DD Tips Kalmar 24/3

Publicerad på 24 Mar 2023 - 13:32

DrTrav

DrTrav

24 Mar 2023 - 13:32

DD-tips Kalmar Fredag 24/3

DD-1 6 Oskar Run
DD-2 2,5,10,11

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här kommer jag ta ställning och spika 6 Oskar Run. Detta är en individ som jag gillar. Han besitter härlig inställning och senast gick imål krafter sparade på V75. Då handlade det om ett tufft försök i Bronsdivisionen. Han kommer inte kunna öppna från start men med tanke på att de främsta motbudet har bakspår är jag inne på att Gustav Johansson tidigt kommer sända fram för att få överta spets. Väl i den positionen kommer det sen bli tufft för 11 Larry Wood i sin årsdebut att plocka ner min spik. Till 18% är spelvärdet högt och jag väljer därför att gå rakt ut på Oskar Run.

Motbud
11 Larry Wood visade under förra året att han tål att tampas mot de bästa i kullen. Han kvalade in till finalen i både Sprintermästaren och Kungapokalen. Att kapaciteten är hög råder det knappast något tvivel om och är han bara redo för en bra prestation direkt kommer han kunna utmana Oskar Run ikväll. Men det är just detta, ikväll handlar det om årsdebut för Larry Wood och vi är nog alla överens om att detta inte är Larry Woods viktigaste lopp för året. När jag då finner spelvärde på annat ekipage känns det givet att ta ställning emot.

Min Vinnare: 6 Oskar Run
Spets efter 500m: 6 Oskar Run
Skrällen:
Ranking: A 6 B 11,2,9,7,8,1 C 10,4,5,3

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Min ide i avslutningen är 2 Attention Please som startar med spännande förutsättningar i denna spårtrappa. Detta är en individ som är härdad på V75 och enligt tränaren Thomas Madsen ska formen finnas där. Dessutom blir det amerikansk vagn för första gången vilket är spännande. I badkaret ser det ut att bli ledningen eller rygg på ledaren från start och oavsett hur det blir så är Attention Please intressant till 11%. Intressant tipsetta.

Stallkamrat med Attention Please är 5 Zola Love som nu gör fjärde starten för Thomas Madsen. Debuten vann man på övertygande sätt och i den efterföljande starten blev hon favorit på V75 men galopperade då. Senast blev hon tvåa och visade att formen finns där. Att det nu är anmält barfota bak ses som ett plus. Zola Love är kvick iväg från start och skulle hon bli släppt till spets av stallkamraten kan det absolut räcka hela vägen in i mål. Men vi ska komma ihåg att Zola Love inte är helt att lita på och som favorit är hon ingen jag vill hålla ensam i handen på V64.

Nämner även 10 Duchesse W.F. som stod för en vass årsdebut senast och nu med lopp i kroppen är man redo för en än bättre prestation. Skulle man få lifta med i de rätta ryggarna inledningsvis kommer Duchesse W.F kunna fälla många när väl slutstöten sätts in. Han gynnas även om det skulle bli överpace på loppet ikväll.

Min Vinnare: 2 Attention Please
Spets efter 500m: 2 Attention Please / 5 Zola Love
Skrällen:
Ranking: A 2,5,10 B 11,4,8,9,12,6 C 14,13,7,3,1

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto