DD Tips Kalmar 25/6

Publicerad på 24 Jun 2023 - 10:44

DrTrav

DrTrav

24 Jun 2023 - 10:44

Dagens Dubbel Kalmar 25/6

DD-1 1,2,5,6,10
DD-2 10 Jimmy Ferro B.R.

5 rader x 50 kr = 250kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
2 Usain Töll var senast ute i självaste Elitloppet, men tyvärr fick han det sämsta utgångsläget i sitt försök och tog sig inte vidare till finalen och gången innan galopperade han bort en seger på Gävle mot topphästar. Usain Töll är rapp i benen både från start och tillslut, och skulle han från ett perfekt utgångsläge idag hålla ut 5 Click Bait så kommer han vara hästen att slå. Men Usain Töll kan även segerstrida från andra positioner och är min tipsetta i loppet.

5 Click Bait håller precis som vädret denna årstiden toppform för dagen. Han kommer från en rad rejäla insatser och han är dessutom känd för att vara en raket från start. Väl i ledningen trivs han som bäst och skulle Click Bait ta sig förbi Usain Töll i starten är mycket vunnet. Given på kupongen vid gardering.

10 Bengurion Jet imponerade under Elitloppshelgen när han vann Sweden Cup efter två imponerande avslutningar. Visst kan det även bli så att loppet körs till Bengurion Jets fördel. Men man meddelar från stallet att man siktar på S:t Michel Races om tre veckor och det är då Bengurion Jet ska prestera som bäst. Detta gör att Bengurion Jet halkar ner något hack på ranken idag.

Skrällen är 1 Falcon Eye som inte presterade som bäst med utan framskorna för två starter sedan. Men senast visade han återigen upp sitt fina kunnande när han var trea trots tung resa. Från stallet är man uppe och idag väntar en passande resa för Falcon Eye som i min bok är skrällen i loppet.

Min Vinnare: 2 Usain Töll
Spets efter 500m: 2 Usain Töll / 5 Click Bait
Skrällen: 1 Falcon Eye
Rankingen A: 2,5 B 10,1,63 C 4,7,8,9

Dagens Dubbel  2 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 10 Jimmy Ferro B.R. Han imponerade stort vid segern i Prins Carl Philips Jubileumspokal för två starter sedan. Senast var man ute i Paralympiatravets final och gjorde det då okej från dödens. Idag går man ner i klass och går för första gången ut i “sin” klass. Detta är en allround individ som tål att vinna ett lopp som detta om dödens så skulle krävas. För mig sticker Jimmy Ferro B.R. här och till 42% tvekar jag knappast. Spik!

Motbud
6 King Of Everything stod för en bra insats efter ett tufft upplägg i silverfinalen senast. Efter det har han visserligen varit struken för feber vilket gör formen svårbedömd. Men normalt sätt är King Of Everything rapp i benen från start och i ledningen är han främsta motbudet till min spik.

Nämner även 2 Callisto som är skrällen vid gardering. Han återfinns numera hos Tommy Karlstedt och senast stod han för en bra insats på Tingsryd, I Italien har Callisto stött på tuff konkurrens och från ett perfekt utgångsläge idag är han en tänkbar skräll.

Min Vinnare: 10 Jimmy Ferro B.R.
Spets efter 500m: 6 King Of Everything
Skrällen: 2 Callisto
Rankingen A: 10 B 6,2,5,12,3,7,11 C 1,9,8,4

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto