DD Tips Mantorp 15/5

Publicerad på 15 Maj 2023 - 11:49

DrTrav

DrTrav

15 Maj 2023 - 11:49

DD-tips Mantorp Måndag 15/5

DD-1 10 Hollywood Stone
DD-2 1,3,7

3 rader x 70kr = 210 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m auto
Här hittar vi omgångens enda spik, 10 Hollywood Stone. Detta är en individ som nu fått två lopp i kroppen iår och båda starterna har slutat med seger. I comebacken för två starter sedan vann han på överlägset sätt trots dödens och senast visade Hollywood Stone upp både styrka och inställning när han avgjorde på bra sätt trots tredjespår och dödens sista 1000m. För mig är detta Bo Westergaards bästa segerchans i omgången och jag kommer att spika.

Motbud
12 As Always Marke var senast ute på V75 men den insatsen ska vi inte ta så hårt på inför ikväll. Han krokade ihop med en konkurrent och galopperade. Men ser vi istället till kapacitet och kunnande hos As Always Marke är han en tidig utmanare bakom min spik ikväll.

Nämner även 11 Jisco Vacante som senast fick Magnus A Djuse i vagnen för första gången. Han stod då för en rejäl avslutning och visade form. För två starter sedan höll han starkt från dödens och skulle Magnus A Djuse som på nytt sitter i vagnen hitta de rätta ryggarna längs vägen ikväll kommer Jisco Vacante fälla många den sista biten ikväll också.

Min Vinnare: 10 Hollywood Stone
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 As Always Marke
Ranking: A 10 B 12,11,8,13,2,15,14 C 1,4,3,6,9,7,5

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
7 Greensboro Zet är en fin travare som under fjolåret var ute och tampades mot de bästa i kullen. Han vann bland annat uttagningslopp till Svenskt Trav-Kriterium från ledningen. Väl i finalen sen blev det dessvärre en galopp och det är dessvärre så Greensboro Zet inlett årets båda starter också. Men näst senast var intrycket bra innan galoppen kom och felfri hade han varit ett givet segerbud. Jag räknar även med att Daniel Redén jobbat hårt med hästen för att få honom mer stabil och att det nu är anmält barfota runt om för första gången i karriären är mycket spännande. Faller balansändringen väl ut kan det mycket väl vara så att en topprestation är att vänta ikväll. Tipsetta.

1 D.J.Spritz har nu gjort fem starter för Magnus Dalhén och facit är tre segrar och flera fina prestationer. Innerspåret ikväll är visserligen svårbedömd och kan bli en fälla, men utan strul från start är detta en individ som kommer med bra form och som ska räknas tidigt i segersnacket.

Nämner även 3 Billy Idol som är kvick iväg från start och är min troliga ledare i loppet. Väl i den positionen är sen samtliga fem segrar tagna för Billy Idol. Ikväll är det anmält barfota bak vilket är ett plus. Med en taktik som är given från start ska Billy Idol inte nonchaleras från spets.

Min Vinnare: 7 Greensboro Zet
Spets efter 500m: 3 Billy Idol
Skrällen: 3 Billy Idol
Ranking: A 7,1,3 B 5,8,2,11,9 C 4,6,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto