DD Tips Kalmar 2/4

Publicerad på 2 Apr 2023 - 11:13

DrTrav

DrTrav

2 Apr 2023 - 11:13

DD-tips Kalmar söndag 2/4

DD-1 3,4,8,10,15
DD-2 4 Ultra Violet

5 rader x 50kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
10 Cheops är en individ som besitter bra kunnande för klassen men som dessvärre inte är helt att lita på. Det har blivit galopp fyra av sina åtta starter men felfri har han två segrar och två andraplatser på kontot. Hårdhet från tuffare sammanhang finns och håller Cheops sig till tra hela vägen idag är segerchansen bra.

Längst bak i denna spårtrappa startar 15 T.Wall's Kastor vilket också inte är så konstigt då detta är hästen som visade högst kapacitet i startfältet. Visst är det många att runda denna gången men han tål att göra en hel del jobb själv och skulle det bara klaffa minsta lilla kommer T.Wall's Kastor vara svår att stå emot tillslut.

Vill även nämna 8 Ici Moi som är kvick iväg från start och lär köras offensivt trots spår åtta bakom bilen. Det är således heller inte omöjligt att Rick Ebbinge hittar hela vägen till ledningen efter en bit. Men oavsett om det blir ledning eller inte så besitter Ici Moi fart för segerstrida. Att han nu ska tävla barfota bak är dessutom en plusfaktor.

Min Vinnare: 10 Cheops
Spets efter 500m:8 Ici Moi
Skrällen:
Ranking: A 10,15,8 B 3,4,2,13,12,14,9,1 C 7,11,5,6

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Vi avslutar med att spika 4 Ultra Violet som senast gjorde debut för André Eklundh. Hon visade då ingen som helst ringrost efter ett tävlingsuppehåll på nio månader, utan segern togs med lätthet. Nu med den genomköraren i kroppen lär vi kunna förvänta oss en än bättre insats idag. Ultra Violet är vass på speed och från ett bra utgångsläge lär man hitta en bra position i den främre träffen direkt och när väl sen André Eklund väljer att sitta in slutstöten kommer övriga få tufft att stå emot ekipaget. Lättas dessutom i balansen till dagens start, jag spikar.

Motbud
2 Is This Love har fått ett passande utgångsläge idag. Hon är kvick iväg från start och är obesegrad i spets efter fyra försök. Senast var Is This Love ute på V75 och hängde då mest bara med. Men hon tävlade också bakifrån då vilket inte är hennes melodi. Idag ska Is This Love utrustas med ett helstängt huvudlag vilket är spännande och kommer hon till spets idag ökar också segerchansen avsevärt.

Intressant ändring är det även på 7 Zola Love. Hon ska tävla med amerikansk vagn för första gången nu vilket är spännande. För tre starter sedan var hon favorit på V75 och efter det har Zola Love två raka andraplatser. Skulle hon nu tända till ytterligare med den nya utrustningen kommer Zola Love utmana om såväl ledning initialt men också om slutsegern i loppet. Däremot skulle körningen från start bli utdragen öppnar det upp sig ännu mer för min spik.

Min Vinnare: 4 Ultra Violet
Spets efter 500m: 2 Is This Love / 7 Zola Love
Skrällen:
Ranking: A 4 B 2,7,1,10,8,9 C 5,3,6,12,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto