DD Tips Lindesberg 31/5

Publicerad på 31 Maj 2023 - 09:21

DrTrav

DrTrav

31 Maj 2023 - 09:21

Dagens Dubbel Lindesberg 31/5

DD-1 8 Feline Burgerheide.
DD-2 1,2,5,6,8,10

6 rader x 40 kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Min idé och tipsetta i loppet är 8 Feline Burgerheide. Hon har visat sig vara en bra häst för klassen som allt som oftast gör sitt i loppen och är långt framme. Hon är både stark och har en vass avslutning att tillgå. Med endast få hästar på start bör hon kunna få ett bra utgångsläge ikväll. Att det dessutom är anmält barfota runt om för första gången i livet är också såklart spännande. Skulle hon får gå med i ryggar och spela ut sin speed till slut ikväll är jag inne på att Feline Burgerheide blåser ner samtliga.

7 M.T.Ravishing är en annan individ som mycket lever på sin speed. M.T.Ravishingavslutar alltid bra när hon får sitt lopp och det fick vi inte minst se prov på för fyra starter sedan då hon speedade ner samtliga över upploppet i ett tufft lopp. Nu har M.T.Ravishing lopp i kroppen och Oskar Kylin Blom låter optimistisk kring sin häst inför ikväll.

Skrällen är 3 Kit de Luca som blev störd till galopp senast och kommer med bra form. Hon står på start ikväll och skulle hon hitta till spets efter en bit kommer Kit de Luca bjuda upp till strid så länge lampan lyser.

Min Vinnare: 8 Feline Burgerheide.
Spets efter 500m: 3 Kit de Luca
Skrällen: 3 Kit de Luca
Rankingen A: 8 B 7,3,6,9,13,1,2,5 C 10,4,12,14,11,15

Dagens Dubbel 2 - 1640m auto
Den som sitter i spets efter en bit av 5 Click Bait och 1 Gooner har sen toppchans att vinna loppet.

5 Click Bait var väldigt nära att få en rosa biljett till Eltiloppet 2023. Senast stod han för en vass avslutning mot topphästar på Gävle och gången innan satt han fast med krafter kvar i Finlands strolopp, Finlandia-Ajo. Vi vet att Click Bait verkligen lyfter som under de varma månaderna och han är både snabb från start och vass på speed. Click Bait tillhör eliten av hästar i landet och kommer han “bara” förbi 1 Gooner från start är mycket vunnet. Tipsetta!

1 Gooner har även han imponerat. I årsdebuten näst senast gjorde han det bra bakom Don Fanucci Zet och senast vann han väldigt enkelt från spets. Gooner kommer med bra form och är även han snabb från start. Han trivs i spets och från innerspåret ikväll finns det bara ett scenario initialt och det är att ladda iväg vad som går den första biten och hoppas på att det räcker för att försvara innerspåret. Lyckas man är mycket vunnet och Gooner är en tidig segerkandidat.

Nämner även 6 Chapuy som galopperade i Paralympiatravets final senast men dessförinnan har även han imponerat. Även kring Chapuy snackades det om en eventuell Elitlopps inbjudan länge. Vi vet om att han är väldigt startsnabb och vinner sina flesta lopp från ledningen. Men ikväll väntar troligtvis ett annat scenario och det ska bli spännande att se hur Åke Lindblom och Chapuy tacklar det.

Min Vinnare: 5 Click Bait
Spets efter 500m: 5 Click Bait / 1 Gooner
Skrällen: 6 Chapuy
Rankingen A: 5,1 B 6,2,8,10,4,9 C 7,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto