få vandra i dödens så tror jag det kan bli tufft att vinna loppet.

Ett motbud är 9 Cesar F.C. som satt lite för långt bak och när det hade gått lite för långsamt där framme så var det svårt att ta något senast. Skulle det bli ett uppskruvat tempo och om han kan få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så kan han duga en bit mot det här gänget men jag tror inte han räcker till seger.

12 S.G.Charpentier har hög kapacitet för klassen men har inte fungerat på länge och har ett uselt läge över den korta distansen. Han har tränat bra och i ett felfritt lopp så kan det räcka en bit här om det blir överpace på loppet.

Ranking DD-2: A 2 B 5,9,12,10,3,4 C 7,6,11,8,1

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet, LeoVegas , Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto